Franklin Graham provoserer progressive ateister med sine uttalelser om hvem kristne bør stemme på

franklin-graham2-351Vi kommer til å miste landet dersom Donald Trump ikke vinner valget Den konservative evangelisten har lykkes med å hisse på seg venstrevridde ateister og andre progressive krefter med sin uttalelse i et program med American Family Association. I programmet hevdet Franklin Graham at vi vil miste dette landet, dersom konservative evangeliske ikke blir engasjert i politikk eller møter frem for å stemme. Han oppfordret seerne til å stemme på den kandidaten som vil nominere dommere som har et pro-life standpunkt til høyesterett og som også vil beskytte kristne. 

se-dodMens Graham ikke formelt har gitt sin støtte til noen av kandidatene var det ikke vanskelig å skjønne hvem han snakket om. Dette valget er ikke om Hillary eller Donald Trump, dette valget er om høyesterett og hva slags kandidater den kommende presidenten vil nominere, sier Graham. Årets valg tegner til å bli svært jevnt og ettersom flere meningsmålinger nå antyder at Donald Trump er i føringen, begynner Hillary tilhengerne å bli stadig mer desperate og ønske Donald Trump død. Blant annet måtte Steven Borowiec, journalist i LA Times beklage sitt dødsønske for Donald Trump.

.”

4 tanker om “Franklin Graham provoserer progressive ateister med sine uttalelser om hvem kristne bør stemme på

  1. Og derned kan vi dessverre konatatere at heller ikke Franklin Graham er ved sine fulle fem.
    Dette ensporede rigide tankesettet, minner litt om fanatiske Israel-venner som stemmer FRP, da de ønsker å flytte ambassaden til Jerusalem. Dette er SÅÅÅ viktig, at de blir blindet for at de er for abort, aktiv dødshjelp, porno, prostitusjon, fri flyt av alkohol, nei til u-hjelp/bistand, mindre skatt til de rike på bekostning av de fattige, kutt i velferdsgoder til de svake gruppene og bedbygging av norsk landbruk.
    Samme med Trump, bare at der er den ene gode “kristne” saken abort.
    Alt det ukristelige er de blindet fra å se.

    Enfoldigheten lenge leve?

  2. Nei, Birgir, de er dessverre langt flere enn to av den sorten; ensporede, rigide sort/hvitt tenkende mennesker…

Det er stengt for kommentarer.