Krisemåling for de borgerlige, både KrF og Venstre under sperregrensa på meningsmåling

Vil være den eneste kandidaten fra Venstre på stortinget dersom dette blir resultatet ved høstens valg.

Begge de to støttepartiene for den borgerlige regjering befinner seg nå under sperregrensen, viser en måling gjengitt av TV2. I følge målingen ville Trine Skei Grande være eneste representant på tinget dersom denne målingen også blir valgresultat. Dermed tyder alt på at vi kan ta farvel med den borgerlige regjering og Siv og Erna. I følge målingen gir bare 2,8 prosent av velgerne støtte til Venstre, mens KrF får 3,7 prosent. Høyre får 23,6 mens Siv Jensen og hennes anti-jødiske parti får 11,6 prosent. Arbeiderpartiet får 33,1 prosent mens Senterpartiet nå er Norges tredje største parti med 15 prosent oppslutning. Dermed går det mot regjeringsskifte etter høstens valg. Det er Kantar TNS som har utført målingen. Partiet de Kristne som enkelte setter sin lit til, er plassert i gruppen “Andre” som samlet får 1,6 prosent oppslutning.

2 tanker om “Krisemåling for de borgerlige, både KrF og Venstre under sperregrensa på meningsmåling

  1. Pussig, men Aftenpostens måling gir de borgerlige knepen ledelse.

    http://www.aftenposten.no/norge/politikk/Ny-meningsmaling-Na-har-Solberg-og-Jensen-et-knepent-overtak-620993b.html

    Tror det er smart ikke å sette full lit til dagstrender. De kan lett basere seg på følsomme “ulvesaker” eller liknende i øyeblikket og være borte i morgen. Både Trump og Brexit kom som en bombe fordi folk trolig ikke sa høyt hva de egentlig mente til meningsmålerne. Eller at byråene skjeler til sine oppdragsgiveres ønsker og dreier spørsmålsstillingene i “rett” retning.

    • Meningsmålingene spriker seg vi. Vel, Venstre er under sperregrensa på begge. Ser ut som om velgerne er lei av at minipartier dikterer frem stadig nye avgifter.

Det er stengt for kommentarer.