Kristenfolket ser ikke ut til å forstå hva som kommer

Les Johannes Åpenbaring, les Guds ord og gjør deg mentalt forberedt på The Great Reset som vi nå er inne i. Den ene krisen vil følge den andre inntil vi er der globalistene vil at vi alle skal være. Vi er nå i en situasjon hvor alt det “unormale” normaliseres. Våre aviser, våre nyhetssendinger og våre ledere forbereder oss alle for den nye normalen med stadig nyskapte kriser, vi skal skremmes med. Corona-krise, strømkrise, oljekrise, klimakrise, Putin-krise, gasskrise, inflasjonskrise og mangelkrise er underveis. Samtidig som verden kastes inn i en hungerskrise med matmangel vil verdensøkonomien gå på den største krisen siden depresjonen.

Målet for alle krisene er The Great Reset som vil forandre livene til middelklassen og proletariatet, mens den ene prosenten av de rike vil kunne nyte livet slik de alltid har gjort. Alt syntes å legge seg til rette for total kontroll av enkeltindividet, innføringen av en global “verdensregjering” og på et eller annet punkt i prosessen vil syndens menneske, fortapelsens sønn, bli åpenbaret. Menigheten skal en eller annen gang i prosessen bli evakuert, tatt opp i skyen for å møte Herren. Vi vet ikke når det skjer. Men det vil skje.

16 tanker om “Kristenfolket ser ikke ut til å forstå hva som kommer

 1. Hvem er blind som min tjener, og døv som mitt sendebud? Hvem er blind som min fortrolige venn og døv som Herrens tjener? Mye har du sett som du ikke gav akt på; du har åpne ører, men du hører ikke.

  • Den sjette engelen tømte sin skål i Eufrat, den store elven. Vannet i den tørket bort, så det kunne ryddes vei for kongene fra Østen.

  • Basunklang og IOGT; Uansett, snart kommer Jesus., jippi!

   Kjell står på. Han sover ikke.
   Og han har rett. Det er som før i mange menigheter. Snart er det jo sommer og folk skal på stevner og annen ferie. Og Hannah lurer…
   hvor er en taler som ikke sover, som kan gi meg det jeg må høre på YouTube …
   Charles Hansen sover ikke. Hvorfor er ikke han hovedtaler på stevner….
   Hvem skal vekke folk?

   Kristne venter på vekkelse.
   Siden 80 -tallet (?)
   De må våkne selv snart så ikke de blir vekket av basunen snart. Da kan det være for sent.

 2. Har på følelsen at covid-19 og Ukraina krigen bare er en liten oppvarming. Det brygger om det noe meget større. NWO krefter samles i Sveits for å forberede sammensvergelsen mot menneskeheten. Biden regimet som i realiteten styres av den dype staten og Obama og hans folk, jobber iherdig i bakgrunnen sammen med EU, FN, WHO og WEF. En finansiell katastrofe er på trappene. Men den er planlagt og styrt.

  • Lenge ventet jeg på en verdens krise. Coronaen kom, og jeg tenkte hvor lenge er det nå til de ønsker antikrist velkommen? De mangler en som kan redde verden tenker de jo nå….

   De glemmer at Han HAR kommet allerede. Selv hver eneste 24/12 når de feirer bursdagen Hans, så ….

   ……glemmer de at de gjør akkurat det. Feirer bursdagen Hans.

   Men myndighetene har da ihvertfall fått testet ut at de fleste nå føyer seg og lystrer dem. Og de som ikke gjorde fikk erfare blikk og snakk og utestenging. Dette er peanuts.

   De som blir latt tilbake når bortrykkelsen av Guds barn skjer snart, vil få det så tøft som det ALDRI før har vært på jorden og som det ALDRI noengang vil bli. Antikrist hater deg og dreper deg hvis du velger Jesus.

   Det blir å måtte dø for Jesus og så å møte Ham og sine kjære i Himmelen.

   Eller velge antikrist og mulighet til å kjøpe mat -og livet i 7 grusomme år, og så til helvete. Hva helvete er eller ikke er; det verste er vel; for alltid borte fra Gud og dine kjære.

   Gud ga sin elskede Sønn -Jesus Kristus, for at hver den som tror på Ham ikke skal fortapes -men ha evig liv.

   Ingen av oss trenger være her når 666-merket kommer. Guds barn blir tatt opp før det. Les om Noah og Lot.

   Vi kan si ja til Jesus som vår Frelser i kveld.

   I himmelen er det mange ting jeg ønsker å få se. Alle på søkelys bl.a.
   Men jeg ønsker å se Jesus først av alt. Er oppriktig bekymret for flere her
   inne.

   Jeg VET at det haster. Tiden er svært svært kort. Hån meg, latterliggjør meg, si hva du vil, bryr meg null, bare at du leser Joh 3:16 og tenker på det. Og Romerne 10:9-10.

