Har bitt tennene sammen i smerte og bedt for syke -Jan Hanvold venter på ny hofteoperasjon

Jan Hanvold vil snart få satt inn en kunstig hofte da hans gamle er smertefull og utslitt

“Etter en herlig påske, med venner på Kypros. Så avsluttet vi påsken med Slalom i Kongsberg. For så , å begynne hverdagen med en ny hofte-operasjon. Så nå er det bare å trene seg opp igjen. Slik at jeg også kan løpe, noe jeg ikke har klart på 3 år. Vi takker Gud for det fantastiske, som legevitenskapen har gitt oss. Slik at vi kan skifte forskjellige utslitte deler. Så blir det en tur opp til mine gode venner på Fredheim i Kongsberg. Til god opptrening, kosthold og sterkt vennskap. Disse folka der oppe er full av omsorg og godhet. Så kommer en etterlengtede våren, selv om det snødde i Drammen idag. Men det kalde må ned, slik at varmen kan komme for fullt. Vi ser frem til spennende tider, med fremgang og vekst. Nye utfordringer og nye muligheter. Noen anklager oss at vi er imot skolemedisin ? Men vi tror både på skolemedisin og Guddommelig helbredelse,” skriver Jan Hanvold i sin Facebook oppdatering tidligere i denne uken. Hanvold som selv vektlegger helbredelse gjennom troen har slitt med smerter i tre år, men bitt tennene sammen og fortsatt med å be for syke. 

“Det er jo ikke slik at det ene utelukker det andre. Som for meg og alle andre, ønsker vi ,å være friske og sunne. Da kroppen vår er et tempel for Den Hellige Ånd. Og uten sunnhet og god helse, blir vi veldig begrenset. Men selv om jeg har hatt smerter i snart 3 år, har jeg bitt tennene sammen. Og stått på, å preket tro og bedt for syke. Guds løfter står fast, uansett omstendigheter og sykdom. Jesus hadde medynk med de syke, derfor helbredet han alltid de syke. Fordi Jesus har gitt oss en misjons befaling : At vi skal legge hendene på de syke. Derfor ber vi for de syke. Noen ganger helbreder Gud momentant, andre ganger bruker han leger. Målet, er alltid det samme, enten det gjelder skolemedisin eller guddommelig helbredelse. At folk skal bli friske og leve i sunnhet og helse. Da priser vi Herren Jesus fordi han frelser og helbreder enn idag. Hebr 13:8,” skriver Hanvold som i likhet med mange andre predikanter innen tros- bevegelsen må ty til leger og sykehus når helsa svikter.

6 tanker om “Har bitt tennene sammen i smerte og bedt for syke -Jan Hanvold venter på ny hofteoperasjon

 1. Hykleri og atter hykleri fra denne pensjonist robberen.
  Dette viser at han ikke tror et eneste ord av det han selv forkynner.
  Jeg bare vemmes over denne mannen som forkynner at bønn og doneringer til hans kirke helbreder kropper mens han selv ikke tror på det han selv forkynner dag ut og dag inn. Her handler det om å grafse til seg penger fra pensjonister og uføre trygdede.

  Mannen og hans forkynnelse gir meg dårlig fordøyelse. Men uten at jeg sender han penger for å få dette helbredet.

  9
  1
 2. Kunne han ikke bare gjort som han selv forkynner; gi penger til en menighet, og bli helbredet?

 3. Jeg registrerte at TV Visjon Norge sendte i reprise tidligere sendinger i hele påsken. De siste årene har de sendt direkte fra eget hotell : Hallingskarvet. Men der har ekteparet som har drevet hotellet ; sluttet for flere måneder siden. Jeg gikk inn på regnskapstallene for dette hotellet ; og det viste dundrende underskudd – og forbausende lave inntekter.
  Slikt går selvsagt ikke i lengden. Dette ekteparet fortalte på denne kanalen – at de ville prøve å kjøpe Bolkesjø hotell ( var vel mottak for flyktninger sist ? ).
  Ja , da kan vi skjønne at herr Hanvold & Co ferierte på Kypros i påsken.
  Hvordan det går med 100-millioner – kroners – prosjektet i Bergen ( fredede Forum kino ) har det vært liten info om. Det siste jeg hørte ; var at de manglet 10 mill kroner til denne restaureringen. Jeg registrerer at avisen Norge I dag har i lengre tid ønsket aksje-utvidelse samt gaver. Denne avisen skal som kjent inn i disse lokalene når de en gang står ferdig. Forum kino er et felles prosjekt mellom TV Visjon Norge og avisen Norge I dag.

 4. Through your pen I found the problem up interesting! I believe there are many other people who are interested in them just like me! How long does it take to complete this article? I hope you continue to have such quality articles to share with everyone! I believe a lot of people will be surprised to read this article! Thanks for your post!

 5. Prosjektet : Fredede Forum kino i Bergen

  Jeg leser i siste nummer av avisen Norge I dag at de trenger mer penger for å fullføre den dyre restaureringen av denne gamle kinoen.
  Nå vil de ha lån fra leserne – og renten må ikke overstige vanlig bankrente ; sier de.
  Som kjent er Hanvold samt avisen Norge I dag sammen om dette dyre prosjektet.
  Med kjøp og restaurering vil nok 100 mill kroner trolig være for lite.
  Jeg skjønner absolutt ikke at kristne kan holde på med slik bruk av penger – og kinoen er dessuten fredet av riksantikvaren.

  • Jesus Kristus:

   “For intet har dere fått det og for intet skal dere gi det”.

   Kristne skulle “arbeide med sine hender”, “ikke ligge noen til byrde” og “ikke drive handel med Guds ord”.

   Noen menigheter og predikanter lever høyt på religion. Dette er ikke i samsvar med Guds vilje. Derimot for en kristen å ta imot et måltid, en overnatting, noe klær eller andre slike beskjedne gaver når han reiser i forkynnelsen er tillatelig.

   Men slik vi ser mye av dette praktiseres i overflod i kristenheten er ikke godt i Guds øyne. Og det blir en fristelse for mange til lettjente midler på andres bekostning.

Det er stengt for kommentarer.