Minst 84 drept og over hundre skadd i muslimsk terroraksjon med lastebil i Nice i Frankrike

Islamister feier på sosiale medier etter torsdagkveldens terrorangrep i Nice som krevde minst 40 liv, Frankrike i sjokk  Nærmere ett hundre mennesker kan være drept under nasjonaldagfeiringen i Nice sent torsdag kveld. I følge CNN og fransk tv skal minst 84 mennesker være drept og over ett france-terror-nicehundre skadd i det som har karakter av å være et terrorangrep. I følge vitner kjørte en lastebil i full fart først gjennom ei politisperring og deretter rett inn i ei stor folkemengde. Sjåføren skal så ha begynt å skyte på folk. De store tv kanalene omtaler nå dette som terror selv om man ennå ikke tør si hvorvidt det er snakk om en ny islamsk terroraksjon. Fransk politi sier nå i natt at de håndterer dette som et terrorangrep. En 31 år gammel fransk-tunisisk mann skal ha stått bak angrepet. I etterkant av angrepet har Frankrikes Hollande mobilisert 10 000 soldater. Etter alt å dømme er det terrorister fra den muslimske terrorgruppen Islamsk Stat som står bak
Dermed ser det ut til at Frankrike som er en av de mest gudløse og sekulære samfunn i Europa nok en gang er rammet av muslimsk terror. På sosiale medier feirer nå islamistiske grupper nå dette som et stor seier og dette peker på at IS mest sannsynlig står bak.. Det er ventet at tallene på døde kan komme til å øke og dermed kan det se ut som om IS igjen kan score en stor seier. I følge franske myndigheter kan tallet på døde bli så mye som ett hundre -og dermed står vi overfor nok en blodig kveld og natt i Europa

Allerede kort tid etter hendelsen kunne Steven Ben Nun som er en av dem som jobber i den kristne You Tube kanalen “Israeli News Live” rapportere om kveldens islamistiske terrorangrep

10 tanker om “Minst 84 drept og over hundre skadd i muslimsk terroraksjon med lastebil i Nice i Frankrike

 1. Rapporten er førebels. Me får venta og sjå kva for tal me endar opp med. Og kva for motiv som ligg bak. Men om det er ei sterk gudstru bak ugjerninga, fortel det oss at religion ikkje berre er uendeleg dumskap, men òg uendeleg vondskap.

  • Dette er åpenbart et muslimsk terrorangrep og selv mainstream media melder nå dette som et terrorangrep. Nettsiden til Daesh har ennå ikke skrevet noe om hvorvidt de står bak, det pleier å gå en dag eller to før IS tar på seg ansvaret etter terroraksjoner de har utført.

 2. Det er såå PK å ikke våge kalle en spade en spade: religiøse grupper dreper!

  • Du har rett i at religiøse grupper dreper. Islam har en lang tradisjon i vold og drap og vi har nå mistet tellingen på hvor mange muslimske terrorgrupper og fraksjoner som eksisterer. Vi har tidligere fra Nord-Irland sett at nominelle “kristne” er i stand til å ta i bruk drap og terror som våpen mot dem de er uenig med, og fra forrige århundre så vi hvordan den kristne sekten til Jim Jones brukte drap og vold mot noen som skulle granske sekten. Tilslutt foretok gruppa kollektivt selvmord.
   Dog vil jeg legge til at levende kristne ikke tar i bruk vold mot fiender og motstandere. Hva Jesus tenkte om dette å ta igjen med makt kan du se ut fra disse ordene: ”
   Matt 5,9-12 Salige er de fredsommelige; for de skal kalles Guds barn. 10 Salige er de som er forfulgt for rettferdighets skyld; for himlenes rike er deres. 11 Salige er I når de spotter og forfølger eder og lyver eder allehånde ondt på for min skyld. 12 Gled og fryd eder! for eders lønn er stor i himmelen; for således forfulgte de profetene før eder.

