Kraftig jordskjelv rystet Cuba og Jamaica med styrke 7,7 på Ricthers skala

Et kraftig jordskjelv med styrke 7,7 på Ricthers skala har i kveld rystet Karibia melder US Geological Survey (USGS). Senteret for jordskjelvet ligger i havet, 125 kilometer nord-nordvest fra Lucea i Jamaica. Jordskjelvet inntraff klokken 14:10 lokal tid tirsdag, forteller USGS videre.  Episenteret for skjelvet var relativt grunt, med en dybde på 10 kilometer. De har foreløpig ikke utstedt tsunamivarsel på sine nettsider, men amerikanske seismologer uttalte tirsdag kveld at Karibia om kort tid kan bli rammet av farlige tsunami-bølger.

Det har på nåværende tidspunkt ikke kommet meldinger om at personer er skadd eller om materielle ødeleggelser. I videoen under snakker pastor Paul Begley om kveldens megaskjelv.

Pastor Paul Begley har i kveld en live-sending om det massive jordskjelvet

https://www.youtube.com/watch?v=oaajaq4MRdw

Én tanke om “Kraftig jordskjelv rystet Cuba og Jamaica med styrke 7,7 på Ricthers skala

  1. Nå skjer det mye samtidig på denne jord : Jordskjelv i havet ved Cuba , jordskjelv i østre del av Tyrkia for et par dager siden , stor fare for vulkanutbrudd på Island , farlig virus snart spredd til hele verden. Så har USA i kveld også lagt frem fredsplan for Israel / Palestina.
    Jeg tenker på Jesu egne ord om hvordan det ville bli når enden nærmer seg – her stemmer mye ! Men for oss som setter vår lit til den Allmektige ; er det ingen grunn til å bli redd eller frykte !

Det er stengt for kommentarer.