Kristenforfølgelse i Canada -slik serveres nyhetene om forfølgelsen av Jesu Kirke i sosialistiske Canada

Kristenforfølgelsen blir verre og verre i Canada, rapporerter Christian Broadcasting News fra det siste landet som er i ferd med å skrive seg inn på Åpne døres oversikt over hvilke land som utsetter den kristne kirke for forfølgelse. Den kristne sanger var nærmest profetisk da han i 1970 utgav sin sang “Right here in America” hvor han synger om kristenforfølgelsen som var i Russland, Kina og Cuba og som i dag ser ut til å blomstre opp i den vestlige verden. Det sosialistiske og totalitære Canada slår ned på kristne som står opp for retten til å komme sammen til kristne gudstjenestefeiringer, samtidig som de ikke gjør det samme mot muslimske moskeer og folkegrupper som dyrker andre guder enn Jahve.

Det ser ikke ut som om omtale og historier om pastorer som blir kastet i fengsel for sin tros skyld i Canada rører med kristne i Norge, men kan hende at Larry Normans sangt “Right here in America fra 1970 kan gjøre noe med Covid-19 forherdede hjerter. Gud kaller og forbereder sitt folk for den påbegynte forfølgelsestiden som vil komme i kjølvannet av det store frafall.

Slik rapporterte Christian Broadcasting News om kristenforfølgelsen i Canada anno 2021. Canada var tidligere et land forfulgte kristne kunne rømme til. Nå er situasjonen annerledes. Canadisk Gestapo-lignende politi settes inn mot kristne gudstjenester og pastorer.

2 tanker om “Kristenforfølgelse i Canada -slik serveres nyhetene om forfølgelsen av Jesu Kirke i sosialistiske Canada

 1. Jeg kjenner meg ikke igjen i det som står om Canada i denne artikkelen.
  Vi har bodd i Canada, har en datter som er gift og bor der, og hver søndag er kona og jeg med på en telefon konferanse sammen med en menighet i Ontario som har valgt å være lydig mot myndighetene.
  Det er ikke noe til hinder for å samles på den måten.

  Pastoren som jager ut politiet og kaller dem Gestapo burde skamme seg. Dette er ingen ting annet en kjødelighet. Det er ikke fordi evangeliet forkynnes at noen blir fengslet, men fordi de bryter smitteverns reglene.
  At myndighetene ikke vurderer kristne møte samlinger like viktig som en del andre ting som foregår, er selvsagt ikke bra, men slik er det bare. Disse som ikke har DHÅ vet ikke å sette pris på slike samlinger. Det betyr ikke at vi som kristne trenger å rope og skrike av den grunn.
  Å kalle dette for forfølgelse er et hån mot Kinesiske kristne, og andre kristne rundt om i verden som virkelig blir forfulgt for sin tros skyld. Hvis og når kristendoms forfølgelse etterhvert begynner å skje i Canada og i Norge, for den del, så kan kanskje en av grunnene være at disse ytterligående karismatikerne går frem på kjødelig vis. Guds ord sier at våre våpen er ikke kjødlige, men åndelige.

  • AMEN! Helt sant det du sier. Men det blir ikke godt mottatt av de fleste som skriver på Søkelys.

Det er stengt for kommentarer.