   Matt 5,38-45 I har hørt at det er sagt: Øie for øie, og tann for tann! 39 Men jeg sier eder at I ikke skal sette eder imot den som er ond mot eder; men om nogen slår dig på ditt høire kinn, da vend også det andre til ham, 40 og om nogen vil føre sak mot dig og ta din kjortel, da la ham også få kappen, 41 og om nogen tvinger dig til å gå en mil, da gå to med ham. 42 Gi den som ber dig, og vend dig ikke bort fra den som vil låne av dig. 43 I har hørt at det er sagt: Du skal elske din næste og hate din fiende. 44 Men jeg sier eder: Elsk eders fiender, velsign dem som forbanner eder, gjør vel imot dem som hater eder, og bed for dem som forfølger eder, 45 forat I kan bli eders himmelske Faders barn; for han lar sin sol gå op over onde og gode, og lar det regne over rettferdige og urettferdige.
   Her ser vi at de kristne ikke skal leve som de ugudelige å ta igjen med vold -slik vi har sett noen eksempler på. Levende kristne tilhører ikke kategorien “religiøse grupper;” -men vi er lemmer på Kristi legeme og et folk som ikke er av denne verden eller er formet av verdens tanker og ideer. Derfor er våre våpen “åndelige” og bønn til Gud Fader eller til Jesus Kristus er vårt viktigste våpen.

  • Marvel. Ved å si “religiøse gruppe” går du utenom problemet. Du mener vel islam? Ingen grunn til å pakke det inn i bomull.

 3. Jo, de fleste muslimer og de fleste kristne dreper slett ikke. Selvsagt! De hjelper og er like gode medmennesker som de fleste ikketroende. Heldigvis!

  Likevel fører kristen teologi til mye død og fordervelse også i vår tid. Tenk på pinsevenners hatretorikk i forhold til homofile, deres merkelige forestillinger om menns overlegenhet, avvisning av kunnskap og fornuft – og skamlegging og problematisering av sunn og naturlig seksualitet. Slike holdninger legitimerer andres mobbing og ugjerninger. Og hva med millioner av kristnes forhold til prevensjon? Nitrist å se nykarismatikere og katolikker som forvirrer afrikanere med ukunnskap om AIDS og smittevern. Og kristenkonservative amerikaneres bibelfunderte forestillinger om hevn og dødsstraff har ført til hundretusenvis av døde i Irak. Overtro og ukunnskap er det som gjelder!

  På samme måte vil selvfølgelig andre religiøse gruppers forestillinger og snakkemåter, for eksempel hos visse islamistiske grupper, trigge psykisk ustabile og ressurssvake mennesker til voldshandlinger, som i Frankrike nå. Men muslimer og kristne, hinduer og buddhister får også gode mennesker til å begå svært dårlige handlinger. Religiøse vrangforestillinger legger det moralske grunnlaget. For eksempel vil en overtro på belønning i himmelen drepe fornuftig politisk kamp såvel som motivere til selvmordsaksjoner.

  På samme måte er det mange kristne grupper som hater «PK-media» og sekulære demokrater. De skaper ekstreme og fullstendig feilaktige fiendebilder av minoritetsgrupper og fremmedkulturelle. De fremmer konflikt og konfrontasjon.

  Nei, forestillinger om engler og demoner, Gud og Satan, om endetidsprofetier og forskrudd moral forårsker mye unødig lidelse.

  • Trigge psykisk ustabile muslimer til vold? Var de som førte flyene 11. September psykisk ustabile? Nei, de var oppglødet av den vannvittige religionen islam. Mens bibelen sier at du ikke skal drepe sier Koranen det motsatte. Selvmordsbombere og blir forherliget og går til Paradis der de får boltre seg med en mengde jomfruer. Dette er en djevelsk religion og det er på tide at moderate muslimer tar et oppgjør med denne perverse læren.

Det er stengt for kommentarer.