Hamas beordrer sivile som flykter fra nordre del av Gaza om å vende tilbake til sine hjem

Hamas: Vi er tjent med store sivile tapstall for det vil vekke frem fordømmelser og sterke internasjonale reaksjoner mot den israelske militæroperasjonen, israelsk tenåring kritisk skadd i Ashkelon

hamas-anniversary-rally-gazaLørdag kveld spredte det israelske forsvaret tusenvis av løpesedler på arabisk som oppfordret sivilbefolkningen i enkelte områder på Gazastripen om å evakuere sin hjem. Søndag kom den stikk motsatte oppfordringen fra den palestinske terrorregjeringen da innenriksministeren beordret mennesker som hadde evakuert om å dra vende tilbake til sine hjem. “Til alle palestinske sønner som har evakuert deres hjem etter oppfordring fra IDF sier vi følgende: Vend straks tilbake igjen og ikke forlat deres hus og følg ordrene dere får fra innenriksdepartementet.

Med andre ord, den djevelsk onde Hamas organisasjonen som er finansiert av Iran er villige til å ofre et stort antall palestinske kvinner og barn for å vinne propagandakrigen. For rakett-rangeen ting vet Hamas, og det er at NRKs og TV2s utsendte og de andre vestlige journalistene som er i Gaza, aldri kommer til å opplyse sine seere eller lesere om dette. Det omfattende israelske angrepet på de nordlige deler av Gaza lar ennå vente på seg. Flere tusen palestinere skal ha rømt fra aktuelle områder i visshet om at det er livsfarlig å holde seg i nærheten av palestinske rakettutskytningsramper hvorav mange er gjemt i skoler, moskeer og andre offentlige bygg. De omfattende og stadig mer langtrekkende palestinske rakettngrepene forteller at den israelske militæraksjonen kom i grevens tid. Fredsperioden som har vært siden november 2012 har Hamas anvendt klokt i og med at man har skaffet seg raketter som kan nå betydelige lengre inn i Israel enn under tidligere konflikter, og større byer som Jerusalem, Tel Aviv, Haifa og selv Ben Gurion flyplass er nå under trusselen fra palestinske rakettangrep.

https://www.youtube.com/watch?v=KUJpFSE4oH4

2 tanker om “Hamas beordrer sivile som flykter fra nordre del av Gaza om å vende tilbake til sine hjem

  1. Jeg er enig med Søkelys. Dritlei av NRK og TV2s ensidige dekning av konflikten mellom Israel og palestinerne. Jeg gidder knapt bruke et sekund på å se nyhetene fra venstrevridd norsk nyhetsmedia. Godt at det finnes noen få som formidler et annet bilde av konflikten. Gratulerer med bra nettside. Er innom hver eneste dag og her er mye aktuelt.

  2. Enig med Thorsen. Flott nettside Kjell.
    Fremstilling av Israel i norske venstrevridde medier er forferdelig. De skaper et hat mot Israel i den norske befolkningen. Snakket med israelere jeg traff i Kristiansand. De hadde vært en tur i Oslo og fant det ubehagelig med de anti israelske holdninger som råder der.

    Flott at du oppdaterer oss om hva som egentlig skjer. Dette får vi ikke vite fra fra de venstrevridde mediene.

Det er stengt for kommentarer.