Flere Corona dødsfall i Norge enn i Israel som har ca 50 prosent flere smittede enn vi har her hjemme

I Norge skal så langt 5865 være smittet av Coronaviruset og 86 er så langt døde mens 281 skal være innlagt på sykehus. I Israel derimot er tallet på smittede langt høyere med sine 9006 smittede. Imidlertid er det færre som dør i Israel av viruset som har ført til nedstengning av store deler av samfunnet. I følge de siste oppdaterte tall fra Israel har bare 60 israelere dødd av viruset, mens Norge på tross av omfattende tiltak har en høyere dødsrate enn Israel. Israel har med andre ord flere påviste smittede, men færre Corona dødsfall og kanhende dette henger sammen med at Israel er langt bedre til å ta vare på pasienter som blir innlagt med Corona. Muligens er det slik at Norge lar eldre pasienter dø uten å få respiratorbehandling, mens det israelske helsevesenet legger alle Corona smittede i respirator dersom de har problemer med å puste.

På tross av at Norge har klart å få en viss kontroll på utviklingen av viruset er det grunn til å forvente en ny bølge av virus-syke og døde når regjeringen begynner å lempe på restriksjonene. Ansatte i folkehelseinstituttet tar nå til orde for å lempe på restriksjonene og mener at Sverige som har langt flere dødsfall enn Norge viser vei. Regjeringen bør ha en Donald Trump tilnærming til viruset og nå avslutte nedstegningen og åpne opp samfunnet igjen da de økonomiske konsekvensene er for store. “– Dette er et svært smittsomt virus, og det er nærmest uunngåelig at brorparten av oss uansett kommer til å få dette viruset før eller senere og blir immune, eller at immunitet skjer via en vaksine. Men en vaksine kommer ikke før om et år eller 18 måneder. Derfor innebærer denne strategien egentlig bare at vi skyver problemet foran oss, mener Gayorfar som er senior-rådgiver i folkehelse-instituttet. Så langt har norsk helsevesen tross et forholdsvis høyt dødstall i forhold til Israel hatt en viss kontroll på smitten. Dersom landet nå åpner opp igjen skoler og næringslivet er det grunn til å forvente en ny bølge av smittede i slutten av april. Dermed kan omkostningene i form av dødsfall bli langt høyere, da viruset langt fra er utryddet. Siden tallet på testede har blitt mindre, er det grunn til å regne med høye mørketall på antall smittede i Norge.

4 tanker om “Flere Corona dødsfall i Norge enn i Israel som har ca 50 prosent flere smittede enn vi har her hjemme

 1. Ok. Da vet Erna og Bent at trenger hjelp og tips fra Israel, ellers gjør de ikke jobben sin.

 2. Norge ligger nå høyt oppe over de land med færrest dødsfall. F.eks Danmark har langt høyere dødelighet mens Sverige er katastrofal der de har nesten 7 gnager så mange døde som Norge.

 3. Jeg sitter og leser Sylvia Browne sin bok som heter Endetid. Utgitt i 2008. Selv døde hun i 2013. Ser at Søkelys skrev om henne i mars,
  Hun skriver s. 198
  Rundt 2020 vil en alvorlig sykdom som minner om lungebetennelse, spre seg kloden over.
  Den angriper lungene og bronkiene og motstår alle kjente behandlinger,
  Men det som er nesten like ubegripelig som sykdommen selv, er at den plutselig vil forsvinne igjen like fort som den kom.
  Så vil den angripe igjen ti år senere, og deretter forsvinne totalt.
  Litt videre står det om Amerikas president I 2020 som jeg vil komme tilbake til.
  Presidenten vil dø……
  Har søkelys lest om dette?.

  • Jeg fant dette ang. Sylvia Browne

   https://centerforinquiry.org/blog/sylvia-brownes-bogus-coronavirus-prophecies/

   Jeg skumleste det i full fart, forstår det slik at hun også i 2004 skrev noe lignende, men så har hun forandret det senere. Jeg synes først dette var interessant, men ikke nå lenger.

   Denne sangen var litt creepy tenkte jeg først, han spår kanskje litt riktig… men jeg er skeptisk. Jeg har også lurt på om datoen kan endres på YouTube. Noen som vet? Richard?

   https://www.youtube.com/watch?v=Lm7-mWmqAQA

   Bruker heller tiden på nyeste YouTube av Amir Tsarfati Guds kalender/Jesus og påsken. God påske til alle og spesielt til JV; se på Amir, han leser mye -som deg 🙂

Det er stengt for kommentarer.