Nå: 157 døde av Corona i et Norge som nå begynner å gjenåpne

Tallet på smittede og døde nordmenn som følge av Corona har nå nådd henholdsvis 6905 og 157. For øyeblikket er 173 innlagt på sykehus og situasjonen er heldigvis ikke blitt så dramatisk som myndighetene forespeilet oss. Nettopp derfor har også folk nå begynt å slappe mer av og gradvis vil livet vende tilbake til noe som kan minne om en normal hverdag. I følge VG ønsker regjeringen å forlenge Corona-loven med en måned. Ettersom samfunnet nå gradvis begynner å gjenåpne er det selvfølgelig en viss fare for at spredningen av viruset får en oppblomstring og flere bli rammet av sykdom og død. Samtidig kan vi konstatere at Norge ikke har vendt seg til Gud i denne situasjonen, noe vår nasjon på et eller annet punkt vil måtte angre på.

2 tanker om “Nå: 157 døde av Corona i et Norge som nå begynner å gjenåpne

  1. Anbefaler å gå inn på http://www.sverige714.se å delta sammen med Lars Enarson i disse 50 dager mellom påske og pinse på hva han omtaler som “Åndens kraft på blodets grunn.” Vi trenger virkelig å gjøre som disiplene gjorde de 40 dager etter oppstandelsen da de omvendte seg og var under undervisning av Jesus. Deretter ventet de på Øvresalen i 10 dager på utgytelsen av DHÅ, som Jesus hadde lovet. Dette ligger meg veldig på hjerte at vi kristne må gjøre nå. Vi trenger en ny pinseild. Jeg synes det er så tragisk at jeg ikke har hørt noen politikere, heller ikke kongen nevne Gud eller Jesus. Men selvfølgelig kan jeg ha gått glipp av å høre det. Det er jo et sekularisert samfunn uten Gud vi skal få i den siste tid. Hørte i dag en undervisning om Noahs tid og Lots tid.

    • Lars Enarson leder i en bønn på en konferansen i en video som jeg finner på siden du linker til:

      “Gud vi forstår at dette (coronaen) er noe du har sendt for å kalle oss nærmere deg”. Jeg vet ikke om jeg er helt enig med det han sier om Gud… Men kanskje har han rett. (Gud kan uansett vende vonde ting til bedre. Og ja, vi skulle alle kristne vært på kne) Jeg lurer litt på om alle disse menneskene ydmyker og omvender seg… Jeg håper det. Om så, da vil det merkes. Jeg har til gode å omvende meg selv tenker jeg… Har hørt en del på ham tidligere, skal kanskje se mer. Takker for tips 🙂 Jeg ser han kaller det for 7:14, det samme verset som har ligget på mitt hjerte fra dag 1.

Det er stengt for kommentarer.