Mark Taylor profeterte at Trump ville vinne valget -nå profeterer han at Barack Obama vil bli stilt for retten og fengslet

Mark Taylor profeterte riktig at Donald Trump ville vinne valget i 2016. Nå profeterer Taylor en ny valgseier for Trump og profeterer videre at Barack Obama vil bli siktet for forræderi og dømt til fengsel

Den tidligere brannmannen Mark Taylor var blant dem som profeterte at Donald Trump ville vinne valget i 2016. Nå profeterer Mark Taylor at Gud har kontrollen, men at det vil bli massive protester når de arresterer Barack Obama. I følge Taylor har Obama begått forræderi og vil bli stilt til ansvar for det. I følge Mark Taylor vil ikke Donald Trump benåde Barack Obama. I følge Taylor er den siste tids raseuro i Amerika manipulert frem av The deep state, av svampen -for å beskytte Barack Obama. I følge Taylors profeti er Donald Trump utvalgt av Gud for å bringe rettferdighet -og rettferdighet er det Obama vil komme til å oppleve i form av å bli siktet for forræderi, han vil ende i fengsel og bli fratatt sitt presidentskap..

Vil komme til å bli siktet og dømt til fengsel for forræderi, profeterer Mark Taylor

Den pensjonerte brannmannen Mark Taylor profeterte riktig når han forutsa at Donald Trump ville vinne valget i 2016. Nå er den pensjonerte brannmannen ute med en ny profeti -hvor han hevder at tidligere president Barack Obama vil bli siktet og dømt til fengsel for forræderi -og at Donald Trump ikke vil benåde ham. Se den oppsiktvekkende samtalen om den oppsiktsvekkende profetien i videoen under. Mark Taylor fikk rett i 2016, men vil han få rett her? I følge Taylor lever vi i spesielle tider og skal vi tro Mark Taylor vil både Hillary Clinton og Barack Obama komme til og bli stilt til ansvar. “Trump må arrestere disse folkene for å holde sitt valgløfte, og det er arrestasjonen av Barack Obama som vil bringe helbredelse til landet.. I følge Mark Taylor er dette Guds vilje..Sjekk ut Mark Taylors oppsiktsvekkende budskap om hva som vil skje i månedene som kommer…

https://www.youtube.com/watch?v=N9HCGmnpTTs&t=128s

Loading

10 tanker om “Mark Taylor profeterte at Trump ville vinne valget -nå profeterer han at Barack Obama vil bli stilt for retten og fengslet

 1. Det er jo bare å håpe at det er en ekte profeti. Profetien om at Trump skulle vinne valget hadde jo 50 prosent sjans for å treffe. Jeg trodde også at Trump ville vinne.

  Uansett hva som skjer tror jeg de neste årene blir dramatiske, særlig for Norge. Problemet er at millioner av amerikanere tydeligvis synes statskupp er helt greit hvis det går i deres favør. Og svært mange fremstående personer gjør hva som helst for å unngå å bli avslørt og bli stillt til ansvar. For dem kan dette bli verre enn en eventuell full borgerkrig. Da kan de jo bare flykte til ett annet land og gi Trump skylda for alt. Slikt har skjedd før.

  Hvis Trump vinner og Obama & Co blir stillt til ansvar, så tror jeg USA vil markere langt større avstand til obamavennlige europeeiske politikere. I tillegg vil europeiske politikere måtte innse at de selv har spillt en lignende rolle som Obama. Da vil de kanskje måtte stramme grepet om makten ganske betydlig. Og globalisering, økende økonomisk avhengighet av stater som Kina og Russland, “klimakrise”, umoralske lover, radikale kulturmarxistiske politikere uten gangsyn, sosial og kulturell oppløsning, islamisering og et sterkt svekket militært forsvar vil kanskje føre til slutten for Europa. Og selv om norske politikere er fulstendig i lomma på EU så vil neppe Norge få særlig hjelp i en krise.

  Kanskje Europas undergang faller sammen med avsluttningen av “hedningenes tidsalder”?

 2. Obama og Clinton er begge kriminelle. Det samme gjelder senile Joe Biden.
  Alle tre hører hjemme i en celle.
  Jeg tror og håper at Mark Taylor får rett.
  Ingen har revet bort mer gudsfrykt i Amerika enn Barack Obama.
  Donald Trump er Guds utvalgte for Amerika og Vesten.
  Dersom Trump skulle tape valget -vil dommen over Amerika komme til å bli kjempe hard. Vi må be for Trump. At Gud skal fortsette å velsigne ham.

  • Jeg liker dog ikke Trumps tiltrekking til Joel Osteen. Det ville være svært uheldig om Trump ble påvirket av Osteens bøllete væremåte, hans løgnaktige livsstil, hans negative kvinnesyn, hans rasistiske syn og utsagn, hans måte å gi folk negative kallenavn. Men, det kan jo være at Gud har sendt Trump til Osteen, for at sistnevnte skal bli mer lik Trump, og alt hans ufeilbarlige og sympatiske vesen? Det er jo lov å håpe: at vi alle må bli mer like Trump og Jesus(i den rekkefølgen)!

