Hevder Joel Osteen selger “billetter” til helvete for 850 dollar

Advarer mot falske forkynnere som Joel Osteen
vigilant-mario-2Mario The Vigilant Christian med sine 282 643 følgere er en av de mest populære kristne figurer som opererer på You Tube. I litt over 3 år har den unge mannen som anser seg som en “forkynner av evangeliet om Yeshua (Jesus) publisert flere hundre videoer til det kristne “Truther network” som eksisterer på You Tube, Facebook og andre sosiale medier. Mario som opprinnelig skal ha bakgrunn fra “New Age bevegelsen” sier sin oppgave er å avsløre ondskap og forkynne evangeliet om Jesus. Med sine mer enn 280 000 følgere har Mario som heltidsoppgave å avsløre Illuminati og New Age bevegelsens kjetterske innflytelse både på troende og samfunnet. En av dem som får gjennomgå den modige røsten, er Joel Osteen som blir beskyldt for å selge “850 dollar billetter til helvete”

Den kontroversielle pastoren Joel Osteen som leder USAs største megakirke, Lakewood joel-osteenChurch i Houston, Texas blir stadig utsatt for kritikk for sitt ofte tannløse og lite tydelige budskap. I Mario The Vigilant Christians videoserie om falske lærere og profeter blir Joel Osteen anklaget for å selge “billetter til helvete for 850 dollar”: I Mario’s videoer blir Osteen sammenlignet med falske velstandsforkynnere som blant annet Creflo Dollar. Den unge You Tube profilen har i løpet av sine tre år som aktiv forkynner fått sine videoer avspilt over 56 millioner ganger og hans popularitet syntes å vokse. Hans blanding av mario2bibelundervisning, avsløringer av illuminati, New Age og falske profeter infiltrert av frimurer-orden ser ut til å finne et stort publikum blant hundretusener av kristne som har mistet tilliten til det etablerte kirkesystemet med sine grådige forkynnere, falske lærere og velstandsforkynnere. Her er Mario The Vigilant Christian som tar opp temaer som “The Illuminati in The Entertainment Industry,” ” The New World Order,” ” What does the bible REALLY teach?” “The truth about The New Age Movement,” samt avslører falske lærere og profeter som opererer i Kristi legeme.

https://www.youtube.com/watch?v=xz2LbqjXMIs

Et selvsentrert evangelium som setter selvet i sentrum og ikke Kristus

https://www.youtube.com/watch?v=IJ34CpR9DwM

https://www.youtube.com/watch?v=GP08zQhY_UQ

 

22 tanker om “Hevder Joel Osteen selger “billetter” til helvete for 850 dollar

 1. Dette var et lavmål, selv for søkelys å være…

  1. Joel O er stort sett kun kontroversiell på søkelys. Til å være pastor for USAs største
  menighet, og en bestselgende forfatter, har han vært gjenstand for forbausende
  lite kritikk.

  2. At han selger billetter til helvete, er så tåpelig, og søkelys VET at dette er vrøvl, og
  gjør seg dermed skyldig i en LØGN!! NOK EN GANG!!!

  3. Søkelys fremstår mer og mer som et kvasireligiøst nettsted, der intet er forankret
  i Guds Ord, men benytter enhver anledning til å rakke ned på alt som lukter av
  kristendom!

  • Ansgar Braut..du er like villfaren som Osteen. Kryp tilbake i hulen din ditt netttroll, og rop til Herren om omvendelse og frelse. Du (som osteen) er bare patetisk.

  • Joel Osteen-sympatisør. hvorfor reagerer du så voldsomt? er sannheten så vanskelig å takle at du må ta til utskjelling?

  • Det er jo uhyre interessant du Joel Osteen sympatisør. Joel Osteen er uhyre omstridt og omdiskutert. Den videoen av Mario The Vigilant Christian er bare en av mange som ligger ute på You Tube som
   er skeptiske til Osteen. Og vi snakker her om en person som har mer enn en kvart million følgere -som dermed også har en større menighet enn Osteen selv.
   Du sier at Osteen er en bestselgende forfatter, sikkert sant, men i Guds øyne er det totalt uinteressant. Det som er viktig er hva Bibelen lærer, og ikke minst at det han skriver i sine bøker er sant og stemmer med Guds ord.
   Jeg syntes faktisk denne Mario hadde mye vettug å si, og jeg tror det er bra at folk kaller ut de falske lærere med navns nevnelse.
   Dette var helt flott av Søkelys, vise til en ny og spennende personlighet som er verd å lytte til.
   Jeg selv er i likhet med veldig mange andre dritlei av de etablerte menigheter og pastorer som ikke har omsorg for annet enn sin egen pengebinge. Jeg tror Joel Osteen ikke er satt der han er av Gud og at satan derfor gir han suksess i å forføre mennesker. Disse folka driver menigheter hvor eierskap og sjefsstillingen går i arv, nesten som en form for religiøs mafia.

