FN fordømmer ukrainske henrettelser av russiske krigsfanger

FNs menneskerettighetsråd fordømmer de ukrainske henrettelsene av russiske krigsfanger. I de siste ukene har det versert flere videoer som viser hvordan en ukrainsk soldat med kaldt blod henretter tre russiske krigsfanger. Marta Hurtado i FNs råd for menneskerettigheter fordømmer henrettelsene og vil ta saken opp med regimet i Kiev. Slike hendelser er uakseptable og vi vil ta det opp med det ukrainske forsvarsdepartementet, heter det i en uttalelse til nyhetsbyrået TASS. Ukrainske styrker har tidligere også blitt anklaget for å henrette krigsfanger, men det er første gang FNs menneskerettighetsråd fordømmer de ukrainske krigsforbrytelsene.

Én tanke om “FN fordømmer ukrainske henrettelser av russiske krigsfanger

 1. Ukraina gjør her en forbrytelse, men Russland er ikke noe bedre.
  https://lovdata.no/dokument/TRAKTAT/traktat/1949-08-12-3
  Krigsfangene skal videre til enhver tid beskyttes, særlig mot enhver form for vold eller trusler, mot fornærmelser og folks nysgjerrighet. Det er forbudt å anvende represalier overfor dem.

  ‘Det finnes en annen forbrytelse som er verre, og bør fordømmes på det sterkeste.

  Hva begravelsesbyråer vet som du ikke vet
  den 12.2.23 1 Comment
  Av P54.
  Fra Steve Kirsch.
  På 78 år hadde de aldri en 15-åring som døde av et hjerteinfarkt. I desember 2022 hadde de 1 i uken i tre uker i strekk. Ingen snakker om det offentlig.

  Kortfattet sammendrag
  Helt siden vaksinene ble lansert, har dødsfallene økt, spesielt blant unge mennesker.

  Jeg snakket med eieren av mange begravelsesbyråer over hele USA; til sammen håndterer de over 3000 begravelser i året. Han ba om at navnet hans ble holdt konfidensielt i frykt for gjengjeldelse.

  Totalt sett er virksomheten deres opp med 50 % etter at vaksinene ble rullet ut, og det er ikke proporsjonalt … unge mennesker er en større del av dødsfallene.
  For eksempel er antallet pilotdødsfall hos Southwest Airlines seksdoblet etter at vaksinene ble pålagt.

  Kilden min sa at de normalt ville se 1 dødfødsel/måned før vaksine. Etter at vaksinene ble rullet ut, så de så mange som 12 dødfødsler i måneden. Men de bemerket at mange sykehus vil avhende disse sakene direkte og IKKE involvere begravelsesbyrået, så de ser bare en brøkdel av disse dødsfallene; den faktiske økningen kan være mye større enn 12X-økningen de observerte.I løpet av de 78 årene de har vært i virksomhet, kan de ikke huske noen gang å ha sett en 15-åring dø av et hjerteinfarkt. I desember 2022 hadde de 1 i uken i tre uker i strekk.

  En svært erfaren sykepleier jeg konsulterte hadde aldri hørt om en 15-åring med hjerteinfarkt i hele hennes karriere. Nå hører hun om disse sakene med jevne mellomrom.

  Disse begravelsesbyråene ser også de merkelige gummi klumpene som de aldri har sett før.
  Legen ble tilkalt og bekreftet det, men ingen sier noe offentlig i frykt for å få sparken.

  I utgangspunktet, helt siden 2021, har de sett veldig merkelige ting: dødfødsler, antall «funnet døde», friske mennesker som har hjerteinfarkt og slag, blodpropp, osv. De har aldri sett noe lignende før; det er en “merkbar” forskjell.
  Som de fleste begravelsesbyråer, teller de ikke statistikk, men de husker anekdotene. Det mest merkbare er at hendelsene skjer uforholdsmessig med yngre mennesker (dvs. personer under 65 år).

  Så hvis eldredødsfall bare øker med 15 %, men yngre aldersgrupper økes med 100 % eller mer, vil den totale dødeligheten av alle årsaker for alle aldre bare øke beskjedent (siden yngre mennesker sjelden dør).
  CDC-statistikken for 2022 sier også at dataene ikke er fullstendig rapportert på grunn av rapporteringsforsinkelser. Dette betyr å sjekke med begravelsesbyråer er en måte å anslå hva som skjer i sanntid.

  Til slutt: alle vet hva som forårsaker dette, men de er alle redde for å si fra. For de få som uttaler seg, blir historiene deres aldri dekket i mainstream media.
  Hvis barn som dør av hjerteinfarkt er 100 ganger høyere enn normalt, hvorfor ser vi det ikke i statistikken over dødelighet av alle årsaker for unge mennesker?

  Det er enkelt … barn under 16 som dør av hjerteinfarkt før vaksinen er nesten 0. Så selv etter en 100X økning, er det fortsatt et ubetydelig antall sammenlignet med generelle barnedødsfall av alle årsaker (fra ulykker, kreft, osv.).

  Så dette er grunnen til at du kan få dramatiske økninger i nøkkelkategorier av dødsfall, selv om dødsratene av alle årsaker for den større kategorien ikke er betydelig økt.

  Men til tross for dette er det viktigste dødelighetstallene for alle årsaker, og disse er fortsatt oppe, noe som er svært uvanlig som nevnt her.
  Begjæring til FAA om å undersøke 6X økning i pilotdødsfall
  Pilotdødsfall hos Southwest-flyselskaper pleide å være gjennomsnittlig 1 eller 2 i året. Nå dør de med en hastighet på rundt 1 i måneden.

  Mike Gollins prøvde å få underskrifter på en underskriftskampanje til FAA for å undersøke disse dødsfallene, men fant ut at selv om folk er enige om at dette er viktig å undersøke, var de for redde for å signere oppropet:
  Oppdatering om Medicare-dataene jeg snakket om

  Jeg håper å ha noe i løpet av de neste dagene. Jeg vil forsikre meg om at dataene er pålitelige. Følg med. Jeg har brukt mye tid på dette arbeidet, og det er grunnen til at jeg ikke har publisert nytt innhold på noen dager.

  Sammendrag
  Vi har anekdotiske bevis på at vaksinene forårsaker stor skade:

  • Dødfødsler øker med over 10X post-vax utrulling.
  • Pilotdødsfall øker med 6X eller mer.
  • Unge mennesker (som 15-åringer) som dør av hjerteinfarkt er over 100 ganger høyere enn normalt.

  Det vanlige medisinske miljøet vil fortsette å tie for å beholde jobbene sine. Ikke en eneste vil be om datatransparensen (avsløre korrelerte dødsvaksiner) som vil gjøre det mulig å avsløre sannheten.

  I bunn og grunn mener det medisinske miljøet at vi må holde dataene skjult og holdes fra offentlig visning; ellers ville de bli sparket (eller mistet medisinsk lisens).

  Dessuten, hvis dataene ble offentliggjort, ville folk finne ut sannheten og miste troen på det medisinske samfunnet. Hvis folk mistet tilliten til legene sine, ville de ikke fulgt deres råd om å ta vaksinen lenger. Det kan vi ikke ha!
  Det er slik vitenskapen fungerer i dag.

  3
  1

Det er stengt for kommentarer.