Hananya Naftali: Hva hadde skjedd om et kristent land hadde omgjort en historisk Moske til en kirke?

Tyrkias islamistiske og antikristne president, Recep Erdogan hvis navn har tallverdi 666 i følge engelsk gematria, har som kjent gjort den ikoniske kristne kirken, Hagia Sophia om til en islamsk moske. Hagia Sophia ble bygd i 537 som en kristen katedral. Kirken ble i 1453 omgjort til Moske, men i 1934 bestemte den daværende tyrkiske regjeringen at bygningen skulle tjene som museum. I 2020 besluttet den tyrkiske dikatoren, Recep Erdogan, at bygningen skal omgjøres til en Moske, og slik viser den tyrkiske diktatoren som mange tror kan være en aktuell Antikrist kandidat -sin forakt både for sekulær og kristen historie. Islam og muslimenes mål har aldri vært å leve side om side og i fred med andre livsyn i et multikulturelt samfunn, slik venstresiden syntes å tro.

Riktignok uttalte pave Frans at han kjente smerte over at den historiske kirken nå blir omgjort til en Moske, og Russland har reagert sterkt på at Tyrkia så til de grader velger å vise forakt for en av den ortodokse kirkes historiske helligdommer. Utover det har Vesten knapt løftet på skulderen i total likegyldighet til hva den islamistiske diktatoren nå har bestemt. “Den tyrkiske dikatoren har null respekt for historien og annen tro, sier Hananya Naftali i sin video. Hva hadde skjedd om situasjonen var motsatt? Hva hadde skjedd om kristne omgjorde en ikonisk Moske til å bli en kristen kirke? Vi vet alle hva som hadde skjedd, og for å unngå oppløp, terror og angrep som etter karikatur-bråket i 2006, er det ingen som våger å utfordre islam med tilsvarende handlinger.

For en muslim trumfer Koranen og Allahs vilje absolutt alt annet, og det er nettopp derfor kristne, jøder og vantro forfølges og undertrykkes i muslimske land. Koranen og Allahs vilje kommer også til å trumfe regnbuebarna -og nettopp derfor er det slik at homofile kastes ut fra takene i muslimske land. Dette faktum er noe venstresiden og LGBT samfunnet  og våre politiske og religiøse ledere blindt velger å neglisjere.