Kinesiske myndigheter i ferd med å fjerne kristne symboler, mer en 2000 kors er revet ned

Kristendommen skal bekjempes i det kommunistiske Kina. Hittil har mer enn 2000 kors og fjerne-korsandre kristne symboler blitt fjernet fra kirkebygninger og landets kristne er i sjokk. Målet for kommunistens kampanje er å fjerne kristendommen fra landet. I følge anslag finnes det 28 millioner kristne i Kina og disse blir på nytt under økende press fra gudløse kommunist-regimer. I følge Crusader Journal er kommunist-regimets mål å utrydde kristendommen fra landet, og den siste kampanjen som innebærer arrestasjoner og fengsling av opposisjonelle, samt fjerning av kristne symboler kan indikere at en ny bølge av forfølgelse i Kina er underveis. I en rekke land i Midt-Østen, Afrika, Pakistan, India og nå også Kina opplever kristne at de er uønsket og i en rekke land er kristne nå fritt vilt. Samtidig har vi i Vesten en kristen kirke, enten kontrollert av frafallskrefter som søker å introdusere synd og ugudelighet i kirkene, eller falske profeter som lover velstand, fremgang, rikdom og helse i bytte mot donasjoner.

Samtid som kristne i Kina igjen kan bli tvunget under jorden og utsatt for forfølgelse for Jesu navn skyld, har vi i Europa og USA en kristenhet som enten er forført av falske profeter som lover lykke, helse, velstand og penger eller kirker som bukker under for frafallskreftene i tiden. Den vestlige kirke som har ressursene til å vekke verdenssamfunnet for martyrkirken sover eller er dopet ned av falske karismatiske ånder som frembringes som en følge av falsk forkynnelse, eller en etablert kirke som er inntatt av verden og som lar verdens barn styre kirkeskipet mot den endelige undergang. Hvor er de modige røster som våger å si sannheten slik som den er, og hvor er det ekte brennende engasjementet for våre brødre og søstre som lider? En av dem som har kommentert den siste bølgen av korsfjerning og forfølgelse av kristne i Kina er pastor Paul Begley som er en våken stemme tiden.

Én tanke om “Kinesiske myndigheter i ferd med å fjerne kristne symboler, mer en 2000 kors er revet ned

 1. Kommunistene er ikke de eneste som ønsker det kristne korset fjernet.

  For å nevene noen andre;

  Dette er forslått hos “søta bror”:

  “World’s First Lesbian Bishop Calls for Church to Remove Crosses, to Install Muslim Prayer Space”

  http://www.breitbart.com/london/2015/10/05/worlds-first-lesbian-bishop-calls-church-remove-crosses-install-muslim-prayer-space/

  I år 2000 på muslimsk radio i Norge 107,7 ble det av en tysktalende muslimsk forkynner fortalt at med tiden ifølge islam vil alle kristne kors i norske kirker bli ødelagt.

  “Islam’s Tradition of Breaking the Cross”

  “– “break the cross’ (the Arabic root is k.s.r ‘break’) — which is found in a famous hadith (tradition) about Jesus — understood in Islam to be a Muslim prophet — who will return to the earth as a cross-destroying enforcer of Islamic Sharia law:

  Narrated Abu Huraira: “Allah’s Apostle said, ‘By Him in Whose Hands my soul is, surely [Jesus,] the son of Mary will soon descend amongst you and will judge mankind justly [as a Just Ruler]; he will break the cross and kill the pigs and there will be no jizya [i.e. no taxation taken from non Muslims: because they will all be forced to convert to Islam]. …'”

  (Sahih al-Bukhari: The Book of the Stories of the Prophets. 4:60:3448.)”

  http://www.gatestoneinstitute.org/2920/islam-tradition-breaking-cross

  “Raymond Ibrahim: Islamic Hate for the Christian Cross”

  http://www.jihadwatch.org/2015/06/raymond-ibrahim-islamic-hate-for-the-christian-cross

Det er stengt for kommentarer.