Ludvig Nessa: Miraklenes tid er ikke forbi!

På valgdagen sto mange demonkrater opp fra de døde, skriver prest Ludvig Nessa i en kommentar til stemmejukset som ser ut til å ha preget avslutningen av det historiske valget. Aldri tidligere har så mange avdøde personer tilsynelatende stått opp fra de døde, for å stemme på Joe Biden og Kamela Harris som i år. “Det er bare demokratene som får døde til å stemme på seg,” sier Nessa videre. “Biden og demokratene ser ut til å ha vekket opp langt flere fra de døde de siste ukene enn Jesus klarte på mer enn tre år dersom vi ser på tallet på døde velgere som har gitt sin stemme til Biden. “Det var flere som var døde på 1800 tallet som stemte. Folk kunne gå inn og stemme uten at de ble avkrevd noen form for legitimasjon enkelte steder,” skriver Leif Bjørkli som tydeligvis ikke lar seg påvirke av fake news medias hån, spott og latter

“Hva har demokratene bedrevet siden de tapte valget i 2016? Opptøyer, brenning og ødeleggelse av eiendom, prøvd å få presidenten dømt i riksrett….kjørt på med russisk innblanding…. Men de fikk det ikke til, de fikk ikke avsatt presidenten. Denne gangen har de fusket, løyet og gjort alt for å vinne valget. Venstresiden er tydeligvis ikke vell bevart,” skriver Jarle Berntsen. Arnulf Andersen følger opp med disse sannhetsord: “Det er demokratene som ønsker å ødelegge USA med åpne grenser med det som følger med en slik politikk. Narkosmugling, menneskesmugling, barnehandel, pedofili, korrupsjon og mye annet negativt. Trump er en fredens mann og har oppnådd mer enn noen annen innenfor det feltet,”. Under årets valg har folk på langt over 110 år blitt hentet opp fra gravplassene for å stemme på Biden, “Å stemme på Biden er som å stemme på døden,” skriver Marit Anne. “Biden får hjelp av de døde, mens Trump står for livet! Lett valg egentlig! ?,” skriver Bjørn Berntsen. “Håper dette er bare enda en mulighet til å bise at de som anklaget Trump for valgfusk i flere år, viser seg å være de som bedriver det. Lurer på om Biden forsnakket seg eller sa feil, men han sier så mye rart at ingen tar ham på alvor. Det er vel alvorlig?,” spør Berit Fauske. Årets valgjuks kan bli det som avkler og avslører hvordan Demokratene i en årrekke har drevet med juks, manipulasjon og løgn. Stadig flere forstår dette og skjønner at gammelmedia i årtier har drevet manipulasjon og nå endog henter frem velgere fra gravplasser. Jesus hentet tilbake noen få fra døden, Biden og demokratene tusenvis. Og dette valgresultatet vil Fake News media ha oss til å tro?

Greg Kelly: Kan du stole på fake news media som har løyet for deg om Trump i fem år?

6 tanker om “Ludvig Nessa: Miraklenes tid er ikke forbi!

 1. Kan du vise til dokumentasjon på faktiske døde mennesker (ikke bare erklært, det skjer stadig vekk feil, også i Norge.) som ikke bare har hatt muligheten til å avlegge stemme, men også har gjort det uten at de har dødd mellom tiden de avla stemme til valgdagen? (Som ved hvert valg i et så stort land som USA vil gjelde noen tusen/titusen stemmer ved ethvert valg.)

  • I tilfellet er jeg veldig interessert i å se den dokumentasjonen (ikke påstander), det er jo utrolig viktig informasjon som i tilfellet må komme fram.

   Hvor er denne dokumentasjonen?

   2
   1
  • “Bevisene” til Birger Nilsen…..

   Jeg vil også se bevisene for at Birger Nilsen ikke banker opp sin kone hver kveld.
   Vis oss disse bevisene.

 2. Ropereid, du har selvsagt helt rett. Men, det finnes andre bevis. Bevis på at Eric Trump har twitret et bilde der det angivelig brennes Trumpstemmer i et skogholt untenfor Philly. FAKTUM; det var falske stemmesedler, uten strekkode.
  Rudy G og E Trump reiste opp dit for å lage kvalm, men fremstår som to idioter?

  3
  2

Det er stengt for kommentarer.