Mer terror fra “barna av Oslo” mot jøder også mandag, flere skadd i palestinske terrorangrep

oslo-barna13 åring kjemper for sitt liv etter at palestinsk terrorister slo til igjen. Mandag publiserte den israelske avisen The Times Of Israel en kommentar artikkel med overskriften “Armed with rocks and knives, the children of Oslo come of age” og artikkelen er ikke om barns levekår og oppvekst i Oslos gater, men om resultatet som er vokst frem av den nå kansellerte Oslo-avtalen, nemlig en generasjon unge mennesker som lever i ingenmannsland mellom Israel og de palestinske selvstyremyndighetene, som er vokst opp med internett og som ikke har annet enn forakt for de palestinske selvstyremyndighetene og den avtalen som skapte det

Oslo-avtalen som har vært til en forbannelse både for Israel og Norge. I de siste ukene etter at president Mahmoud Abbas i en tale i FN offentliggjorde at palestinerne ikke kom til å etterleve Oslo-avtalen lenger har den palestinske volden formelig eksplodert. En rekke israelere er blitt drept og mange er skadd i forskjellige terrorangrep utført av primært unge palestinske terrorister. Fra Gaza er det blitt avfyrt flere raketter mot Israel de siste dagene, og sent i går kveld falt en rakett ned i det sørlige Israel uten å forårsake skade. Samtidig som palestinerne uhemmet har tatt i bruk kniver, kjettinger, brennende dekk og raketter, har Israel svart med luftangrep og skarpe skudd for å stanse terroristene som har kunnet true israelske liv. Også mandag har det vært flere palestinske angrep. Mandag gjennomførte en 18 år gammel kvinnelig terrorist et knivangrep hvor hun skadde en israelsk politimann før hun ble skutt og lettere skadd.

Tidligere i dag forsøkte en palestinsk terrorist å gjennomføre et knivangrep og gikk fram til en politimann og stakk han i hans vest. Politimannen ble ikke skadd, men terroristen ble skutt og drept av israelske sikkerhetsstyrker. Bare i løpet av de siste to timene har det vært to nye angrep i Jerusalem. I det første av de to angrepene ble to skadet og terroristen nøytralisert og det siste angrepet, også i Jerusalem skal ha funnet sted for få minutter siden. I det siste angrepet ble en 13 åring påført alvorlige stikkskader, og gutten ligger nå på sykehus hvor det kjempes for hans liv.

Israel høster nå fruktene av den avtalen som ble fremforhandlet via Oslo kanalen og som stadig fører til død og fordervelse for både jøder og palestinere. Mandag skal den palestinske selvstyrelederen Mahmoud Abbas ha oppfordret Fatah ledere til å slutte å oppfordre til terror. Dette på tross av at det var han selv som utløste den med å legge Oslo avtalen fullstendig død under sin tale til FNs hovedforsamling i september

Facebook Comments

1 tanke om “Mer terror fra “barna av Oslo” mot jøder også mandag, flere skadd i palestinske terrorangrep

 1. http://www.breakingisraelnews.com/50922/mystical-rabbi-receives-frightening-prophetic-message-jewish-blood-being-spilled-jewish-world/?utm_source=Breaking+Israel+News&utm_campaign=d47f899336-BIN_evening_10_15&utm_medium=email&utm_term=0_b6d3627f72-d47f899336-86575721#CVBvtqtQJ6wFpoFF.97

  Speaking to Breaking Israel News, Gil Nachman, Vaknin’s English-speaking spokesman, reported that there will be an escalation in the attacks on Jews in Israel and that the attacks are going to start coming from groups of Muslims, not just single terrorists.

  Det nærmar seg tida då Elia vil koma slik Tanakh lærer.

  “During the vision, Vaknin reported seeing Elijah the Prophet coming in and going out. According to Jewish tradition, Elijah will announce the Messiah’s arrival. He also saw holy rabbis from previous generations crying.”

  “Sjå, eg sender profeten Elia til dykk
  før HERRENS DAG KJEM, DEN STORE OG SKRÆMANDE.
  6 Han skal venda fedrehjarto til borna
  og barnehjarto til fedrane,
  så eg ikkje skal koma og bannstøyta landet.” Malaki 4

  Berre 13 år igjen til dei 6000 år sluttar.
  http://www.hebrew4christians.com/Scripture/Parashah/Summaries/Mishpatim/Eved-Ivri/eschatology2.gif

  Hatet mot Israel vil berre tilta.

  “We’re in a very crazy situation and Hashem (God) is going to push us to the corner,” he continued. “The world is a filthy place. There are many inner, hidden sins of immorality. God is using the Muslims to wake the Jewish people up from their spiritual slumber.” Vaknin also warns the Jewish people exceedingly sternly against being overly prideful.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *