Hamas rører på seg: Palestinsk rakettangrep fra Gaza mot det sørlige Israel tirsdag kveld

gaza-rakett-angrep-mai-2015Palestinske terrorister avfyrte tirsdag kveld en Grad rakett mot det sørlige Israel. Rakettangrepet utløste luftsirener både i Ashdod og Lachish melder israelske medier tirsdag kveld. En talsmann for det israelske forsvaret bekreftet tirsdag at en rakett skutt ut fra Gaza stripen eksploderte nær Gan Yavne. Kveldens rakettangrep er det første hvor Grad raketter er blitt tatt i bruk siden avslutningen av sommerens Gaza krig mellom Hamas og Israel. Det er ennå usikkert om det var Hamas eller en av de andre palestinske terrorgruppene som opererer på Gazastripen som stod bak kvelden angrep, men i en uttalelse fra det israelske forsvaret heter det at “Hamas vil bli holdt ansvarlig for ett hvert angrep mot Israel fra de Hamas kontrollerte områdene. 

I følge israelsk politi er det ikke meldt verken om materielle eller personskader etter angrepet, og fra Gaza blir det meldt at Hamas har evakuert deres militære hovedkvarter i frykt for israelske gjengjeldelser. Det er ventet at evakueringen av Hamas personell vil vedvare ut over natten. Israelere som opplevde kveldens rakettangrep kan fortelle om den skremmende lyden av sirener som varsler mulig rakettangrep og at det ble hørt et kraftig drønn. Det palestinske angrepet tirsdag er en ny påminnelse om at væpnet konflikt mellom Israel og Hamas kan bryte ut på kort varsel og i de siste månedene er det kommet flere advarsler om at Hamas fortsatt graver underjordiske tunneler inn på israelsk jord som vil kunne brukes når den neste krigen mellom Israel og Hamas bryter ut.

Facebook Comments

1 tanke om “Hamas rører på seg: Palestinsk rakettangrep fra Gaza mot det sørlige Israel tirsdag kveld

 1. Hamas er knytta til Iran.
  Iran vil ikkje tillata skikkeleg inspeksjon av anlegga sine.Frankrike vil ikkje inngå ein avtale med Iran (30.juni) om det vert resultatet.

  http://www.timesofisrael.com/france-wont-sign-iran-deal-without-military-site-inspections/

  “An agreement “will not be accepted by France if it is not clear that verifications can be made at all Iranian facilities, including military sites,” Fabius told parliament”

  “The deal is aimed at preventing Iran from developing the atomic bomb in exchange for an easing of crippling economic sanctions.”

  Iran snakkar med to tunger.

  http://www.jpost.com/Middle-East/Irans-mixed-messages-Rouhani-talks-peace-while-military-flexes-muscles-404106

  Det nærmar seg tida då Klippemoskeen må vika plass for det nye jødiske tempelet..

  http://www.prophecynews.co.uk/israel/3386-temple-institute-conducts-practice-passover-sacrifice

  https://www.youtube.com/watch?v=5kgbRusmqjs

  “The Temple Institute conducted a practice passover sacrifice last week in anticipation of the rebuilding of the Jewish Temple, when the sacrificial system will recommence. It is not the first time the Temple Institute have held the ritual.”

  Daglege ofringar vil igjen finna stad.

  “Og mange av dem som sover i jorden,
  skal våkne opp,
  noen til evig liv,
  andre til skam og evig avsky.
  3 Da skal de forstandige skinne
  som den strålende himmelhvelvingen;
  og de som har ført de mange til rettferd,
  skal skinne som stjernene, evig og alltid..

  ….«Én tid og tider og en halv tid. Når det hellige folks makt er helt knust, kommer slutten på alt dette.» 8 Jeg hørte det, men forstod det ikke og spurte: «Herre, hva er slutten på dette?» 9 Da sa han til meg: «Gå bort, Daniel, for disse ordene skal være skjult og forseglet inntil endetiden. 10 Mange skal bli renset og tvettet og lutret. Men de ugudelige skal fortsette i sin ugudelighet, og ingen av dem skal skjønne noe. Men de forstandige skal forstå. 11 Fra den tid da det DAGLIGE OFFER BLIR AVSKAFFET OG DEN ØDELEGGENDE STYGGEDOMEN stilles opp, skal det gå 1290 dager. 12 Salig er den som venter og når fram til 1335 dager. 13 Så gå du endetiden i møte! Du skal hvile og stå opp til din lodd ved dagenes ende.» Daniel 12

  Som teksten fortel fortel skal det gå 1290 dagar frå Antikrist avskaffar dei jødiske ofringane i tempelet fram til enden.

  Fyrst kjem den store militære kampen som Daniel 8 beskriv ved Persiabukta.

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/12/Elam_Map.jpg

  http://omega77.tripod.com/daniel8.htm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *