Julehilsen fra Hildi -en av våre lesere i Sveits: “Jesus, Joy Of The Highest Heaven”

Vi vil med denne sangen sunget av Hildi Doelitzsch, en av våre lesere som bor i Sveits og har sin familie i det vakre landet ønske alle våre lesere en riktig god jul hvor Jesus er den største gaven gitt til oss mennesker. Hentet fra Hildi’s You Tube kanal

https://www.youtube.com/watch?v=6qniDowq0VY

 

6 tanker om “Julehilsen fra Hildi -en av våre lesere i Sveits: “Jesus, Joy Of The Highest Heaven”

 1. Tusen takk for at du la ut sangen min!:-) Ønsker alle lesere en velsignet God Jul! Måtte dere kjenne gleden i Herren og den freden Han gir som overgår all forstand!

 2. Hildi, takk for den nydelige sangen som talte så sterkt til meg. Jeg har nettopp fått barnebarn og ser hvilket under det er. Tenk at Jesus, kongenes Konge og herrenes Herre valgte å bli født av en kvinne, Maria, og bli et hjelpeløst lite barn som var helt avhengig av henne. Hvor velsignet Maria var! Hun elsket det lille barnet, tok seg av han og var den viktigste personen i hans tidlige liv. Hun så at han tok sine første skritt, hun hørte han si sine første ord. Det står intet om hva mor og sønn samtalte om under hans barndom, oppvekst og i voksen alder, men jeg tror Maria fikk vite mye som kun var beregnet for hennes ører. Hun fikk oppleve både dyp sorg og stor glede i sitt liv. Jeg ser Maria stå gråtende ved korset og jeg ser en jublende Maria etter Jesu oppstandelse. Og ….en frelse som når ut til hele jorden.
  Benytter anledningen til å ønske Kjell på Søkelys og alle som har deltatt her en velsignet jul og et gledelig nytt år.

  • Så godt å høre at sangen talte til deg, Anna Serine! Og gratulerer med barnebarn! Det er så stort hver gang et barn kommer til verden;et stort Guds under!
   Etter at jeg hadde sunget sangen, tenkte jeg på hvor stort det er at Gud er kommet til oss. Han er ikke en fjern gud, men Han er Immanuel; Gud med oss. Som i sangen; “like us knowing our smiles and sorrows”, kjenner han våre gleder og sorger, ja alt vi går igjennom ,fordi han var her på jord og gikk gjennom det samme. Jeg kom på det som står i Hebr. 4 v 15; “For vi har ikke en yppersteprest som ikke kan ha medlidenhet med oss i vår svakhet, men en som er prøvet i alt i likhet med oss, men uten synd”
   Det er godt å tenke over dette nå i julehøytiden.Så fint du skriver om Maria, Anna Serine! Jeg var med i en jule-musical i menigheten der jeg og familien min er i. Vi fremførte forrige helg. Jeg var engelen som kom til Maria og fortalte henne det vi kan lese i Lukas 2:28-35.Jeg sang denne samtalen sammen med Maria. Da tenkte jeg også mye over hvordan det var for Maria.
   Jeg ønsker deg og dine Guds fred og glede denne julen!

 3. Hei Hildi 🙂
  EN FLOTT SANG SOM BEVEGER MEG I HJERTET. FINT Å HØRE DEG SYNGE:) DIN STEMME ER SPESIELL OG DEN NÅR INN TIL LIVET VUGGE. GUDS VELSIGNELSE TIL DEG OG DINE. EN STUND SIDEN JEG HAR HØRT NOE FRA DEG. SAVNER DINE GODE ORD SOM ALLTID ER FRA HJERTET. TIDEN NÆRMER SEG FOR OSS ALLE. DA JESUS KOMMER IGJEN:):)
  MVH
  R

  • Kjekt å høre fra deg igjen, Rune, og så fint å høre at du likte sangen! Ja, så godt å ha Jesus og å glede seg til Han kommer igjen! Han kom som et lite barn inn i denne verden og kommer tilbake som kongenes konge! Det stormer mye omkring i denne verden og mange har det vondt. Måtte vi dele det levende og sanne håpet vi har til alle omkring . Mange vil ikke høre. Men likevel må vi være frimodige!
   Jeg gleder meg over å skrive sanger og synge om det levende håpet vi har. Jeg har også noen norske sanger som jeg ikke har skrevet selv men som er oversatt til norsk som jeg kommer til å synge på YT kanalen min på nyåret:-)
   Jeg ønsker deg og din familie Guds rike velsignelse denne julen!

Det er stengt for kommentarer.