   Synd og griskhet
   Er de ikke gjengiftet som JKC stadig messer om, så er de pengegriske, forkynner falsk lære, velstandsevangeliet eller noe som klør ugudelige i øret. Jeg har faktisk hørt om flere medlemmer i i Osteens kirke som har følt på tomheten i Osteens overfladiske “kløing i øret” og kom ut av det hele og fant frelse og gjenfødelse.
   At vi lever i tiden rett før Jesus kommer igjen er jeg ikke tvil om, så hold fast på Jesus og den sunne lære.

  • Hvis livet bygges på falske forkynnere og ikke på Jesus Kristus så er det forståelig at det blir reaksjoner.

  • Søkelys gjør seg ikke skyldig i annet enn å gjengi tittelen på Mario The Vigilant Christian’s tittel på videoen. “Joel Osteen Selling Tickets to Hell for 850$ !!!” Det er tittelen på videoen, så slik er det bare. Forøvrig er jeg enig med Mario at Joel Osteen minner mer om New Age enn bibelsk kristendom.
   Han minner mest om en selvsentrert New Age guru som krydrer sine selvsentrerte budskap med passende bibelvers uten at dermed forkynner evangeliet om kors, omvendelse og et liv avsondret fra verden. Joel Osteen er en forkynner som er populær i verden nettopp fordi han er uklar. Nesten som bispekollegiet i den norske kirke i forhold til likekjønnede ekteskap. Aldri et tydelig bibelsk svar og få.
   Jeg legger til at det er et udiskutabelt faktum at Joel Osteen er svært kontroversiell og omdiskutert blant bibelske kristne. Limer inn noen linker til gjennomlesning

   http://www.thebiblicalworldview.org/is-joel-osteen-a-false-prophet/
   http://www.forgottenword.org/osteen.html

   http://mainsailministries.org/index.php/q-a-a-god-bible-theology-culture/71-why-is-joel-osteen-considered-a-false-teacher

   http://themattwalshblog.com/2014/09/04/joel-osteen-wife-heretics-thats-america-loves/

 2. Joel Osteen har forstått det! Ved å si det folk ønsker å høre har han blitt megapopulær og velter seg i luksus. Folk ønsker ikke å høre de traurige og triste ordene Jesus sa: ” ta ditt kors opp og følg meg”,
  Nei, gi meg ord som kan styrke mitt ego, min lommebok, mine ambisjoner, mitt selvbilde, mine drømmer, mine, mine, mine……
  Og det er nettopp det Joel Osteen gjør. Ikke rart at mange ønsker å følge han. Å digge seg selv føles godt, noen kaller det til og med oppbyggende. Kan allerede spore en Joel Osteen-sympatisør her på bloggen.

  Ifølge Jesus skal mange falle fra i endetiden og ikke tåle det sanne lære. Så sant, så sant!

 3. Boka “Ditt beste liv er nå” av Joel Osteen slutter slik:
  “Hvis du vil:
  – utvide visjonen din
  – utvikle et sunt selvbilde
  – oppdage kraften i tankene og ordene dine
  – slippe taket i fortiden
  – bli stående i motgangen
  – leve for å gi
  – velger å være glad
  Så vil Gud føre deg til steder du aldri har drømt om, og du kommer til å leve ditt beste liv nå!”

  Høres fantastisk ut, men hvordan stemmer det med Jesu ord? Var det dette disiplene og de første kristne erfarte? Var det slik det virket for Paulus som strevde og arbeidet for ikke å belaste noen? Som ble hånet, forfulgt, steinet, arrestert? Hadde ikke Paulus en stor nok visjon eller et sundt selvbilde? Hva med Peter som Jesus sa skulle bli ført dit han ikke ønsket å gå? Hadde han ikke oppdaget kraften i tankene og ordene sine?

  Disiplene, Paulus og de første kristne hadde oppdaget noe Osteen ikke forkynner; kraften ved å være i Jesus. De ble mer enn overvinnere, uansett hva som skjedde med dem så levde de i seier.

  Joel Osteen tilbyr den brede vei som fører på avveie. “Smal er den vei som fører til livet, og få er de som finner den”.

 4. Takk til Søkelys som omtaler dette. Det som foregår er ille, og Guds folk må advares mot slike som Osteen, som når ut til hele verden med TV-programmer og bøker som handler om å utvikle sitt fulle potensial, slik at man blir lykkelig. Stakkars folk som lever seg inn i det Osteen sier og tror på det, for det kan ende med at de ikke vil høre bibelsk forkynning.

  • Tobias V; det som å høre satan snakke når du skriver. Du må for all del ikke tro at du skal ha det godt. Ikke tro at du kan bli til noe. Ikke tro at du kan få velsignelser, slik at du kan velsigne andre. Ikke tro at du kan bli helbredet, slik at du kan komme inn i Guds plan for ditt liv? Ikke tro at du er noe som helst i Kristus, annet enn en som går av plikt i kirken hver søndag.
   Du er avslørt Tobias V, som en religiøs “mann” ledet av andre krefter, for å lure mennesker bort fra det Gud har for oss!

