Kinesiske myndigheter ber befolkningen hamstre mat

En rekke forum og  medier meldte i helgen av kinesiske myndigheter har instruert egen befolkning til å begynne å hamstre mat. Bakgrunnen for at myndighetene i det veldige landet går til det uvanlige skrittet å oppfordre egen befolkning til å lagre mat og vann, er det faktum at pandemien har skapt og vil fortsette å skape, store problemer med forsyning og tilgang av nok mat til verdensmarkedet. Det meldes om redusert tilgang av råvarer til verdensmarkedet fordi flere land holder igjen på eksporten for å sikre at egen befolkning skal ha nok mat. Det faktum at Kina nå går ut og ber folk hamstre er et dårlig signal. Selv om mange av oss nordmenn sier “pytt, pytt, Kina er langt unna,” så må vi ikke glemme at Corona-bølgen først rammet Kina og deretter hele verden.

Xi Jinping 2019 (49060546152) 2Ber innbyggerne hamstre mat. -Kinesiske myndigheter ber folk lagre mat og andre nødvendigheter. “Kina har bedt familier forberede seg på eventuelle kriser, samtidig som myndighetene innfører strengere coronarestriksjoner i landet. Ekstremvær og nye smitteutbrudd har ført til en kraftig økning i matvareprisene. Det gjør at myndighetene frykter varemangel, melder nyhetsbyrået Reuters. Kinas handelsminister har derfor bedt befolkningen om å sørge for å lagre mat og andre nødvendige varer,” skriver Dagbladet og fortsetter:  Økonomien i landet er preget av flyktige matvarepriser. Det er vanlig at prisene, spesielt på grønnsaker, øker gjennom vintrene, men i år er situasjonen annerledes. Kina har i likhet med mange andre land i verden vært hardt preget av ekstremvær det siste året. Seinest ble Shandong-provinsen rammet av uvær i oktober. Det har ført til ødelagte avlinger i en region som står for det meste av landets grønnsakproduksjon. Prisen på varer som agurk, spinat og brokkoli skal ha doblet seg fra begynnelsen av oktober. I tillegg til ekstremværet, har de vedvarende og strenge coronarestriksjonene i landet, hatt en negativ konsekvens for Kinas økonomiske vekst. Den kinesiske lederen Xi Jinping som ikke deltar under klimatoppmøtet i Glasgow har åpenbart noe langt viktigere å tenke på en globalistenes klimabløff. En omfattende matmangel vil kunne føre til omfattende sosial uro i det kommunistiske landet, noe som kan true Xi Jinping politiske stilling.

Imidlertid er det ikke bare Kina som er rammet. Fra før er det meldt om alvorlige problemer med avlinger i mange land grunnet tørke, frost eller flom. Det er en global mangel på kunstgjødsel og prisene på nær sagt alt er i ferd med å gå amokk. Flere advarer om at mat og produktmanglen forbrukere nå opplever, vil bli verre, mye verre i 2022 og 2023. Nedstengninger, pandemi, ødelagte avlinger og omfattende problemer i forsyningslinjene har skapt store forstyrrelser i leveransene av varer mellom Øst og Vest. Den globale nedstengning av økonomien førte til at millioner av produktive arbeidere ikke lenger produserte noe, dette førte til et fall i produksjonen av både matvarer og andre produkter som befolkningen er avhengig av. Dette i kombinasjon med tørke, frost, flom, branner osv har ført til at tilgangen av nødvendige produkter til verdensmarkedet er blitt betydelig mindre. Mangelen har ført til at prisene på verdensmarkedet er presset kraftig opp, noe som igjen har gjort at matvarer og produkter er blitt dyrere å importere for de store selskaper som kontrollerer dagligvarehandelen og de store kjedene. Disse har måttet betale betraktelig mer for varene og i siste ledd vil du og jeg som forbrukere bli sittende med regningen. Det er derfor store selskap som Nestle, Orkla og flere andre har varslet betydelige økninger i prisene. Det hele gjør at inflasjonen stiger kraftig, og Twitter sjef Jack Dorsey gikk før helgen ut og advarte om av verden stå foran “hyperinlasjon”. Hyperinflasjon betyr pr definisjon at prisene øker minst 50 prosent pr måned. Mange land har opplevd hyperinlasjon og det mest kjente eksempel er Tyskland etter første verdenskrig. Bildet viser en “hundremillioner dollar-seddel” fra Zimbabwe som opplevde hyperinflasjon mens verden slet med finanskrisen.

I videoen under snakker prepperen Brad Harris fra Full Spectrum Survival  om mat og forsyningskrisen som truer verden. Dette mens politikere og verdensledere desperat roper se her, se her -og viser til global oppvarming og klimakrise. Alt snakk om klimakrise og global oppvarming og klimakrav osv osv er bare en distraksjon for at folk skal ha fokus på noe annet enn de skume hensikter globalistene har med verden og befolkningen. Bred Harris råd til dem som følger hans YouTube kanal er å begynne å hamstre nå. Det som kommer til Kina vil også komme til Amerika og Europa. Kinaviruset viste oss hvor raskt det kan gå.

Én tanke om “Kinesiske myndigheter ber befolkningen hamstre mat

 1. Jeg håper at folk som lese dette tar til etteretning det som fremkommer i artikkelen her. Også folk i Norge burde begynne å hamstre og bygge opp matlager slik at de har noe å spise når prisene blir skyhøye og butikkene får manko på varer.
  Opp gjennom historien har det vært slike uår med sult og fattigdom også i Euopa.
  Vi har sett hvordan mange er blitt ekskludert ut av boligmarkedet fordi de ikke har inntekt nok til å betjene gjeld. Mange gruer seg til vinteres strømsjokk og prisene er allerede steget betydelig på mange produkter.
  Tro ikke at regjeringen eller myndighetene vil hjelpe deg når du kommer i krise. De henviser deg bare til frelsesarmeen og fattighus. Dersom du ikke eier noe kan de gi krisehjelp på 70 kroner dagen slik at du kanskje har råd til firstprice brød, fitstprice margarin og billig skinke å ha på maten.
  Det vil bli vanskelige tider for mange fremover nå. Jeg gruer meg til jul fordi jeg ikke har råd til å kjøpe noe utenom det vanlige. Vi får trygden tidlig i desember, dette betyr at man må klare seg seks uker på en trygd hvor svært mange trygdede som ikke få “halv” skatt ikke får noe mer enn noen få hundrelapper ekstra i desemer.

  dere som tror at dere har myndighetene i ryggen. Glem det. Støre er som Solberg, går beserk med sjekkhefte som en full mann når de er ute og reiser og treffer klimaskrullinger. Stakkars dere som satser på bortrykkelse før trengsel og ikke har gjort foreberedelser. Jesus kommer ikke tilbake før vi vet hvem som er Antikrist.
  Blir tøffe tak: Hold ut inntil enden -så skal du bli frelst.

Det er stengt for kommentarer.