Kvinnelig pinsepastor døde etter at datter satt på hennes bryst i bønneposisjon -datter pågrepet for drap

Gloria Equilla Farme Jordan her avbildet sammen med sin ektefelle, pastor Elder Glossy B. “Eddie” Jordan som døde i 2015

Dødsårsaken til den 70 år gamle kvinnelige pinsepastoren Gloria Equilla Farmer Jordan ble først ansett som naturlig, men er nå blitt endret til drap etter at det ble kjent at pastorens 41 år gamle datter, satt  oppe på sin mor i det hun kalte en “bønneposisjon” melder Forth Worth Star-Telegram. Den 41 år gamle Gloria Ann Jordan er pågrepet av politiet og siktet for drap etter at det som sies å ha vært en forbønnshandling som angivelig gikk galt. “Under bønn for sin 70 år gamle mor, skal Gloria Ann Jordan ha lagt sine hender på morens panne og dyttet henne bakover i en kontorstol inntil både den 70 år gamle kvinnen og kontorstolen veltet bakover. Etter at både pinsepastoren og kontorstolen falt bakover, skal siktede ha satt seg på morens bryst i noe hun kalte en “bønneposisjon” og hun holdt fast i morens armer mens hun ba. Den 70 år gamle kvinnen skal ha forsøkt å dytte datteren bort og ropt at hun ikke fikk puste.

Gloria Ann Jordan siktet for drap etter å ha gjennomført en forbønn som førte til morens død

Imidlertid skal pinsepastorens datter ha ignorert dette og fortsatt å sitte på brystet til mora og holde henne i bønneposisjonen inntil moren døde.  Hendelsen skal ha skjedd i den avdøde kvinnens hjem og politiet bekrefter den familiære relasjonen mellom siktede og avdøde. I følge minneordene som er skrevet over pastor Gloria Farmer Jordan var hun døpt i Jesu navn og fylt med Den Hellige Ånd i tidlig alder i Christ Temple Blue Rock Holiness Pentecostal Church” i Vernon Hill, Virginia. To år etter at de flyttet til Wichita Falls, Texas, startet hun og hennes avdøde mann opp menigheten  First Pentecostal Church holiness i Wichita Falls i Texas. Den avdøde pinsepastoren ble innsatt som pastor etter at hennes ektemann som var pastor for menigheten døde i 2015. I tillegg til den 41 år gamle datteren som er siktet for drap, etterlater pastor Gloria Farmer Jordan seg en sønn. Den pågrepne 41 år gamle datteren nekter for å ha hatt som intensjon å ta livet av moren og har hittil ikke sagt så mye om hendelsen. I følge obduksjonen døde kvinnen av Mechanical asphyxia som rett og slett betyr mangel på oksygen som ble forårsaket av at datteren satt på brysten hennes i bønneposisjon og holdt moren i armene. Vekten av datterens kropp oppe på brystet gjorde at moren fikk oksygenmangel og døde av det, er konklusjonen i obduksjonsrapporten. Saken er ennå under etterforskning.

Kan gå hardt for seg i amerikanske pinsemenigheter

Det kan gå hardt for seg i amerikanske pinsemenigheter med fall i ånden, kraftig dansing og utkastelse av demoner. Men det er en sjelden bønneform og sitte oppå noens bryst og holde vedkommende i armene mens man ber. Tilnærmet ukjent. Det å legge hendene på noens panne og presse bakover for å fremkalle et fall i ånden er forholdsvis vanlig, men det er teknikken med å sitte på brystet og holde noen fast i armene er nytt for selv garvede holiness-pinsevenner.

Det kan gå heftig for seg hos Oneness og Holiness-pinsevenner i USA og her er det full fres for å si det slik. Riktig nok ligger noen slått ut i gulvet, men ingen sitter oppe på brystet til dem som blir satt i fyr

Hellig dans i Den Hellige Ånd

Mer fart her enn på norske bedehus

Og her er det også full fart

 

8 tanker om “Kvinnelig pinsepastor døde etter at datter satt på hennes bryst i bønneposisjon -datter pågrepet for drap

 1. Pinsereligionene er rendyrket demondyrkelse i sin mest primitive og outrerte form. Skrik, skrål og mental galskap hører ikke den rolige og fornuftig kunnskapsrettede ekte kristendommen til. All denne sirkusrettede djevledyrkelsen er en dyrisk skam for Guds navn.

  Tungetale var tvert i mot et mirakel der tilhørerne fra mange ulike språkgrupper kunne forstå talerens utsagn selv om han ellers hadde et språk ingen av dem vanligvis forstod. Det sykelige babbelet som tidvis fremkommer på dagens pinsemøter er uverdig djevledyrkelse. Ligg langt unna slikt!

  7
  3
  • Ja, det er langt bedre å sitte på møter i døde bedehus og lytte til oldinger uten kraft og salvelse eller sitte i statskirken og lytte til prestelig tåketale og vranglære.

   2
   3
  • Takk Betina.
   Ser det nå.
   Beklager også til Hannah.
   Skal sende mail og be om sletting av min forrige kommentar-
   Men til Hanne.
   Du er ikke i stand til å skjelne.

  • Takk for det Bjørn.
   Det er helt i orden.
   Rakk ikke lese det du skrev.

   Men dette Hanne (med E) skriver…
   Tror jeg trenger litt betenkningstid…
   Mye å si her. Og leste det nettopp.

   Hun er inne på noe helt riktig. Og ting som dem det gjelder IKKE er villige til å snakke om.

   Taler folk i tunger eller ikke? Det stemmer ihvertfall ikke med Bibelen med mange.

   Det ER f.eks. ikke rart de ligger oppå brystkassa til folk så de ikke får puste og ber og skriker. Finnes mange crazy pastorer som lærer møtegjengere opp.
   De gjør som de har lært.

   Riktig forkynnelse finnes snart ikke.

   Hvis jeg hadde f.eks. Benny hinn som min pastor og trodde på galskapen, så hadde jeg nå kanskje vært rundt og slått rundt meg for å «øse ut « helbredelse over folk og gjerne slått de litt på både panna og i brystkassa hvis ikke de lydde meg og deiset i bakken når jeg blåste på dem. Kom ikke å si at vi ikke har sett galskapen i Norge også. På tv og i virkeligheten.

   De som har drevet og driver med det
   tror det er riktig.

   Og til Arnt; det er både sant og ikke.
   Noen av de mest stabile kristne finner du i Bedehus. Som taler sant og ikke vranglærer. Men det er der som i andre menigheter; noen ganger hykleri, løgn, vranglære og annet.

 2. Den pågrepne 41 år gamle datteren nekter for å ha hatt som intensjon å ta livet av moren og har hittil ikke sagt så mye om hendelsen.

  Og hvordan vet vi at gamla skal ha forsøkt å dytte datteren bort og ropt at hun ikke fikk puste??

Det er stengt for kommentarer.