Franklin Graham tvunget til å utsette Storbritannia korstog da utleiere blir presset av homobevegelsen -er det derfor britene er hardt rammet av Kina-pesten?

Den amerikanske forkynneren Franklin Graham er tvunget til å utsette sitt korstog i Storbritannia fordi LGBT aktivister effektivt har lykkes med å få utleiere til å nekte å leie ut haller og lokaler til vekkelsesmøter til Franklin Graham, melder avisen Dagen.  Etter mobilisering frå LHBT-grupperingar valde alle åtte arenaene å kansellere kontraktane med den amerikanske forkynnaren. Turneen er framleis på radaren vår, forsikrar Graham overfor Premier Christian Media. Han opplyser at dei må handtere dei kansellerte kontraktane via rettsystemet i Storbritannia. Samtidig er Storbritannia et av de land som er hardest rammet av Kina-pesten som nå tar livet av rekordmange briter. For første gang har Storbritannia rapportert flere dødsfall av corona-viruset på én enkelt dag enn det Italia har hatt, melder avisen VG.

Britene begraver sine døde og søker å stilne konservative kristne røster som Franklin Graham som er tydelig på at Bibelen forteller at homofil praksis er synd

England har nådd sitt høyeste antall døde på ett døgn. Totalt 8.937 personer har nå mistet livet i landet, ifølge helsemyndighetene. Den yngste av de døde var en elleveåring og den eldste var 102 år. 33 av de i aldersgruppen 29-94 år hadde ingen kjente underliggende sykdommer, skriver Sky News. Antallet døde i Storbritannia var skjærtorsdag 980, opplyste helseminister Matt Hancock på en pressekonferanse langfredag. Under Italias verste dag 27. mars, døde 969 personer. Storbritannia er et land som avviser evangeliet og lar sodomittiske pressgrupper få så stor makt at den kristne evangelisten ikke får leid lokaler til å utøve den grunnlovsfestede retten til å forkynne evangeliet. Et mørke er i ferd med å senke seg over Europa som vil høste konsekvensen av sitt opprør mot Gud og Hans bud. I etterkant av andre verdenskrig senket det seg et jernteppe som skilte Vest og Øst-Europa hvor evangeliet ble stengt ute fra et stort antall land i Øst. Nå har situasjonen snudd seg. Nå er det i ferd med å senke seg et mentalt jernteppe over vest-Europa mens evangeliet går frem der det tidligere var sunket et jernteppe som stengte evangeliet og Jesus Kristus ute. Kristne i Vesten må kjenne sin besøkelsestid og reise seg i protest mot den makt det post-kristne Europa har gitt til homobevegelsen.

Én tanke om “Franklin Graham tvunget til å utsette Storbritannia korstog da utleiere blir presset av homobevegelsen -er det derfor britene er hardt rammet av Kina-pesten?

  1. Jehovah handler i dag ikke med nasjonene. Nasjonene lever sitt eget hedenske liv under denne verdens gud – Satan Djevelen. Jesus ”ba heller ikke for denne verden, men kun for de han hadde utvalgt av verden”. Vi ber derfor heller ikke for Satan, hans demoner, eller de av denne verden som har valgt ham.

    Alt skal gå fra vondt til verre og det er ikke de kristnes oppgave å motarbeide profetiene. Men vi kan be om at alle de som har et godt åndeligsinnet hjerte kan finne sannheten. Resten må snart dø sammen med de falske kristne og ”det blir ikke mange mennesker tilbake”.

    Bibelen sier: ”Den rettferdige blir vanskelig frelst, hva da med den ugudelige?”

    2
    1

Det er stengt for kommentarer.