Her går evangelist Levi Jensen langt over streken -fremmer udokumenterte og ondskapsfulle anklager mot “Sigmund Voll”

Den kontroversielle TikTok evangelisten Levi Jensen får med rette kritikk fra flere som har kommentert noe Levi Jensen delte til sine følgere på TikTok og YouTube. Det er primært den omstridte Facebook-gruppen Hanvold-kanalen Levi Jensen forsøker å ramme eller advare mot. Men, det ender opp i feilinformasjon og ondsinnede påstander mot “Sigmund Voll” som virkelig blir utsatt for et karakterdrap av Levi Jensen. Hanvold-kanalen skriver: “Her kommer Levi Jensens gode ord om Hanvold-kanalen….eller Hannevoldkanalen, som han sier. Ikke bare viser han at han ikke har peiling på hva han snakker om, men han kommer regelrett med løgner. Han snakker også stygt om andre som ikke har noe med Hanvoldkanalen og gjøre. Jeg håper han tenker seg om og ber vedkommende om unnskyldning….ydmykt og offentlig.

Det er ikke så ofte Søkelys er enig med Hanvold-kanalen men etter å ha sett og hørt Levi Jensens utfall mot “Sigmund Voll” som var direkte motbydelige, må man si seg enig i Hanvoldkanalens kritikk i dette tilfellet. Her er kritikk både riktig og nødvendig, for det å si slikt om en navngitt og dermed søkbar person, er langt over streken. Selv om Levi Jensen ikke sa personens hele og fulle navn, er det ikke tvil om hvem han sikter til. Ved et raskt google-søk finner man frem til tre personer, hvorav den ene døde i 2015. Man vil raskt forstå at han Levi Jensen sikter til en kjent avhopper fra trosbevegelsen som har skrevet en bok som har tittelen “tier der andre taler”. Videoen der Levi Jensen går mye for langt og bør omvende seg og beklage offentlig ligger ennå på Jensens YouTube kanal fritt tilgjengelig. Her er vi enig med kritikken fra Hanvoldkanalen og Levi Jensen bør virkelig beklage, be om unnskyldning og ydmyke seg. Se det hele og si hva du syntes

20 tanker om “Her går evangelist Levi Jensen langt over streken -fremmer udokumenterte og ondskapsfulle anklager mot “Sigmund Voll”

 1. Dette får meg til å tenke på en sang , det er ikke en kristen sang , men likevel syntes jeg den passer her ….og den går som følger :

  Nede på bunnen i det dype hav , sitter en liten djevel og gråter ( les Hanevol kanalen ) og vi synes alle synd på ham ( les Hanevoll kanalen ) inntil han ( les Hanevol kanalen) begynner å le , da først ser vi alvoret i det !

  Levi Jensen er kontroversiell, men han er brennede i sin sak for Jesus, at flere må bli frelst, kanskje representanter Hanevol kanalen bør komme med en bøn om tilgivelse først, for å ha klart å provosere Levi så mye , at han har falt i denne synden , for Levi Jensen skal ikke krype for mobberne ! Men han skal be for dem og be dem vende om .

  2
  6
  • Poenget er at Hanevol kanalen opptrer med list , først provoserer de frem en ukristelig reaksjon fra kristne , for så og få andre kristne til å reagere på dette og på den måten slå splid mellom kristne, da har Hanevol kanalen oppnådd hva de ville, da ler djevelen.

   2
   4
  • Din generelle beskrivelse av Hanvoldkanalen er ganske riktig. Men i dette tilfelle er det Levi Jensen selv som skaper problemer for seg selv. Han “brenner” for å nå mennesker med evangeliet, men begår nærmest straffbar ærekrenkelse mot personen han omtaler.
   Den tidligere trosbevegelses-avhopperen han snakker om har ikke noe med Hanvoldkanalen å gjøre.
   Han er ikke leder for Hanvoldkanalen så her taler faktisk Levi løgn om et medmenneske i “Jesu navn”
   Det som er offentlig om aktuelle person er dette: “Han var tidligere ansvarlig for Facebook-siden Nei til Visjon Norge og har i senere tid vært pressekontakt for Facebook-gruppen Stans pengepredikantene (tidligere Stans Hanvold)”
   Her bør Levi krype til korset og beklage.
   Han hevder jo nærmest at Voll er en voldelig person med psykiske problemer. En farlig mann som kan ty til vold.
   Dette Levi sa var ikke åndelig, ikke visdom og ikke riktig. Det var ondskap og forakt ikledd “kristelig språk”.
   Håper han omvender seg og beklager.

   2
   1
  • Gått poeng RT og det er også hva jeg sier, jeg underslår ikke det faktum at Levi har opptret ukristelig og de må han be om tilgivelse for , det ligger i sakens natur , men er det da formye forlangt ? At de som til stadighet tærger og frister Levi, sånn att han begår denne synden , offentlig går ut og beklager og ber Levi Jensen om tilgivelse?

   Jesus vil tilgi Jensen fordi han ber om tilgivelse .

   3
   1
  • Rune/Hannah.
   Hvorfor forakter dere hverandre så?
   Hver eneste gang dere skriver noe ender dere i tottene på hverandre! For oss som skuer dere er det ikke noe pent syn.
   Er det oppstått en bitter rot i dere begge?
   Dere er jo på mange måter enig med hverandre mye, men det krasjer hver gang. Det kan se ut som om dere tolker hverandres ord på verst mulig måte.
   Rune sier at Hanvoldkanalen har provosert Levi og dermed fått Levi til å svare på en syndig måte.
   Jensen bør selvfølgelig be om unnskyldning og tilgivelse. Spesielt overfor denne Sigmund Voll.
   Levi Jensen representerer jo Guds rike og Jesus Kristus og har her opptrådt feil. Det er ikke så vanskelig å se.
   Hanvoldkanalen er ikke Jesu Kristi sendebud. De jobber for Guds rikes motstander –og man kan ikke forvente at disse vil beklage noe som helst. Man kan ikke stille samme krav overfor ugudelige som man kan overfor dem som representerer Guds rike.
   Guds barn må forvente å bli hånet og gjort narr av. Klarer du ikke det uten å ty til kjødelige metoder for å svare. Bør man prøve seg selv og se om man virkelig er i troen.
   Dere er jo stort sett enige om bortrykkelsen. Hvorfor krangler dere om det temaet?
   Alle kristne lengter etter Jesu gjenkomst og å møte ham.
   Vi kan være uenige om når det skjer på den profetiske kalenderen og derfor bør man respektere ulike syn her. Skjer det før, etter eller under trengselstiden -vil Gud likevel ha full kontroll.
   Ha alle muligheter åpne.
   Beklager Rune, beklager Hannah. Dere avlegger ikke noe godt vitnesbyrd her med deres bitre krangel, hånlige tone og stadig rop etter å sensurere den andre stemmen.
   Begynn å respekter ulike synspunkter. Stopp det bitre munnhuggeriet.. Denne bitre og gjentatte kranglingen roper langt høyere enn deres vitnesbyrd om evangeliet og at Jesus kommer tilbake. Fortsetter denne kranglingen og den gjensidige bitterhet vi stadig kan lese om, river dere bare ned hverandre og river dere selv i stykker. For deres eget vitnesbyrd skyld. Slutt med kranglingen på dette nivået.
   Slutt å provosere hverandre. På tide å fremstå som modne troende.

 2. Selvfølgelig enig med Kjell.

  Dessverre tar Levi etter en viss tv-sjef
  Usigelig trist.
  Noen burdte også trådd til og hjulpet og ledet Levi for lenge siden.

  Vet godt hvem personen Levi uttaler seg feilaktig om. Nemlig en som har kjempet mot mye av det falske i kristne kretser.

  Lye, du har IKKE satt deg inn i saken. Og OM du noen gang skulle gjøre så hjelper det lite da du har skrevet hårreisende ting som f.eks. at andre har skylda for Levi’s uttalelser/synder, fordi de provoserer ham. Er det mulig… kjære min tid.

  Håper Levi ordner opp i dette. Og også at noen prater med ham om alt han feilaktig sier.

  4
  2
  • Levi går her mye for langt. Men, Jensen er ikke en mann som lar seg veilede av noen.
   Han er som Torp, Hanvold, Christensen mflere en narsissist som ikke lar seg rettlede.
   Som en Guds mann burde Levi Jensen ikke ta igjen med samme mynt. Han burde ikke la seg provosere av motstandere.
   Og i hvert fall ikke bli så provosert at han fremmer uriktige anklager om navngitte personer som ikke har noe med Hanvoldkanalen å gjøre.

  • Tror nok Gud ønsker at Lyes øyner snart skal åpnes jeg…. Jeg har faktisk ikke mye håp… Det er måte på hvor mye en skal be for kristne stae sære brødre….Det er andre jeg må prioritere.

   Men du kan jo starte med å lese boken til Sigmund Voll Ådnøy, Lye. Og best for deg selv at du trekker deg litt bort en tid og tar noen dype pust. OG, det ER vennlig ment, selv om jeg sikkert burde ha skrevet det på en bedre måte. Men når motløsheten og frustrasjonen river meg i fillebiter så tror jeg normale mennesker her forstår at pennen min tok litt av her nå… Tror Gud ser i nåde til meg…

   Vél er jeg enig i at Hanvoldkanalen er en gjeng med små tusseladder som ødelegger litt for seg selv. Jeg forstår dem faktisk veldig godt, de peker faktisk på HELSPRØE galne ting som skjer blant Guds folk. Og jeg forstår dem meget godt når noen av dem mener at slike ER ikke kristne. Men de kunne oppnådd mer med å skrive bedre.

