Flyktningflommen skaper nytt krav: regjeringen må gå!

Fra Verdidebatt: Kan de ikke regjere, skal de erstattes av noen som kan”  Hvis våre ledere ikke evner å holde nasjonens grenser i hevd, så gjelder bare ett: de skal erstattes regjeringen-må-gåav noen som vil og kan. Våre ledere teller noen håndfuller, og de har ordninger som sikrer dem livet ut. Alle vi andre har helt andre vilkår, og vi er mange fler. Når våre ledere med viten og vilje raserer alt som er bygget opp, må de avsettes,” skriver Robin Haug i ett innlegg på Verdidebatt. Bakgrunnen for Haugs innlegg er det faktum at Norge ikke klarer å opprettholde kontroll med grensen mot Russland hvor hundrevis av unge immigranter nå flommer inn over vår nasjon. En flom av immigrasjoner som minner om en invasjon som vil kunne destabilisere Norge og ikke minst vil komme til å koste enorme summer for norske skattebetalere. Følg debatten på verdidebatt 

4 tanker om “Flyktningflommen skaper nytt krav: regjeringen må gå!

 1. FRP er sannelig som natt og dag i posisjon og opposisjon. Vi betaler stort sett nøyaktig like mye skatt og avgifter som vi gjorde med de rød-grønne, vi har minst like mange bomstasjoner og på toppen av dette så flommer det inn med innvandrere…
  Og for oss kristne velgere; ja det er ingenting å rope hurra for her i forhold til de rød-grønne, kanskje snarere tvert i mot…?
  Dersom ikke velgerne vender FRP ryggen nå, så forstår jeg ingenting…

  • Frp i posisjon er vingeklippet til det ugjenkjennelige. Vårt parlamentariske system med en hel haug småpartier som sammen danner koalisjoner gjør at ingen løfter i realiteten blir oppfylt. Ingen får flertall for noe, og dermed blir resultatet ei intetsigende suppe av kompromiss og dermed føler folk flest at ingen av løftene blir innfridd. I forhold til masseinnvandringen vi nå ser er det så forskjellige synspunkter blant de politiske partiene at intet kommer til å bli gjort. Kanhende vi oftere må holde folkeavstemninger om forskjellige spørsmål. Det burde i 1977-1978 ha vært en folkeavstemning om abort, det burde vært folkeavstemning om likekjønnede ekteskap og kanskje om hvor mange immigranter vi skal ta inn. Grunnen til at ingen føler at politikerne oppfyller sine valgløfter er den kompromissånden som preger alle utenom De Grønne som faktisk med fem prosent av velgerne i ryggen ser ut til å presse gjennom bilfri Oslo innenfor ring en. Dermed blir sentrum av Oslo å ligne med hovedstaden i Nord-Korea, hvor det knapt er en bil å se.

 2. Hvilke alternativer har vi? FrP og Høyre styrer dessverre ikke alene, men drar på Hareide og Skei Grande. Hvis Høyre og FrP hadde vært store nok å styre uten de to andre hadde vi sluppet å bli belemret med personer som ikke er flyktninger.
  Tror du at det hadde blitt bedre under arbeiderpartiet?

 3. Godt sagt, Søkelys.
  Vi ser at partier i opposisjon ikke gjør annet enn å kritisere i stedet med å bidra til løsninger. Gahr-Støre er en av de verste. På tide at han innser at Norge er i ferd med å havne i en håpløs suppe og at han selv må opptre som en ansvarlig person.

Det er stengt for kommentarer.