Jan Hårstad: Gangsterstat nummer 1 -Tyrkias vei inn i EU

erdogan-666“Det første journalist-offer når det gjelder gravende journalistikk omkring den tyrkiske statens samarbeid med Islamsk Stat, var 29 årige Serena Shim som ble drept oppskriftsmessig i en “trafikkulykke” i november 2014. Hun var en av de første utenlandske journalister som dekket våpenleveringer til Islamsk Stat fra etterretningsorganisasjonen MIT,” skriver Jan Hårstad i dette innlegget. Jan Hårstad har gjennom flere år advart mot det vi ser skje i vår tid.

Igår 26 november 2015 gikk den tyrkiske staten til arrestasjon av redaktør og journalist Can Dundar og Erden Gül i avisa Cumhuriyet. Disse hadde i mai 2015 skrevet lengre artikler om at NatoTyrkia hadde levert: 1000 granater, 50 000 mindre maskingevær”rounds”, 30 000 større maskingeværrounds,1000 granatkasterbomber. Disse to karene sitter nå i Silivri fengslet og kan vente seg dommer på mellom 10-20 år såfremt dommen blir kalt statsfiendtlig spionasje.

Leserne husker kanskje at jeg skrev mye om parlamentarikerne fra greske Gyldne Morgen som satt i fengsel rundt et år uten lov og dom. Absolutt ikke ett menneske fra den betalte humanist- godhetsklassen i Norge løftet en finger for det rettsstridige i dette.Ingen,ikke et kny.

Og det ville overraske meg meget om det samme miljøet foretar seg noe som helst rundt fengslingen av Dundar og Gul. For Tyrkia er jo kandidatmedlem til EU og Nato-stat. Da kan man umiddelbart legge bort de universelle rettighetene dette miljøet elsker å deklamere om.

Situasjonen er som følger og i gansterspråk er nå Tyrkia ledende innen “extortion business”. Fra januar av skal EU begynne å betale 3 milliarder EU til Tyrkia for ivaretagelse av krigsflyktninger. Det er bare blant elitepolitikere at en tror mesteparten av disse pengene vil gå til dette formålet. En kan bare vise til palasset Erdogan har bygget i Ankara for å huse den nye Sultanatet,Ottomania.Verdens største presidentpalass.

Tyrkia vet utmerket godt at de har et nakketak på EU og Merkel lå på kne foran Erdogan.Derfor presse Volkan Bozkar,Tyrkias EU-minister,på for fortgang i EU “accession efforts” og viktig toppmøte skal holdes 14-15 desember. To toppmøter i året er berammet de neste årene.

Det man regner med å oppnå den 14 des. er visa-fri-reise fra 2016 for oppunder 80 millioner tyrkere,de fleste muslimer. Men det er jo ikke slik at det bare er Tyrkia som står for tur til medlemskap: det gjelder også Tunis,Marokko og Algerie. Prognosene og timetabellen for det nye EURABIA holder stø kurs selv om mange sulter i Hellas.Det har man ikke penger til.

Det andre som ble avslørt av italiensk politi i Triest igår var en trailer med 800 eksklusive geværer fra Tyrkia med destinasjon Belgia. Jeg har vanskelig for å tro at dette har kommet istand uten velsignelse fra Hakan Fidan i MIT. De har jo gjort den erfaring at destabilisering av Europa er til stor politisk gevinst for deres geopolitiske ambisjoner,at neo-ottoman Tyrkia blir en stormakt i europeisk politikk. Og Europa islamiseres.

Skrevet av Jan Hårstad. Gjengitt med tillatelse