Minister og forhenværende PLO terrorist døde av hjerteinfarkt

Den palestinske ministeren som døde onsdag etter et sint håndgemeng men en israelsk soldat døde som følge av hjerteinfarkt som en følge av opphisselsen i forbindelse med demonstrasjonen. Både palestinske og israelske patologer som har foretatt obduksjonen deler denne konklusjonen melder både israelske og palestinske medier.  Ziad Abu Ein dagen-israelsom var en minister i Abbas regjering hadde en fortid som terrorist og medvirket i 1979 til en terroraksjon som tok livet av to tenåringer og skadet flere. Onsdag kunne avisen Dagen meddele sine lesere at han var slått ihjel av israelske soldater, men forandret senere artikkelen til å inneholde også den israelske versjonen. Torsdag kunne altså en obduksjon bekrefte opplysningene om 55 åringen døde av hjerteinfarkt. Imidlertid har PLO i ettertid bestridt den første versjonen, men videoer åstedet viser tydelig at mannen fikk problemer med hjertet. Ministeren som fra før hadde redusert hjertefunksjon med 20 prosent burde ha holdt seg til hagearbeid, og når avisen Dagen i går kunne fortelle at han var “slått ihjel av israelske soldater” er det uttrykk for manglende evne eller vilje til å sjekke fakta før de publiserer sin nye Israel-fiendtlige policy.

7 tanker om “Minister og forhenværende PLO terrorist døde av hjerteinfarkt

 1. Det var sikkert Israel sin “feil” at han fikk infarkt. Hva vil Nrk-Wolden si til det?

 2. Han burde ha holdt seg til hagearbeid. Han var opphisset, kom i håndgemeng og fikk hjerteinfarkt, selvfølgelig trist men han burde ha holdt seg til rolige gjøremål. Det triste er at NRK og co neppe kommer til å si mye om dette og skuffende at Dagen ikke undersøkte litt før de slapp sin første tendensiøse nyhet. Vitner om hastverksarbeid og en journalistisk tenkning som ikke skjedde under Odd Sverre Hove eller Johannes Kleppa. Dagen er dessverre blitt mer politisk korrekt under Vebjørn Sellbekks ledelse.

  • Det har du helt rett i. Finn Jarle hadde aldri sluppet gjennom slik unyansert propaganda om Israel.

 3. Torstein..Din villfarelse blir satt på plass av Jesus. Omvend deg. Du er totalt blind..
  Apostlenes gjerninger 1:7
  Han sa til dem: Det er ikke deres sak å vite tider eller timer som Faderen har fastsatt av sin egen makt.

  • Yes Torstein. Jeg stoler på bibelen, du stoler på demoniske mennesker som beskylder Guds apostel for å være demonisk og deres egen komponerte skrifter..

  • Ditt sitat i forrige melding er IKKE fra GT. Det er et sitat av en av disse som har lurt deg. GT bekrefter alt det NT beskriver, fordi det er Guds ord. Du fornekter hele GT også med din loviskhet og farisissme.

Det er stengt for kommentarer.