Gammelmedia hykler så det suser: Her gjør TV-reporteren skam på de som ikke bruker maske – så blir kameramannen tatt på fersken

I videoen øverst ser vi først en nyhetsreporter fra MSNBC som rapporterer live fra en by i USA. Nyhetsreporteren bruker selv ansiktmaske og prøver å gjøre skam på de som ikke bruker ansiktmaske eller «holder avstand» til andre folk. En forbipasserende tar deretter frem sin egen telefon og begynner å filme TV-journalisten og hans kameramann. Journalisten peker deretter på den forbipasserende og ber kameramannen filmen mannen som ikke bruker maske. Du kan se her. Ingen bruker ansiktmaske, sier TV-reporteren og prøver å latterliggjøre mannen.

Den forbipasserende filmer deretter kameramannen og sier at kameramannen ikke bærer ansiktmaske. – Ja, okay, sier TV-reporteren i det han innser at han er blitt avslørt. Gammelmedia er nå i ferd med å bruke opp den siste troverdighet de må ha hatt, -og stadig flere oppadgående mennesker vender seg nå bort fra gammelmedia -og deres såkalte faktasjekkere som ikke er annet enn pateriske partiske journalister kjøpt og betalt av propaganda-apparatet som har sin egen agenda med hvordan de dekker og omtaler nyhetssaker. Stadig flere mennesker verden over er begynt å stille spørsmål ved om ikke de politiske ledere og gammelmedia bevist har brukt viruset til å skape angst og hysteri blant folk flest.