Ingen kjendis-farmen deltakelse på Visjon Norge sjef Jan Hanvold -takket nei på grunn av dårlig hofte

For en tid tilbake kunne Hanvold fortelle at han vurderte å være med i TV2 programmet “Farmen kjendis”. Imidlertid kan Dagbladet i dag fortelle at Jan Hanvold har takket nei til å delta i programmet og vi siterer fra Dagbladet: “Visjon Norge-sjef Jan Hanvold (67) har vært omringet av kontroverser de siste åra. Spesielt etter at NRK Brennpunkt satte et kritisk søkelys på forretningsvirksomheten til tv-pastoren i dokumentaren «Pengepredikanten» fra 2016. Den omstridte 67-åringen sier til Dagbladet at han takket ja til å delta i «Farmen kjendis», men at han måtte trekke seg.

– Jeg takket ja, men måtte melde avbud, skriver Jan Hanvold i en e-post til Dagbladet, og fortsetter:  Grunnen til at jeg takket nei til «Farmen kjendis» er at jeg måtte ta en hofteoperasjon som gjorde at jeg ikke ble frisk til innspillingen begynte, nå i slutten av mai, skriver Dagbladet.  Dermed gikk norske tv seere glipp av å se den omstridte tv pastoren opptre i det meningsløse showet. Samtidig er det nok mange som stiller spørsmål hvorfor Hanvold ikke følger sin egen trosforkynnelse -og gjør krav på sin helbredelse slik han selv forkynner på tv. Bibelskole elever ved den omstridte Bibelskolen til Visjon Norge blir lært opp til å tro at det bare er “å løse ut” helbredelsen eller pengene i Jesu navn, og vipps, så er alle problemer løst. Hanvold ble tidligere i år operert og fikk satt inn kunstig hofte og er ennå ikke blitt helt bra etter operasjonen.

Én tanke om “Ingen kjendis-farmen deltakelse på Visjon Norge sjef Jan Hanvold -takket nei på grunn av dårlig hofte

  1. Mange med Handvold ser ut til å se på Gud som en Cola-automat og bruker troen på Gud til en vinningsveg. Vil du bli garantert helbredet, nytter det lite med noen usle hundrelapper, Helst fra 10000 kr og oppover

Det er stengt for kommentarer.