Har du sjekket hvor mye du må ut med i strøm for desember -sjokkpriser for mange -og godt nyttår

Nordmenn betaler nå dobbelt så mye for strømmen som andre land i Europa. Dette skyldes ikke EØS eller Acer naturligvis. AP og SP bestemmer nå for oss. Tusenvis av nordmenn vil få litt av en overraskelse når strømregningen for desember skal betales i slutten av januar. I fjor fikk en kunde 1782 kroner i strømregning for desember, i år vil samme kunde måtte punge ut med ca 7000 kroner for samme forbruk. Mange nordmenn spesielt dem som bare har elektrisk oppvarming går en rådyr fremtid i møte. De neste tre månedene vil bli like ille eller kanskje verre når det gjelder strømprisene og AP/SP regjeringen virker handlingslammet der de har tatt julefri.

Samtidig som vi entrer 2022 står vi foran både renteøkninger, et historisk hopp i avgifter og en økende inflasjon som forsterkes av de ekstreme strømprisene myndighetene tillater at vi må betale. Det grønne skiftet som politikerne fra alle politiske leire har vært talsmenn for vil bli dyrt for folk flest. 2021 er snart lagt bak oss og 2022 ligger foran oss. 2022 tegner til å bli et historisk dystert år for folk flest i Norge. Vi har en pågående Corona-krise som vaksinen angivelig skulle redde oss fra. Vi har en truende situasjon i Øst hvor Russland spiller høyt militært for å hindre ytterligere utvidelser av NATO i Øst-Europa. Vi har økende global prisstigning, global produktmangel og her hjemme varsler sentralbanken flere renteøkninger i 2022. I tillegg ligger det foran oss avgiftsøkninger vi må helt tilbake til 2001 for å finne maken til. Samtidig regjeres vi av tåkefyrsten og klukke Vedum som kunne le hele veien til makten. Det norske folk tok sitt valg i september og som vanlig var det fritt valg i nederste hylle. For Erna Solberg og hennes lakeier hadde neppe gjort ting så mye annerledes. Det som trengs er en revolusjon, først og fremst en revolusjon i folks herter der vi takker nei til synden, ugudeligheten og frafallet som preger vår nasjon og dens ledere. 2022 vil bli et år der forskjellene mellom folk vil bli større,motsetningene vil øke og kristenheten fortsette sin ferd i frafall fra Guds vei.

14 tanker om “Har du sjekket hvor mye du må ut med i strøm for desember -sjokkpriser for mange -og godt nyttår

 1. Jeg PRØVDE i allefall å få til endringer i det politiske systemet da jeg stemte Demokratene ved valget. Men det hjalp så lite.
  Hadde nå bare dette partiet og Partiet De Kristne slått seg sammen. Men Erik Selle i sistnevnte parti vil ikke det, har han uttalt. Men han får sove på det, så kanskje han ombestemmer seg.
  Ved Herrens hjelp, ha et godt nytt år!

  2
  6
  • All politikk er en del av Dyrets politiske system. Sanne kristne gjør som Jesus da de ville ha ham til jordisk konge og leder – han flykett vekk fordi “hans rike er ikke av denne verden”. That’s it.

   8
   10
  • Demokratene er ihvertfall ikke for troende kristne. Egoismen og kynismen der er enda verre enn i FRP.
   De Kristne er intet alternativ. Det beste kristne kan gjøre er å søke inflytelse i de andre partiene, og da er SP det beste alternativet.

 2. Jeg fornemmet dette komme og etablerte fastpris videre for tre år ut 2022. Fyrer dessuten med egen ved. Vedkomfyren på kjøkkenet er stor og varmer hele 2. etasje.

  Vår familie føler den dypeste takknemlighet til Skaperen Jehovah og elsker vår storebror Kristus. Til denne dag har vi aldri manglet noen livsfornødenheter.

  Just in case har vi også et temmelig stort diesel strømaggregat som kan gi fryserne sporadiske push om strømmen skulle bli ustabil. Kvinner og bvarn uten visdom eller forstand styrer nå vesten rett i grøften under Satans ledelse.. Heldigvis betyr dette at vi nærmer oss Harmageddon med stormskritt. Yippiee!

  8
  10
 3. Jeg følger med på magasinfyllingen i landet vårt – denne blir oppdatert en gang i uken. Slik det ser ut nå og med den eksporten av el-kraft som foregår : Så er det tomt i disse magasinene i Sør-Norge medio april 2022. Jeg har også aggregat : både bensin – og diesel. Men det fins tre andre måter for oss på bygda å skaffe oss el-strøm på. Lillejulaften kom en lastebil hit med utstyr som jeg vil bruke et par uker på å montere – om jeg får beholde helsen. Videre er jeg i kontakt med et firma på Sunnmøre om leveranse av alternativ tre – som jeg håper på å montere i løpet av våren. Alternativ fire dropper jeg i første omgang. Forresten : Jeg syns dette er uhyre morro : Nå får jeg brukt kunnskapene mine innen fysikken – og en masse formler kommer til nytte !

  9
  6
 4. Som Stavrum seier :

  “Hva betyr det? Jo, at alle de største kraftprodusentene i Norge er under politisk og offentlig styring. Det er altså ikke markedskreftene som råder, men politiske beslutninger i stat og kommuner.”

  “Når du betaler 60 ganger kostpris for strømmen, så deles fortjenesten mellom ulike offentlige kasser gjennom utbytte og diverse skatter. I tillegg kommer elektrisitetsavgiften og merverdiavgiften (som til alt overmål er en avgift på avgiften) – så staten og det offentlige er landets strømprofitør.”
  ————————————
  I år vart det bondefangeri for mange.
  ——————–
  Men det er rentenivået som verkeleg kan bli det store Harmageddon for mange.
  Me som er litt eldre har sett korleis renta svingar.
  USA som er “jordas dronning” kan fort skru opp renta.
  ————————
  https://www.msn.com/nb-no/nyheter/other/enda-en-voldsepisode-p%C3%A5-vestbredden-abbas-advarer-om-eksplosiv-situasjon/ar-AASjxZy?ocid=msedgntp
  “Abbas advarer om eksplosiv situasjon”.

  Elles lurar eg på kortid det profetiane oppfyllest og tempelet kjem på plass.
  http://templemountfaithful.org/vision.php
  Det kan ikkje vera lenge til før Klippemoskeen vert nedriven.

  Godt Nyttår.

  2
  6
  • Jeg aner et folkeopprør mot myndighetene i Norge – når de skjønner hvordan mannen i gata er blitt lurt mht el-kraft-situasjonen. Kan hende blir det et voldelig opprør i Tigerstaden ?

   7
   9
  • Dere kan gjerne trykke “tommel ned” på det jeg skrev om jordskjelv, men det er aktuelt.
   I 1927 rystet et jordskjelv Jerusalem som hadde en styrke på 6,25 på Richters skala og varte i rundt fem sekunder. Skjelvet hadde sitt episenter i den nordlige Dødehavs-regionen og Jerusalem var en av byene som ble hardt rammet.
   130 av byens innbyggere ble drept og 450 ble skadet. Jordskjelvet forårsaket også skader på flere bygninger i Gamlebyen, som Den hellige gravs kirke og Al-Aqsa-moskeen.
   Det kan når som helst skje igjen, sier forskerne. Da gjerne så kraftig at denne moskeen raser helt.
   Da kan tempelet bygges.

   1
   1
 5. Gud belønner og straffer. Krever Armageddon NÅ! Her har Gud sovet i timen! Sal opp den røde hesten! Går på badet og gjør meg klar til opprykkelsen. Ingen kjenner dagen og timen, men Jesus har holdt oss på pinebenken lenge nok. Nå er strikken strukket langt nok! Satan styrer strømmen. Jesus hjelper bare Partiet de Kristne. Og litt Demokratene på Agder. Rett skal være rett! Valdresprofetien! 2022 er ikke kommet for å bli! Hovslagene ljomer på tempelhøyden! Vaksinen er fake news! Graven brast, Søkelys lever!

  Godt nytt profeti-år! Dette blir gøy for oss rettroende!

  7
  5
 6. “Spottere skal fare med spott”. Et sikkert endetidstegn fra Bibelen. Det skal bli interessant å se disse kaste seg ned og skrike om nåde, men “den dagen vil jeg ikke høre bønner sier Gud”.

  4
  5
  • Ja, sier som Jesus i Joh. 8, 44: jødene er Satans yngel! Spotterne må pines i milliarder av milliarder av milliarder av år. Gud er god!! Dessuten: valget ble stjålet fra Trump og Erik Selle er Norges Mider Teresa! Apokalypsens ryttere rider i natt! Snart er de i Valdres!!

   6
   3
 7. Jo, Gud er rettferdig. Og sanndru! Selvsagt vil Han ikke høre bønner fra angrende syndere etter fristen. Gud forby! Bokstavelig takt. Ingenting må forstyrre Hans sadistiske monsterplan. Selv ikke hans egen allvitende forutseenhet. Helvetet trenger sine fyrbøtere og sine torturofre om det himmelske lykkerike uten fri vilje skal eksistere i evigheters evighet Jahve er størst! Og Valdresprofetien er beviset!!! De millioner av sndre profetier som har gjettet feil, har alle vært av Satan og Arbeiderpartiet! Gud er God! Han sørger for billigere strøm til uvaksinerte selv om ingen kjenner timen! 😂😅🤪🤪

  3
  2

Det er stengt for kommentarer.