Hvorfor dro du aldri til Syria Mads Gilbert? En million sårede i Syria skriker etter medisinsk hjelp

Mads Gilbert tilbake i Gaza for å fortelle nordmenn hvor fæl og grusom den israelske militæraksjonen egentlig er, -men Syria, var aldri i hans tanker

“Jeg har skrevet det før og gjør det igjen – 170.000 drept og over 1 million sårede i Syria som skriker etter medisinsk hjelp – ingen Gilbert og Fosse. 50 drept og 200 såret i Gaza – og Gilbert og Fosse springer med en hale av mikrofonstativ etter seg. Det burde nå være åpenbart for alle at Gilbert og Fosses hjelp må være politisk motivert – hadde de vært interessert i å hjelpe lidende mennesker hadde de for lengst vært i Syria og hjulpet alle de sårede og lidende menneskene der. -Jeg har kommet med oppfordringen mange ganger før og gjør det igjen – Gilbert og Fosse 1 million sårede skriker etter medisinsk hjelp i Syria – hvorfor reiser dere ikke dit og hjelper dem? Det hadde det stått respekt av,” skriver en innsender i en kommentar i avisen Verdens Gang. Pressen og medias demoniseringskampanje er nå i full gang, og igjen blir den norske legen Mads Gilbert hentet frem som tv og medias sannhetsvitne,  -Et sannhetsvitne med en tvilsom fortid og tvilsom troverdighet. (foto:screenshot NRK)

Den blodige og glemte konflikten som ennå raser i Syria engasjerer ikke lenger noen. massakre-syriaIngen nordmenn går i tog for demonstere mot brutaliteten som utspiller seg i syriske byer og få om i det hele tatt noen lar seg engasjere av den død og fordervelse som nå har pågått i mer enn tre år. I følge de siste anslag er et sted mellom 160 000 og 170 000 mennesker døde i den pågående borgerkrigen og nyheter fra den syriske borgerkrigen nevnes ikke lenger i vestlige medier. Mens media og det internasjonale samfunnet nå utelukkende er opptatt av å tegne et mest mulig blodig bilde av israelske angrep på Gaza har verden (Norge inkludert) valgt å vende ryggen til de tusener på tusener som drepes hver eneste måned i Syria. Nylig kunne opprørskilder publisere bilder av en stor gruppe barn som skal ha blitt massakrert av syriske regjeringsstyrker og Hizbollah i byen Hamah, Imidlertid interesserer ikke dette dr Mads Gilbert, -for i Syria kan han ikke demonisere Israel.

killing-in-syriaDen syriske bogerkrigen raser videre uten at den lenger skaper overskrifter eller får oppslag på vestlige nyhetskanaler. Mens Assads regime gått hjulpet av stryker fra Hizbollah fritt og uhemmet med fiansiell bistand og støtte fra Kina, Russland og Iran fritt kan drepe tusener av sivile, kvinner og barn uten at verdenssamfunnet gjør noe annet enn å lukke øynene er nå Israels bombing av terrormål på Gazastripen den store forferdelighet. Etter massiv propaganda fra NRKs Sidsel Wold og Odd Karsten Tveit har folk i Norge, selv blant “Israels venner” på stortinget latt seg hjernevaske og uttrykker nå kritikk av den israelske militæraksjonen. Det ingen media tar seg bryet med å nevne er at Hamas bruker kvinner og barn som menneskelige skjold for å beskytte sine våpenlagre og rakettutskytningsramper. Hittil har ca 100 mennesker blitt drept som en følge av de gaza-terrorisraelske angrepene og i motsetning til palestinske kilder sier ikkepalestinske kilder at flertallet av de drepte skal være jihadister tilknyttet islamsk hellig krig eller Hamas. Også noen sivile, barn inkludert skal være drept eller skadd som en følge av de israelske angrepene og tidligere i dag falt en palestinsk rakett ned på et UNRWA varehus i Gaza som ble satt i brann. Dersom vi måler de palestinske dødstallene opp mot glemte tragedie i Syria er det som å sammenligne en fyrstikk med en vulkan. Det syriske regimet som gjentatte ganger har brukt kjemiske våpen mot barn og sivile i den evigvarende konflikten ser tilsynelatende ut til å slippe unna med nærmest hva som helst. Ingen bryr seg lenger, Obama er taus, David Cameron likeså, Børge Brende holder kjeft og her hjemme er det ingen som demonstrerer utenfor stortinget for å vekke opp opinionen. Mads Gilbert gadd aldri dukke opp og i avisspaltene ser vi ingen flammende appeller er krasse ledere som fordømmer det som skjer. Alt vi ser er pressefolk, politikere og en opinion som snur ryggen til det hele, selv om det var vi, våre ledere og media -som oppildnet folkemassene i ulike arabiske land til å reise seg til opprør og “arabisk vår”. Når regimets motstand ble for stor og tusener på tusener begynte å dø, -bakket Vesten, USA og Europa ut. Skammelig!

https://www.youtube.com/watch?v=hGWQHGw6D3w

 

 

2 tanker om “Hvorfor dro du aldri til Syria Mads Gilbert? En million sårede i Syria skriker etter medisinsk hjelp

  1. Mads Gilbert er på ingen måte objektiv, han er bare en skitten jødehater som bryr seg null om lidelsene, han er utelukkende ute etter å demonisere og tale skitt om Israel. Hans politiske agenda er avslørt for lengst. En ting ser vi også med den hjernevask vi blir utsatt for av NRK og TV2, et palestinsk liv verdsettes hundre ganger høyere enn et syrisk liv. Søkelys er en modig side. Sier sannheten i motsetning til den venstrevridde norske presse.

  2. At Gilbert, NRK og alle de andre mediene med samme politiske agenda ikke er så opptatt av hva islamister gjør andre steder er da bare helt naturlig. Det er jo disse de sympatiserer med. De sympatiserte med sovjetkommunistene og lenge hadde de stor forståelse for Hitlers politikk. Og i dag sympatiserer de med islamister. Hvis det er noen ekte idealister der ute så kan de kaste ut tv’n og slutte å finansiere NRK og for såvidt andre medier i samme sjanger også. Det har jeg gjort for lenge siden.

Det er stengt for kommentarer.