Google opererer med svartelister -avisen Christian Post står på Googles svarteliste

Zachary Vorhies som tidligere arbeidet for Google kan nå avsløre at Google opererer med svartelister som rammer både politisk konservative, motstandere av fosterdrap og kristne nyhetssider. (Foto: You Tube)

Google som er den desidert med brukt søkemotoren på internett blir nå anklaget for å ha både en politisk og religiøs agenda. Den tidligere ansatte Zachary Vorhies som har grundig innsikt i hvordan Google opererer kan fortelle at hans tidligere arbeidsgiver opererer med svartelister over nettsider som er svartelistet og dermed dumpes langt ned på listen når man “googler” forskjellige tema eller navn. En rekke mer eller mindre Donald Trump vennlige nettsider, deriblant Infowars, conservativepost.com og Mediamatters.com står på en eller flere av Googles svartelister

Imidlertid er det ikke bare politisk konservative Donald Trump tilhengere som befinner seg på svartelistene til Google. Mens Googles svartelister er kjemisk renset for nettsider som fremmer islam eller oppfordrer til jihad befinner prolife nettsider som lifenews.com  på svartelisten til Google. Det faktum at noen er motstandere av abort er tydeligvis tungt å svelge for ledelsen i Google som helt åpenbart har sin agenda. I utgangspunktet skulle Google bare være en plattform der alle kan ytre seg, men i realiteten ser vi at de søker å redigere hva slags informasjon brukere får.  Likevel er det mest oppsiktsvekkende at også den kristne avisen Christian Post befinner seg på Googles svartelister og det samme gjør sikkert også andre kristne nettsteder. Informasjonen om at Google også har svartelistet den kristne avisen ble hovedoppslag i Christian Post onsdag i denne uken. Christian Post er et medium som helt klart befinner seg innenfor det vi kan kalle mainstream kristendom og er et medium som dekker nyhetssaker bredt. Det er ytterst betenkelig at en aktør som Google er villig til å lyve både for den amerikanske kongressen og ikke minst overfor de millioner av brukere som tror at Google er en aktør som ikke har bestemte holdninger og fordommer overfor kristne. Hvorvidt de andre søkemotorene som Bing, Yahoo eller Kvasir opererer med svartelister er ukjent, men en søkemotor som skal være langt mer trygg for brukerne er DuckDuckGo som i tillegg ikke lagrer personlig informasjon om deg.

Her er intervjuet som avslører at Google opererer med ulike svartelister

Ble sparket av Google fordi han reagerte på selskapets anti-amerikanske policy og fordommer mot konservative.

5 tanker om “Google opererer med svartelister -avisen Christian Post står på Googles svarteliste

 1. Globalistene kjemper en nå-eller-aldri-kamp om full kontroll over hele kloden under direkte ledelse av åndspersonen Satan Djevelen og hans hær av himmelske demoner.(Falne engler)

  Det er også disse som eier og styrer kristenheten og de øvrige religionene. Google, Twitter, Facebook m.fl. er også ynglesteder for disse, som i følge Jehovah Guds ord i Bibelen eier verden frem til de fjernes i Harmageddon.

  Undre dere derfor ikke over at de styrer mot all sannhet og rett. Sørg heller for varig beskyttelse mot denne verdens gud ved å be til himmelens og jordens skaper Jehovah Gud gjennom Hans sønn Kristus – min storebror.

  Det finnes ingen annen frelse. Alt dere ellers leser om her på Søkelys fører rett i den evige fortapelsen av livet i fremtiden. Lykke til med DITT valg.

  6
  2
  • Du har rett i at Satan er denne verdens gud. Men han har ingen eiedomsrett over dem som tilhører Jesus Kristus, dem som er vasket i lammets blod og er forflyttet fra mørkets rike og til Guds rike.
   Guds menighet, eller Jesu Kristi eklesia -består av alle oss som har tatt i mot Guds rettferdighet som gis gjennom troen på Han som ble et sonoffer idet han hang der for våre synder.
   Den ekte kirke er dem som er blitt endel av Guds rike, gjennom troen på Kristus Jesus. Vi, som tror og tilhører eklesia er blant de som er utkalt fra verden til å være Guds eiendomsfolk.
   Jahve elsket verden således at han gav sin enbårne (gresk; Monogenes er lik “eneste-fødte” Sønn, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes men ha evig liv.
   Vanskeligere er det ikke. Guds folk og Jesu Kristi eklesia vil aldri oppleve harmageddon. Du Jehovas ambassadør har ikke patent på sannheten -og dette er noe du vet. Vi forkynner Kristus og Han korsfestet. Dårskap for verden, uforstand for de blinde og banalitet for dem som har blitt påvirket av Vakttårnets propaganda. Men for oss som blir frelst er ordet om korset Guds kraft til frelse…
   Om det var en påle eller et kors spiller ingen rolle. Det viktige i livet er å kjenne Gud vår Far, Jahve -den eneste sanne Gud -og han Ham utsendte Jesus Kristus. Dette er det evige livet at vi kjenner den eneste sanne Gud og Kristus Jesus som han utsendte. Det er ingen frelse utenfor Kristi Eklesia som er Guds menighet og Jesu Kristi legeme.

   6
   4
  • “HVER DEN SOM PÅKALLER JEHOVAHS NAVN SKAL BLI FRELST”, sier Bibelen BÅDE i NT og GT.

   “Den rettferdige blir VANSKELIG FRELST”, sier Guds ord, og “det blir ikke mange mennesker tilbake”(etter Harmageddon) heter det.

   Denne nettsiden narrer mennesker til evig fortapelse. Jeg siterer kun Guds ord og viser til Jesu egne ord: “Mon jeg finner troen når jeg kommer tilbake”.

   Du er narret av Satan Kjell Andersen. Vend om mens det ennå er tid.

   5
   2
  • JV du er forført, og jeg tror du har fått en mistanke om at du er det. Det er en annen mening enn den den du tror at du holder til på denne siden.

   2
   3
  • Du kvinne er fullstendig forført av Satan Djevelens apostler i kristenheten. Det blir grusomt å oppdage det når dagen kommer, men da skal du vite at det ikke finnes noe Helvete. Det er bare evig liv som menneske på jorden eller evig død uten bevissthet – kun ikke-eksistens.

   Men fortsatt har du mulighet til å vende om. “Hver den som påkaller Jehovahs navn skal bli frelst”, gjentar Hans ord i både GT og NT. Men når religionene faller og den store trengsel kulminerer i Harmageddon vil ikke Gud Jehovah lenger høre bønner. Det blir en forferdelig dag for Jehovahs fiender. Og Bibelen sier: “Det blir ikke mange mennesker tilbake”.

   Lykke til med ditt valg, kvinnemenneske.

   3
   3

Det er stengt for kommentarer.