Kristen amerikansk pro-life og antiabort-aktivist dømt til fem års fengsel

Lauren Handy dømt til nærmere fem års fengsel for fredlig demonstrasjon utenfor en fosterdrapsklinikk

Lauren Handy, en amerikansk kvinnelig anti-abort aktivist er i en føderal domstol i USA dømt til nærmere fem års fengsel for å ha organisert en anti-abortaksjon hvor de forsøkte å blokkere adgangen til drapsklinikken. Den amerikanske distriktsdommeren Colleen Kollar-Kotelly, som ble nominert til den føderale domstolen av den tidligere demokratiske presidenten Bill Clinton dømte Lauren Handy til  fire år og ni måneder i fengsel. Handy, direktøren for aktivisme og gjensidig hjelp for det progressive anti-abortopprøret, var en av flere aktivister som ble funnet skyldig i august for brudd på loven om fri tilgang til abortklinikkene.

Den 22. oktober 2020 gjennomførte Handy og andre aktivister en plan for å forhindre at Washington Surgi-Clinic begår abort den dagen. Flere av aktivistene forsøkte fysisk å hindre tilgangen til abortklinikken med sine egne kropper. For denne alvorlige forbrytelsen har den kvinnelige abortmotstanderen nå fått sin dom. Nærmere fem års fengsel. Den kvinnelige abortmotstanderen har sittet fengslet siden august i fjor. Grunnleggeren av “Progressive Anti-Abortion Uprising”, Terrisa Bukovinac sier at “Biden regimet med dette har nådd en nytt nivå av tyranni med å bure inne mennesker som av samvittighetsgrunner demonstrerer og protesterer mot USAs avlivning av ufødte babyer. Dommen viser at USA ikke er noe annet enn et undertrykkende “liksom-demokrati” som har mye tilfelles med det tidligere Sovjet som også undertrykket dissentere ved å bruke lovverket, domstolene og fengselsvesenet. I følge amerikanske medier klappet og jublet tilhengere av abort når Lauren Handy ble ført ut av rettslokalet i håndhjern. Velkommen til demokratiets høyborg!

2 tanker om “Kristen amerikansk pro-life og antiabort-aktivist dømt til fem års fengsel

  1. Fem års fengsel for å være aktivist og fysisk hindre noen i å komme inn i en bygning. Det var da en kraftig straff. Skal det være likhet for loven, så må da vel også Palestina-aktivistene på diverse universiteter i USA som hindrer folk (spesielt jøder) i å komme inn og gå på forelesning dømmes like hardt?

    • Det er “demokratenes” rettsvesen og demokrati vi her ser i funksjon. Mot palestina-aktivistene som er Biden velgere ble det brukt “svingdørsmetoden” pågrepet, kjørt vekk, noen få ble siktet og deretter sluppet løs igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *