Jan Kåre Christensen: Anker dommen i lagmannsretten inn for høyesterett

Blogger og bussjåfør Jan Kåre Christensen har nå anket lagmannsrettens dom i den lenge pågående saken om påleggstrekk av lønn og tvangssalg av bil inn for Norges høyeste domstol. Bakgrunnen for saken er den omstridte støttemuren Christensen har bygd seg som har resultert i tvangsmulkter på nærmere 300 000 kroner. Som kjent har Christensen nektet å etterkomme pålegg fra bygningsetaten, har pådradd seg en rekke tvangsmulkter og namsfogden har besluttet å kreve tvangssalg av ekteparets BMW og trekk i feriepenger han hadde til gode. Christensen anket denne beslutningen inn for tingretten og deretter Borgarting Lagmannsrett som gav Christensen motpart full seier. Nå skal saken bli vurdert av Høyesterett.

Christensens mye omtalte byggesak og konflikt med ulike myndigheter vil nå bli anket til Høyesterett. Dette i et forsøk på å kjøpe seg tid slik at Borgarting lagmannsretts dom ikke skal bli rettskraftig før Statsforvalteren har ferdig vurdert hans klage om forskjellsbehandling i forbindelse med den omstridte muren i Stormyrveien. “Det er så mye usikkerhet rundt Statsforvalteren og deres arbeid. Saksbehandler er sykemeldt.
Av grunner jeg ikke er kjent med. Derfor har vi varslet Borgarting Lagmannsrett at vi anker saken mot hva vi egentlig tenkte og var innstilt på. Vi anker saken til Høyesterett,” skriver Christensen i en melding til Søkelys. Christensen har på ingen måte tenkt seg å gi seg. Bloggeren som i fjor sommer gav den “ulovlige muren” et ansiktsløft er nå i full gang med å legge fliser på den utvidede uteplassen han har fått som er støttet opp av muren det offentlige Norge mener er ulovlig.

5 tanker om “Jan Kåre Christensen: Anker dommen i lagmannsretten inn for høyesterett

  • Det vil tiden vise.
   Uansett, det som Statsforvalter omgjør må selv Norsk Høyesterett innrette seg etter.

   2
   2
 1. De har også brytt loven.
  Namsmannen.
  Før dommen er rettskraftig har de begynt å trekke meg.
  Fra 1 mai.
  Myndighetene og overgriperne bryr seg ikke om Loven da de vet at de alltid går ustraffet uansett hva de gjør 🤔

  5
  1
 2. «Storebror» er vanskelig å kjempe i mot. Du har prøvd, muren du lagde uten lov, må vel kalles en tabbe som ser ut til å bli dyr, lykke til i kampen mot Goliat😇

  • Takk.
   Statsforvalter omgjør alle tidligere vedtak.
   Garantert.

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.