 3. Og nå er de i panikkmodus, for Durham – Barr er iferd med å avsløre kuppet de har prøvd på.

 4. Nå kommer det frem i dagen hvem som er korrupte globalist, islamist og kommunist politikere. Trump is cleansing the house.

 5. Jeg håper også at dette er en ekte profeti… Har lenge fulgt litt med på Mark Taylor, men er fortsatt litt skeptisk til ham. Men blir ikke overrasket om han får rett. (Men er glad du tar med Cioccolanti også innimellom her)

  (Men nå kommer jeg på at jeg må holde munn -som Ture sa i kommentar til meg i går:
  “Hannah, jeg ser at du nevner mitt navn her. DU har slett ikke mot nok til å bruke ditt eget og riktige navn ; da skjønner jeg slett ikke hva du holder på med. Enten har man mot nok til å komme fram med sine synspunkter og sitt rette navn – eller så holder man munn – mener jeg. Som Krigsskole-utdannet offiser har jeg fått et dekknavn av Staten. Men som du ser bruker jeg mitt eget og rette navn.”

  Jaja… 😉

  • Blås i det Hannah. Denne karen er bare en gammel kæll som ikke er helt patent lenger. Det går vel den veien for de fleste av oss når tiden kommer. Se bare på Joe Biden. Ofte blir de litt sære og kranglete også, men det ser de ikke selv. Bloggeier er overbærende og forståelsesfull og lar han Ture frem. Han har sikkert et godt hjerte på bunnen. Synd at han nå begynner å røpe militære hemmeligheter om statlige dekknavn for offiserer. Antagelig tar han helt av om han leser dette, men ikke la oss bry oss om det heller. Han kan trolig ikke noe for det. God natt Hannah.

  • Takk Martin Åreknut 😉 Natten ble god.

   Ture har sine ting, akkurat som meg og deg. Han ser ikke selv at det var lite bra skrevet tror jeg. Det er helt ok. Han har en plass i hjertet mitt men tror ikke jeg har så stor plass i hans sitt 🙂 Men slik er det ofte med meg, jeg er vel egentlig heldig… (da er problemet deres og ikke mitt) Folk som ikke kan fordra meg etter 20 år har jeg fortsatt ingenting imot. Jeg liker dem fortsatt. Kanskje fordi jeg ser selv at jeg har så mye feil, og da har de faktisk lov til å ha sine også. Mest av alt har de noe unikt, og det er det som gjør mennesker interessante. Gud elsker dem så ufattelig mye og hjelper meg nok med å gjøre det samme 🙂 Hadde nok ikke klart det uten Ham.

   Ha en god dag Martin. Fint navn. Håper du heter det 😉

 6. Profetien om Russlands angrep på Norge av Lebesbymannen går kanskje i oppfyllelse i dei neste årene. Kan ikkje heilt tru at USA hvis Trump vinn valget er villig til å komme oss til unnsetning.Vi betaler da også for lite til NATO. Amerikanske soldater har vel ofret nok for Europa. Lite takk å få fra dei sosialistiske politikere her på berget!

 7. Hvem jobber Trump for, er ett viktig spørsmål, og hvem jobber Biden for, er ett annet spørsmål. Jeg ser på de to som to onder i samfunnet? Pest og kolera, Når framtiden er skrevet, før profetene begynte å legge ut om sine syner så er det lett å være en profet, når denne verdens makt elite som er styrt av lucifer, som allerde har planlagt slike hendelser for mange år siden så kan man forutsi sike hendelser. Som for eks Dette m obama og hillary har man jo lest om for en del år tilbake om arestasjoner. Har også lest at trump skal bli skutt ved neste innsettelse. Makt eliten består av sionister, falske jøder lucianere., og frimurere. Trump er en frimurer av 33 g. Han lever for mørkets gjerninger, men fremtrær som om han jobber for Gud. Han har ikke beskjent sine synder. For det trenger han ikke. Sier han. Så ikke tro på alt som vil komme fram i disse tider. Alt er et skalkeskjul for det nye som skal tre i kraft. Det er ikke NWO som er det farlige. Det er den felles religons kirka som får tros mennesker verden rundt til å tilbe en Gud ikke Far i Himmelen, men satan. De vil dyrke kjørlighet som er falsk og en fred som er falsk. New age religion vil bli mye mer utbredt. Det er denne type reliigion som vil fasinere menneskene. Jesus blir mer usyneligt. Satans mål er at troende mennesker skal tilbe Han istedenfor Gud. Det har alltid vært hans drøm og mål. Så vi blir lurt inn i en mannipulert verden. Den første lureri er det som skjer no. Det er den første bølgen. Så kommer andre bølgen. Der de kommer til å avsløre det første bedraget. Slik at troende ser at no er mørkets gjerninger avslørt av Den gode siden . Men de jobber for den samme side som den mørke side de to er ett. Men forskjellige mål og agendaer. Men hoved målet til Lucifer er tilbedelse og fortapte sjeler.

Det er stengt for kommentarer.