Michael Snyder: Det moderne mennesket nekter å lytte til profeter

michael-snyder-picMichael Snyder som blant annet er redaktør for The Economic Collapse Blog er mer sikker enn noen gang på at vi står foran et økonomisk kollaps.  Men han sier hans teorier ikke er basert på gjetting og synsing, men gjennom å lytte til profetene. Skriften sier at i endetiden er det nettopp dette vi må forvente, mens vi drifter mot den nye verdens religiøse system, forklarer Snyder til Jim Bakker. -Vi må se til at vi lytter til de røster som er på linje med Guds ord. “Guds profeter roper nå ut til Amerika (og også til Europa) men landet eller nasjonene velger å neglisjere advarslene. Basert på de bibelske mønstre, forutsier Snyder at ting vil skje ikke bare i det naturlige. Sjekk ut hva Snyder mener kan komme til å skje

https://www.youtube.com/watch?v=x1lt0G2a130

 

 

 

8 tanker om “Michael Snyder: Det moderne mennesket nekter å lytte til profeter

 1. Amos 3,7: For Herren Gud gjør ikke noe uten at han har åpenbart sitt råd for sine tjenere profetene.

  Dessverre finnes det mange “profeter” der ute som ønsker å fremme seg selv, og derfor finner de på noe nonsens som de sier er fra Gud. De som “profeterer” om velstand og blå himmel fremover kan vi sjalte ut med en gang for de har ikke hørt et eneste ord fra Gud.

  Vi lever i siste del av endetiden, og det kommer tilstander som det aldri før har vært på jorden. Bibelen sier at himmelrommets krefter skal rokkes og at jorda skal slenge som en hengekøye. Virker som mange kristne ikke forstår alvoret i tiden, men oppfører seg som passasjerene på Titanic, skipet som de trodde ikke kunne synke.
  Men det finnes heldigvis ekte profeter og det er viktig å holde ørene oppe. Gud vil at vi på forhånd skal vite hva han kommer til å gjøre, og han sier også i sitt ord at vi ikke skal bli skremt, for forferdelige ting vil skje. Da skal vi kjenne at Jesu gjenkomst er nær og være fylt med forventning til å møte Kongenes Konge.

 2. Har truffet mange kristne som er dødsredde for å høre hva bibelen sier om tiden vi lever i. “Gud er kjærlighet, det kommer ingen ulykke”, får vi høre. “Han vil at vi skal blomstre og nå vårt potensial”, hevdes det. “Vi skal bli rike for at vi skal dele med andre”, sier strutsene og stikker hodene i sanden.

  Bibelen oppfordrer oss til å være våkne og til forstå tidens tegn. Folkens, Jesus kommer snart!!!!! Det er ikke lenger tid til å la seg bedra av velstandsprofeter. Til å følge “oppskriften” til slike som J. Osteen. “Vi tør ikke”, sier de. “Vi tåler ikke å høre annet enn det som er “oppbyggelig”.

  Ja, det er skremmende det bibelen og de sanne profetene sier. Et økonomisk kollaps og trolig en verdenskrig rett rundt hjørnet.
  Men Jesu sanne etterfølgere er forberedt, og vet hvor de kan søke trygghet. Ikke i Osteens og lignende forkynneres kvasi programmer for selvutvikling, men i bibelens ord. Hos Jesus.

  • Skal vi bare sette oss ned i et mørkt bedehus, folde hendene og be dystre salmer, mens vi skrekkslagne venter på børskrakk og verdenskrig?
   Eller er det nå viktigere enn noen gang at vi utrustes forskjellige tjenester, for å nå ut til flest mulig med evangeliet?

  • Ansgar har som vanlig hakk i plata når det gjelder bedehus: “Skal vi bare sette oss ned i et mørkt bedehus, folde hendene og be dystre salmer, mens vi skrekkslagne venter på børskrakk og verdenskrig?”

   Er det noen som sier det? Merkelig hvordan du vrir på alt som skrives. La oss få høre hvordan du utrustes av Osteen og hvor mange du når med evangeliet. Her på Søkelys kommer det ikke fram at du er utrustet med annet enn å spre dritt!

 3. For et år siden spådde en av artiklene her børskrakk og selg selg selg. Foreløpig et år etterpå har det ikke skjedd….

  • Hei Rune. Det som var i august ble av flere av ekspertene på CNBC omtalt som krakk, Michael Snyder er blant dem som tror at krakket vil kunne komme i valuta markedet og ikke nødvendigvis i aksjemarkedet. Sentralbankene har jobbet ganske kraftig i hele høst med å tilføre markedet stimulans i form av direkte inngripen i markedene både i USA og Kina samt EU med ulike former for kunstig stimulans. Renten er nesten i null, ulike tiltak er blitt innført for å hindre kollapset og det som skjer underveis er at gjeldsbyrden økes og økes og desto verre vil det kunne bli. Vi må vel kunne si i hvert fall at oljeprisene har krakket. Men jeg tror det er mer i vente.

 4. R.rrr: du blander meg visst med en annen:-) Tror du ikke det er flere som antar at bedehusmøter er lite oppbyggelig? Og at Gud trenger litt mer giv og visjoner i disse siste tider? Det kommer definitivt ikke mye ut av hverken bedehusmøter, eller å spre møkk her på søkelys, slik du og enkelte andre gjør(jeg håper og tror at det kun dreier seg om 2-3 stykker som benytter ulike nicks. Har sterk mistanke om det).
  Tror dette er en sekt med en svært begrenset tilhengerskare, heldigvis.-)

  • Ser at du er utfordra, Braut, men du svarer på nivå som en viss berykta mobber. De nitriste innlegga dine ose ikke akkurat av “giv og visjoner”. Du må ha et trist liv!

Det er stengt for kommentarer.