Israel vennen og TV Visjon Norge-ansiktet Anne Marie Gravdahl er død -Jan Hanvold uttrykker sorg på Facebook

anne-marie-gravdahlTV ansiktet og Israel-vennen Anne Marie Gravdahl som lenge har vært et kjent ansikt på TV Visjon Norge er død og en av dem som sørger er Jan Hanvold. I en post på Facebook  publisert mandag ettermiddag, skriver Hanvold dette: “Det var med stor sorg, vi mottok at vår kjære venn og medarbeider igjennom mange år, Anne Marie Gravdal. Døde i natt, å sovnet stille inn. Hun ble 85 år gammel, å etterlot seg 8 barn og 24 barnebarn. Anne Marie Gravdal fikk Jerusalems nøkkel i Gull. Noe som bare Kåre Kristiansen og hun har fått, blant nordmenn, skriver Jan Hanvold.

Hun fikk også utmerkelse for sin innsats av den Israelske regjering, for sin innsats for jødene. I det tidligere Sovjet-Unionen. Hun tjente også som styreformann for ” Hjelp GravdahlAM_prisJødene Hjem ” i hele 15 år. Deretter ble hun med i Visjon Norge, å var styremedlem der i 10 år. Og ledet avdelingen ” Israel Kanalen”. Hvor hun lagde program ifra Israel og om Israel. Anne Marie, var en person som sto for noe. En ekte Israelitt, uten svik. Da vi startet Visjon Norge i 2003, var hun der og oppmuntret oss. Og selv om hennes venner advarte henne, å ha noe med oss å gjøre, forsvarte hun oss i alle sammenhenger. Første gang jeg traff Anne Marie, var på Aeroflot på vei til Moskva. Hvor vi ble sittende ved siden av hverandre, å snakke. Etterpå kommenterte hun, at hun følte seg trygg da hun satt sammen med en av de store evangelistene i Norge. Det var hennes ord. Etter dette møte utviklet vi et nært vennskap med Anne Marie. Inger og jeg, samt hele staben på Visjon Norge vi savne henne. Hun var alltid positiv og optimist. Hun var mye inn og ut av sykehus de 10 siste årene. Både for hjerte og nyrer, som sviktet. Men hun hadde en vilje av stål, å den viljen samt troen på Gud holdt henne i live alle disse årene. Og du hørte aldri at hun klaget. Vi lyser fred over hennes minne og kondolerer familien,” avslutter Jan Hanvold. -En som ikke tar del i sorgen er blogger Christensen som i flere bloggposter har omtalt “Gravdahl som er en ulv i fåreklær som samarbeider med Visjon Norge og Pastor Jan Hanvold.” I Christensens øyne er alle som er på TV Visjon Norge i den posisjon at de blir betraktet som ulver i fåreklær utelukkende fordi de er på Jan Hanvolds TV kanal.

Én tanke om “Israel vennen og TV Visjon Norge-ansiktet Anne Marie Gravdahl er død -Jan Hanvold uttrykker sorg på Facebook

  1. Trist at hun er gått bort. Hun var en kjempe i Guds rike. En flott kristen kvinne.

Det er stengt for kommentarer.