Ingen tvil: Verden tryggere og bedre med president Donald J Trump ved makten.

Trump startet ingen krig, hentet soldater hjem og sto for fred.
Han ble nominert til fredsprisen flere ganger. Mainstreammedia ville ha Biden, støttet et valg med masse juks, og se på verden i dag. En katastrofe med krig og økonomisk nedgang og tvang fra myndigheter, skriver Malvind Børresen på Facebook. Etter 14 måneder med den senile Joe Biden ved makten, er det stadig flere som lengter tilbake til de gode dagene under Donald Trump.

Med en verden på vei inn i ennå mer kaos, ennå dyrere priser og en kommende matmangel som er varslet ved Ånden av flere kristne røster, er det mange som lengter tilbake til de gode dagene under president Trumps trygge ledelse. Trump var en president som var konstant under angrep fra MSM, dypstaten, de liberale og den hjernevaskede hop. Flere har kommentert Malvind Børresens innlegg, deriblant Lisbeth Graaberget som skriver dette: “de» var avhengig av å få bort Trump – NewGreenDeal og TheGreatReset. Trump sto i veien for det meste av bedraget til disse folka.” “Da håper jeg Trump er tilbake i 2024,” skriver Hanne Judith Larsen Jacobsen. Ingunn Mikalsen slår fast dette: “Å tenk på det Malvin, vi med tinnfoliehatter tuna det inn rett hva som ville skje med Biden ved roret, så stor betydning har valget av president i Amerika for verden😪😊” -og får svar fra Hedvig Johnsen som skriver at “Tinnfoliehatter er gode antenner, vet du. Tar inn signaler fra alle hold, ikke bare MSM.👍😊”  Lillian Fjeld Oefstaas mener at “Folk vet det ikke, men han er enda president. Vi måtte bare fjerne verdens ondskap og det er ikke lett. De klorer seg fast i systemet men når folk skjønner at det er systemet som er djevelen…kan vi bli fri. Altså ikke adlyd. -Merete Gulowna Dahle Houthuyzen: “Jeg tror nok at mange Trumph- hatere, må erkjenne at de tok skammelig feil, i sin kritikk! Til og med kristne ledere som stod frem med sine anbefalinger! Demokratene ødelegger Amerika! Anita Altun avslutter det hele med “at jeg håper Trump blir gjenvalgt ved neste valg. Biden er en katastrofe for verden, vi trenger Trump for å bevare fred i verden!” Flere kristne profeter har profetert at Donald Trump ville få to perioder som USAs president og selv om mange trodde at profetene mente to sammenhengende perioder, men det er intet i veien for at det var snakk om to seperate perioder med fire års mellomrom.

14 tanker om “Ingen tvil: Verden tryggere og bedre med president Donald J Trump ved makten.

 1. Krigen i Ukraina hadde garantert aldri skjedd med Trump ved roret.
  Afghanistan ble en parodi.
  At Donald Trump ikke fikk fortsette som President har vært en katastrofe rett og slett.

  9
  6
  • Aldri har verden vært vitne til et større jukseri enn da Biden ble “valgt”. Det skal mektige forførende ånder til å kunne overbevise verden om at Biden vant det valget.
   Men jukseriet blir avslørt og Biden og dem som støtter ham, skal forgå i ILDSJØEN. Er hundre prosent enig i at Biden er en katastrofe.
   Det triste er at mange kristne er åpne for forførelse og bedrag.

   6
   7
  • Ja da blir dere i alle fall TO sjeler i ildsjøen, og du vil ikke føle deg så ensom.

  • Jeg hører flere sier at krigen i Ukraina ikke hadde startet hvis Trump hadde vært president….Krigen startet i 2014 med 14000 døde fram til Putin invaderte Ukraina. Nok var nok, mente Putin.
   Hadde Trump virkelig kunnet forhindre dette?

  • Selvfølgelig var det et juksevalg. Det innrømte Biden helt åpent
   https://www.youtube.com/watch?v=MA8a2g6tTp0
   At Hermansen har problemer med sannheten vet vi jo.
   Han nærer jo sin sjel med kloakk fra MSM
   Han snakker mye om ILDSJØEN som sitt rette hjem.
   Der vi andre vil til himmelen og kan glede oss over Jesu nærvær taler Hermansen om sitt hjemland. Ildsjøen.

   4
   4
  • Så de få sekundene der skal altså BEVISE noe? Hvor er RESTEN av dette klippet. Det han sa FØR, og det han sa ETTER? Hva handler det EGENRLIG OM?
   NEI, det beviser INGENTING.

  • Birgir.
   Nå må du legge vekk hatet.
   Trump gjorde en meget god jobb og jeg hadde og har stor sans for Donald Trump. Han vil slå tilbake i 2024
   https://www.youtube.com/watch?v=6g7IHkdbVX0
   Kan knapt vente. Når Trump kommer vil USA igjen få velsignelsen tilbake over landet.
   De fire år med sorg vil ligge bak oss og så skal bruden bortrykkes i herlighet

   6
   3
  • Er det HAT å ikke støtte konspirasjonsteoriene angående Trump? Trump er pr. definison IKKE en mann etter Guds hjerte. Den videoen beviser ikke annet en SPOTT. Det er bare å se på gliset hans.

   1
   3
  • Vi møtes nok ikke i ildsjøen Birgir selv om du har billett dit.
   Jeg har billett til himmelen betalt med blod.
   Jesu blod.
   Så du skal vente lenge i ildsjøen Birgir

  • Det er jo DU som har utstedt billetten. Så, JO da, det er klart vi møtes der.
   Hei så lenge.

 2. Trump gjorde en god jobb for USA , når han var president.

  Men pass dere for ropet etter en sterk leder som kan redde verden, for da roper dere etter antikrist og antikrist vil stå frem.

  Denne verden går sin undergang i møte , sett ikke deres lit til noen av denne verdens makter og myndigheter, enten de er Russland, USA, Kina osv .. eller heter Biden , Tump , Putin, Xi eller hva det måtte være , de er alle kun redskaper i Guds hånd , for å fullføre Guds plan .

  Rop på Jesus kun han kan frelse oss , for vi lever i denne verden, men vi er ikke av denne verden..

  4
  1
 3. Det som skjer i tiden er at Guds ord om endetiden, Daniel og Åpenbaringe, er begynt og oppfylles, hendelser som er bestemt før verdens grunnvoll ble lagt. Vær sikker den allmektige Gud har kontrolllen Alt vill skje son han har bestemt og forutsagt

  3
  1
 4. NWO eliten tillater aldri at Trump vinner i 2024 viss han stiller. Så glem Trump. Jeg håper han kommer tilbake og rydder opp møkka etter Biden regimet, men det blir med ønsket. Demokratene vil vinne valget igjen uansett ved valgfusk nok en gang. Ødeleggelse av USA har lenge vært planlagt og faller USA så faller den vestlige sivilisasjonen inn et et woke diktatur helvete verden aldri har sett før. Det er bare å forberede seg.

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.