Guttunge druknet i dåpsvannet i pinsemenighet i Alabama

gutt-druknet-i dåpsbasseng22 måneder gammel guttunge druknet i dåpsbassenget i pinsemenigheten  “House of Prayer in Decatur, Alabama”

En guttepjokk på 22 måneder ble fredag funnet livløs i dåpsbassenget i pinsemenigheten “House of Prayer” i Decatur i Alabama, melder Huntsville Times i Alabama. Det var fredag at den fatale ulykken skjedde og dødsårsaken var drukning, heter det i følge en uttalelse fra rettsmedisinerne mandag.

Guttungen, Brayden King skulle ha feiret sin to års dag om knappe to måneder og ble passet av sin tenårings-søster da han falt ut i vanntanken som ble brukt ved dåp i pinsemenigheten “Bønnens hus” som ligger i Decatur litt nord for Birmingham i Alabama. Guttungen ble funnet på på en knapp meters dyp og etter å ha forsøkt gjenopplivning ble gutten erklært død. Barnets mor som har to tenåringsjenter hadde gjennom flere år bedt om en sønn, skrev lokalavisen Huntsville Times som siterte pastor TD Strong. “For 22 måneder siden gav Gud henne en sønn,” sa pastor Strong og “22 måneder senere ble han tatt tilbake igjen. -Jeg har forkynt i tredve år og vært pastor i tjue år og dette er første gang i løpet av min tjeneste jeg er målløs,” sa pastoren i følge Huntsville Times. Familien til den 22 måneder gamle gutten er knust etter den tragiske hendelsen i kirken, skriver lokalavisen