   Jesus kommer snart. Det vet du. Se i Bibelen og følg med på Israel, se i Bibelen alle som som skal gå imot dem. Russland, Iran,Tyrkia osv. ALT står på forhånd. Og ALT vil skje. HVER en bokstav i Bibelen. Se i Bibelen om tempelet, sjekk opp ferdige planer om tempelbygging i Israel, sjekk opp om den røde kvigen. Se i Bibelen og Google One World religion. Og se i Bibelen om alt annet. Svarene er i Bibelen. Jesus er Veien ,Sannheten og Livet.

   Det er rart når man kan finne frem i alt, men allikevel velger å være blind. Et merkelig valg. Men et valg der satan har fått det akkurat som han vil med folk. Les i Bibelen hvordan du har blitt lurt av satan til å ikke tro.

 3. Til hannah: Jesus kommer tilbake og du og alle mennesker som kommer til tro skal møte han i skyene, men først må du gjennomgå trengselstiden og holde ut forfølgelse og undertrykkelse det står i bibelen.

  7
  2
  • Insignia, nei det står ikke i Bibelen😊
   Du er vranglært.

   Du trenger sunn og rett undervisning.
   Start f.eks med Joh 14, 1.korint 15, 1tess 4.

   Du finner ingen dom i noe her.
   Ingen beskrivelse av vrede eller hevn. Det handler enkelt og greit om troende som er i live som blir tatt til himmelen.
   Dette er helt klart en ikke-dømmende hendelse.

   Elsker du Gud så elsker du også dette herlige løftet fra Guds Ord: Åp 3:10
   Slå det opp slik at du også får med deg vers 11.

   «Fordi du har tatt vare på mitt ord om å holde ut, vil jeg bevare deg gjennom den tiden av prøvelser som skal komme over hele verden for å prøve dem som bor på jorden»

   Det jeg skrev her nå kan du enten ydmykt være villig til å se på og studere en mnd (det trenger vi alle når det er noe helt nytt for oss) . Eller du kan avfeie det, avfeie Guds Ord og grue deg dag og natt til trengselen. Den har ikke startet ennå, selvfølgelig. ( de kristne er ikke her da)

   1
   3
  • Fikk i farten kopiert fra feil oversettelse. Åp 3:10. Dette vers er oversatt feil her.

   «Fri deg ut fra» skal det stå.

   Ordene «ut fra» er oversettelse av det greske ordet «ek». Ordet er brukt over 800 ganger i NT. Eks. på andre tekster det samme ord er brukt: Matt 2:15 , 7:5 , 15:19 , 27:53 , Åp. 3:16 .

 4. Til hannah: du er utsatt for en vranglære som dessverre har fått gjennomsyre norsk kristenhet. Vi er allerede i begynnelsen av trengselstiden så du må belage deg på forfølgelse i 7 år før Jesus åpenbarer seg på himmelen. Ps begynn å lese bibelen.

  • Barnslig kommentar
   Og intet om det jeg skrev å
   forklarte om de tre vers.
   Du leser nok Bibelen du -i motsetning til meg😊 og kan forklare det jeg skrev om.

  • Jeg tenker er det mulig….
   7 år, og så skal du se Jesus?
   Du vet du skal dø snart da? Du vet det snart er over hvis du mener trengselen er begynt nå? Har du mye penger på bok du ikke rekker å få brukt så send dem gjerne til meg.

   Du er jo heller ingen jøde og kan flykte med jødene til Petra. Du har fått åpenbart hvem Jesus Kristus er og trengselen er ikke for deg. Hva har Gud å vise deg med trengselen? Jakobs trengsel.

   Jødene vil forstå de er lurt av antikrist når han sitter i tempelet som om han ER Gud. Du HAR fått det åpenbart for mange år siden og VET at antikrist ER antikrist. Hva skal DU være her i trengselen for??

   Kun for å bli halshugd? Ikke kom med det om at vi skal lide for Jesus. Gå ut på gaten og vitne om Jesus som disiplene, DA skal du få lide. Vi har også trengsler her i verden. De er sannelig ikke få. Er vel bl.a. derfor jeg også ser opp hver dag….Vi er bare i veene. Ingen trengsel nei.

   Du har sannelig meg mange vers å kaste ut av Bibelen. Om opprykkelse trengsel og mm.Tilogmed om disiplene som det står om -som trodde opprykkelsen allerede hadde skjedd.
   Og Paulus som måtte roe dem ned. De hadde jo heller ikke NT. DA var det vranglære rundt akkurat som du også har lært deg. (Jesus’ komme til oljeberget er jo ingen opprykkelse)

 5. Til hannah: behøver ikke å forklare deg noe som helst, det er kun i norsk kristenhet og i noen pinse menigheter som de forfekter den slags vranglære, bibellærere som bla lars enarson har så ettertrykkelig vist at vi må alle gå igjennom trengselstiden før Jesus Kristus andre komme da vil vi bli rykket opp til å møte Kristus i skyene, trengselstiden med forfølgelse av kristne er her allerede så forklar hvorfor er vi ikke rykket opp?.

  • Insigna, « Kun i norsk kristenhet de forkynner denne læren» skriver du. Seriøs??

   Hvor tar du det fra (?) lurer jeg svært på😊. Har ikke tall på hvor mange stater i USA bl.a. som jeg lytter på undervisning fra, hvor de er per-trib’ere alle sammen😊 Har Lars lært deg dette? Eller gitt deg inntrykk av det? Det er IKKE bra, hvis så…

   Du følger nok ikke helt med for vi
   er mange millioner som tror på opprykkelse FØR trengsel.

   Ønsker selvfølgelig å få deg til å ta en titt på annet enn det du ser og hører på😊❤️ Fordi jeg finner SÅ glede i det HVER dag. Og vil at andre skal kjenne freden.

   Håper du hører på mange flere enn Lars. Lars kan mye i Bibelen han, men her tar han feil. Ser ikke ned på ham for det. Får bare inderlig vondt av ham. Han er min bror. Du også.

   Anbefaler deg Ivar Helmersen YouTube. Hvorfor gå over bekken etter svenska vann? Vi har norske😉 Svein Magne Pedersen sin bok «Jesus kommer snart» kan du kjøpes. Alle tre syn er tatt med. Charles Hansen finner du på YouTube med Elisabeth Mørk på Kanal 10, om endetid, opprykkelse, trengselstid, bryllup, antikrist m.m.

   Robert Breaker kan du lytte på hver dag til Jesus kommer😊 Nok av rik bibelundervisning.

   Pinsefolk (hva nå det er, nå til dags…) tror mindre og mindre som jeg. De prater sjelden om endetid, i det hele tatt. De skal til USA, syden, kristne stevner her og der, eller Israel eller Nordkapp snart, planlegger stevner og tror det er lang pause i veene. Det er det ikke. Ingen prater om at stevner kanskje må avlyses. Man vet da hvordan riene er… Kanskje mennene trenger en påminnelse fra kvinnene snart?

   Men HVORFOR det egentlig? Gud HAR jo skrevet om det i Bibelen…
   Kanskje de ikke leser den…(?)

   Pre-trib’erne finnes heller langt ute på landet og inni skogen i et bedehus her og der. Og avhoppere av alle slags menigheter. (Fordi det FINNES knapt god undervisning lenger der) Og noen personer helt alene. For seg selv. Uten en eneste kristen venn mange ganger. Dette vet jeg.
   Jeg følger med litt i flere land.

   Pastorer unngår emnet og joh.Åp. Hanvold gjør ikke. Han sier det Bibelen sier. Vi er ikke kalt til vrede. Helvete advarer han imot. Det er få andre som tør. Mange andre er livredde for å åpne åpenbaringsboken.
   Det er en fantastisk bok!!😊😊😊

   Ærlig talt! Det er da den eneste bok i Bibelen man er lovt å bli SALIG x 3. Du har lest det regner jeg med? Men jeg tror dessverre ikke på at du blir salig av undervisningen du får. (Kanskje ikke før kap 19?) Blir sjelden salig av kommentarene her inne på søkelys om endetid. De går veldig ofte i mot Guds Ord.

   Menigheten blir ikke nevnt etter kap 4. Før på slutten igjen.

   Vi er IKKE i trengselen. Og skal heller ikke. Jakobs trengsel.

   Fødselsveene kommer hyppigere og kraftigere nå. Coronaen er «over». Mer Stormer. Kriger. Valgfusk. Falske profeter. Skoleskyting kommer og går. Neste ting er allerede klart; matmangel, strømpriser, innskrenkinger for kristne, apekopper, nye vaksiner, mer løgn, mer svik, mere frafall, mer krig, mer utro pastorer og kristne, mer falsk og tam undervisning, mer drap i bygdene også nå…SÅ fort gikk det IKKE for litt siden. Og SÅ alvorlig var det IKKE for 3 år siden. Vi vet hvordan riene vil komme fremover nå.

   Opprykkelsen kan skje når som helst. Personlig tror jeg det drar litt ut. Vi må arbeide! Ønsker du har det godt i alt. Sees.

   1
   2
 6. Jag har en fråga som du säkert gav svar till i artikeln men som jag fortfarande inte riktigt förstår. Själv grejen när man ska lära muskeln att aktivera https://pullahiiri.no flera snabba muskelfibrer är att ligga så nära sitt 1RM som möjligt när man tränar maxstyrka. Det är därför det är så viktigt att köra få reps med lång vila. Hur kan då ocklusionsträning öka maxstyrkan när man tränar så långt från sitt 1RM?

Det er stengt for kommentarer.