   Og de kristne som ikke har fått med seg Sigmund Voll Ådnøy’s arbeid for sannheten, har sovet. Og jeg gjetter at Lye hverken aner om ham, og heller ikke har hatt vett til å sette pris på ham. Håper han holder ut og fortsatt står på. Det er virkelig noen som kan skamme seg og ligger svært dårlig an mener jeg.

   Hvorfor har f.eks. ikke noen av de tusenvis av seere på Visjon Norges reagert på Levi’s metoder og klaget/sagt fra til call-senteret der? Sover de HELE gjengen?
   Jepp👍 (Og sagt fra om alle falske profeter?)

   Kan ikke kristne snart bare være normale? Og ikke oppføre seg som de enten tilhører fremdeles Ulf Ekman, eller andre lignende. Det verste er at det er ikke bare Torben Søndergaard som har dukket opp. Det finnes flere.
   Mange. Må kristne komme seg ned på jorden snart! Det er her vi er nå. Inntil vi rykkes opp i sky for å møte Jesus.

  • Jeg har ikke påstått at du har nevnt han fyren jeg. Har heller ikke skrevet noe som viser at du har imot ham😊
   Hva går det av deg? Er dette seriøst?
   Jeg anbefalte deg lese boken hans👍

   Det var kanskje normalt at du SKULLE eller BURDTE ha nevnt ham? Ehh😀
   Levi håner HAM. Fått med deg det?

   Jeg påpeker noe som er sant og som du ikke takler voksent, og straks er jeg en HATER (??) Jeg ler høyt. ER du virkelig seriøs?

   Tenk… jeg VAR ikke Jessie Bell denne gangen. Fremskritt Lye👍
   Og Hoppla!!🦄

   Du skriver: « Jeg skriver om hva som er årsaken til at Levi Jensen reagere på måten han gjør»

   Ja, du gjør visst det….😵‍💫🤔
   Du gir DEM skylden for dritten Levi slenger ut.
   Kutt ut tullpratet.

   Du skriver: « En annen ting Hannah , du har ett enormt fokus på at opprykkelsen skal skje før trengsel tiden»

   Jeg har ikke et ENORMT fokus. Kun et helt NORMALT fokus, Lyegutt😀
   Vet du hva fokus på opprykkelse er? Det er noe som er BIBELSK. Hannah gjør bare noe Bibelsk. «Eagerly waiting» Ivrig ventende. Skjønner?😉

   En pappa kjører hjem fra jobb. De IVRIGESTE (det kan jeg LOVE deg) sitter med nesen trykket mot vinduet og speider etter sin elskede Far. Og GLEDER seg. Og når kona forteller mannen om at de gjorde det, så ELSKER han å vite det. Og SMILER.

   Prater meg og deg om samme Gud tenker jeg avogtil? Det gjelder flere her inne…🤔

   Vi har også det VELSIGNEDE håpet…
   Som Bibelen taler om.

   1.Tess. 1:10
   «…og vente på hans Sønn fra himmelen, han som Gud reiste opp fra de døde, Jesus som redder oss fra vreden som kommer»

   Fil.3:20 «For vår borgerrett er i himmelen, hvorfra vi også ivrig venter på vår Frelser, Herren Jesus Kristus»

   Jeg kjenner heldigvis noen her -og også to eldre damer, som ivrig venter på Jesus. Og så kjenner jeg SVÆRT mange her inne som er totalt motsatt, de sprer uhygge, tvil, frykt, usikkerhet, redsel for trengsler og vaksiner og merket og hungersnød og krig – alt annet enn glede og harmoni.

   Du spør merkelige spørsmål om dag eller time til meg. Forstår ikke hvorfor. Hva er problemet? (Jeg hørte det på søndagsskolen😉)

   Bibelen er klar. Bortrykkelsen kommer plutselig. Ingen vet. Selvfølgelig. Står jo rikelig om gode grunner for dette i Guds Ord. Vi blir RYKKET bort. Men tegnene blir tydeligere og tydeligere. Det står faktisk ingenting om at vi ikke skal kunne vite UKEN. Ikke så nøye akkurat det, men at det for alvor er nærme vil enhver våken kristne forstå.
   Og full trygghet i at Gud har kontroll. Bibelen i rom.10:9-10 BEVISER at jeg er frelst. Gud har omsorg og har meg i Sin hånd. Jeg trenger hverken streve å slite på noen måte. Jeg har fullstendig ro.