  • Bjarne, har du misforstått noe? Vår far vil at vi skal ha det godt, og de fleste i Norge har det veldig bra. Problemet med Joel Osteen og andre er at de rendyrker dette, og bare vi bruker de rette metodene så gir Gud oss alt vi ønsker. Hvor mange tror du ikke har mistet troen når de ser at “visualiser det og krev det” ikke virker? I senere tid hører jeg stadig om kristne som vil velsigne andre bare de blir rike. Det høres liksom så edelt ut, men rikdommen de venter på kommer kanskje aldri. Alle kan vi dele av det vi har her og nå.
   Er du en som higer etter rikdom, Bjarne? Glem de amerikanske sjarlatanene og fyll deg med Jesus. Det er det eneste som funker.
   Lykke til!

  • hvordan er med velsignelser i livet ditt bjarne? Så surmaga som du høres ut er det kan hende smått med de?

 5. Fra en av artiklene Søkelys viser til. Sannere kan det ikke sies:

  Joel Osteen has no answers for those who truly suffer. He can spew inane slogans like, “if you have a big challenge today, that just means you have a big destiny!” (actual quote), but he can’t offer any real hope to the tired, the poor, the sick, the persecuted, the lonely, the dying. He gives them a friendly slap on the back and tells them to pick their chin up because it will all get better, but then he goes home to his castle and things don’t get better — not in this life, anyway. The sick get sicker, the persecuted are seized, arrested, and beaten, the tired find no rest, the poor lose even what little they had, the dying die, the suffering suffer. This is the reality for most of the people on this Earth, and the Osteen Doctrine sounds like nonsense in the face of it.

  Read more at http://themattwalshblog.com/2014/09/04/joel-osteen-wife-heretics-thats-america-loves/#yRKFshjoDcB5YLJY.99

 6. Ennå en artikkel fra Søkelys om Joel Osteen. Osteen har sikkert mange små feil, men står fast på det viktigste, at han forblir tro mot sin kone. Det er og blir hovedsak. så jeg er enig med Joel Osteen-sympatisør i noe av det han skriver.
  Hvorfor ikke vekke fokus på det som er hovedsak og det viktige: Nemlig hor og gjengifte blant kristne. “Hadde en drøm for 2 år siden der hele kristen Norge med alle Predikantere og andre ledende mennesker raste i mot meg. Mange av dem var blitt omgjort til skorpioner og andre krypdyr. Jan Hanvold lignet en hybrid det han var halv hest og halvt menneske (Kentaur er en blanding av hest og menneske – halvt hest og halvt menneske). Det forteller meg at det er demoniske krefter som står bak all form for gjengifte blant de troende, da i særdelshet blant forkynnerne!” Sitat fra broder Jan Kåre Christensen

 7. Her var det mye sure oppstøt, fra en blanding av surmaga, inntørka bedehusfolk, til ikke-troende og smålige kristne, som er hardt ramma av janteloven!

  Jeg reagerer også på at søkelys fremstiller en sak som de VET er usant. Det er ei ond synd!

  Oppsummeringa om Osteens bok er god: og det er ikke noe galt i å søke fremgang i livet sitt, enn så lenge livet bruker for Herren:-)(og det gjør i SANNELIGHET Osteen:-)

  Gud signe dere, troende som ikke-troende. For det er åpenbart at det er noen fra alle slags mystiske leire her:-)

  • ….”surmaga, inntørka bedehusfolk…..”
   Ok, du får mene hva du vil, men undres på hva som får deg til å komme med sånt oppgulp. Regner med at du, som lytter til Osteen, har blitt en fremgangsrik person på alle livets områder? Men….hva har du egentlig lært av Joel Osteen? Har du blitt rik, vellykket og lykkelig av å bruke hans hokus pokus Law of Attraction? Del gjerne med oss.

 8. Tobias; har sjekket ut denne fyren du anbefaler, og jeg håper og tror det var en dårlig spøk?
  Var inne på hjemmesida hans og så hvilke forkynnere han anbefalte,og det var falske lærere alle(med et hederlig unntak). Alle er forankret i den calvinistiske forførelsen, hvor man ikke tror på og praktiserer nådegavene, og man tror på at dersom man engang er frelst kan man ikke falle fra. Man, kunne sagt mangt og meget mer om disse forførerne, men de får selv studere det nærmere de som ønsker!

  • “Gunnar V”..Det blir lettere og lettere å gjennomskue deg Braut. Du skriver som du har vett og innsikt til. Nett-troll! ☺

 9. Fri venn: Bjørn Storm Johansen er en brumlebasse, som fekter i øst og i vest, og taler på bedehus for forsamlinger på 10-12 stykker. Han forfekter den kalvinistiske vranglære, og tar til seg kunnskap og lære fra disse vranglærere. Samtidig kritiserer han alt og alle som har SANN fremgang i Guds rike.
  STYR UNNA!!!

  • Jeg hørte Storm Johansen i sommer..det var bibelsk sann forkynnelse. Han henter like mye inspirasjon fra Luthersk lære som fra kalvinister..det høres i hans forkynnelse og det er tydelig på hans webside. Vi trenger flere som han i dag.

Det er stengt for kommentarer.