   Og selvfølgelig er ikke trengselen for oss. Du vet hva Jeremia sier om hvem det er ?

   Jeg lurer jo litt på hvem du lytter til angående endetid. Hvem er f.eks. solide forkynnere tenker du?

  • Ikke en eneste voksen setning hadde du å komme med. SÅ skuffende -og på barnestadiet. Hadde et par enkle spørsmål til deg. Det var for vanskelig…(?)

   Mens nå er du i gang med å nevne en eller annen profeti igjen et annet sted. Sikkert ok det… (litt lite interessant kanskje) siden det finnes SÅ mye falskt. Derfor blir man så trett. Men ærlig talt; er det ikke av mer verdi å få tilbakemeldinger på noe du har skreve? At noen gjør deg obs på noe?

   Du sier negativt til meg at jeg har ett ENORMT fokus på opprykkelse etc.
   Dette svarte jeg deg tidligere. Du er i følge Guds Ord ikke enig i hva Gud selv mener.
   Så når du er innpå «ENORMT fokus», hva er det Lye holder på med selv angående profetier? Det er jo ikke akkurat lite av det…

   «Og desto fastere har vi det profetiske ord, som dere gjør vel i å akte på. Det er som en lampe som lyser på et mørkt sted, inntil dagen lyser fram og morgenstjernen går opp i deres hjerter. For dere vet først og fremst dette, at ikke noe profetord i Skriften er gitt til egen tydning. For aldri er noe profetord brakt fram ved menneskers vilje, men de hellige Guds menn talte drevet av Den Hellige Ånd.» 2. Peter 1, 19-21.

  • Er det Lyemann eller Hannah som er trettekjær? 😀

   Var det du Lye eller var det IKKE du -som sa negativt til meg at jeg har ett ENORMT fokus på opprykkelse etc.
   Hvorpå jeg brukte Guds Ord til GRUNDIG å forklare deg at Gud selv er ikke enig med deg.

   Ikke EN eneste kommentar fra deg om det som det EGENTLIG gjaldt.

   Men det er ikke så viktig hva Guds Ord sier.. Viktigere er det å gå til Kjell å sutre.

   Ikke glem å legg inn en klage på deg selv da😉

   Hvem er det her som prøver å ta gleden i fra kristne søsken over å få møte Jesus en dag i sky ?
   Er det kanskje Lye selv?

   Du klarer jo ikke DET da Ehh…😊

   Ble du glad av det?

   Pek på det «ondskapsfulle» fra meg -som du påstår om meg til Kjell.

   Så nå er du kalt til å «advare» mot slike som Hannah🙈 Fantastisk Lye.

   Lurer på hvem som gav deg det oppdraget… Og hvorfor.
   Men du kan jo taste, så da er det jo bare å svare enkelt og greit her😊👍

  • Jeg så Rune Lye fikk omtale på Hanevoldkanalen.
   Han må ha skrevet mye som har truffet.
   Når verden spotter og ler. Da seierer Jesus.

 3. Hanvoldkanalen har oppnådd nettopp det de ønsker. Provosere Levi Jensen til å slå tilbake -på en måte som rammer ham selv og Sigmund Voll som fremstilles som psykisk syk og voldelig med en fortid i psykriatrien.
  Det er skikkelig nedrig av ham å trekke frem et annet medmenneskes eventuelle tidligere problemer med sykdom -for å skade hans omdømme.
  Sigmund leder ikke Hanvoldkanalen så der lyver Levi.
  Jeg forsvarer ikke Hanvoldkanalen på noen måte. De har spottet og hånet kristne og også Guds ord og vitnesbyrd fra troende som forteller at de har fått bønnesvar og har en levende Gud.
  Hanvoldkanalen er spottere som også ville ha hånt og gjort narr av Jesus og apostene. De er drevet av denne verdens ånd og har her fått Levi til å ta igjen på denne verdens måte. Han oppfører seg på samme nivå med Jan Kåre Christensen overfor Torp og Birgir Hermansen overfor de han er uenig i.
  Jensen bør beklage og omvende seg.

 4. Når det gjelder Hanvoldkanalen burde de bytte ut personer & navn på FB siden!
  Hanvoldkanalen forstår seg ikke på Utenrikspolitikk! Men Hanvoldkanalen,Stans pengepredikanten,Sigmund kritiserer aldri DNK,KFUM-KFUK,Vårt land der er de stille som mus! Jo enig i at måten Levi Jensen omtaler sine medmennesker er uhøflig & ikke dannet! Virker som Levi ikke aner hva han gjør & sier! Sigmund Voll kunne snart finne på andre ting å gjøre! Men ønsker ikke han noe vondt! Vil Sigmund det beste!Be for den mannen! Selvom jeg er meget uenig med han!

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.