Fire geistlige og en rabbiner tok del i et religiøst ritual for å velsigne en abortklinikk som ufører sen-aborter

De fire frafalne geistlige samlet for å velsigne drapene av ufødte barn ved Bethesda abortion clinic . Skjermfoto fra Washington Post

Fire såkalt “kristne” geistlige og en rabbiner samlet for å velsigne en abortklinikk som utfører senaborter og proklamerte at dem som arbeider ved klinikken utfører arbeid til Guds ære. Fire apostate geistlige og en rabbiner var forrige mandag samlet utenfor en abortklinikk i Maryland (USA) for å velsigne fasilitetene som utfører et stort antall fosterdrap, også senaborter. Blant de fire frafalne geistlige finner vi blant annet  Carlton Veazey som er pastor for Fellowship Baptist Church in Washington, D.C og Cari Jackson som er ordinert prest i the United Church of Christ. De to andre geistlige er blitt identifisert som pastor Carl Jackson og pastor Barbara Gerlach. I tillegg deltok også rabbi Charles Feinberg som tjente som rabbiner ved “Adas Israel Congregation in Washington, D.C.” i den makabre velsignelses-seansen ved abortklinikken. I følge Washington Post gikk de fem frafalne religiøse fra rom til rom og dynket fasilitetene med “hellig vievann” for å nedbringe Guds velsignelse over arbeidet som blir utført der.

Disse fire såkalte “kristne” geistlige som kommer fra fire forskjellige religiøse kirkesamfunn representerer på ingen måte Jesu Kristi kirke og har heller ikke noe mandat fra Gud til å velsigne dem som utfører drap av ufødte barn. Abort er og forblir synd og et brudd på det femte bud uansett hvor mange geistlige som forsøker å si noe annet. Jesu Kristi kirke er ikke blant dem som vil velsigne slik virksomhet, og disse fire såkalte “kristne” geistlige som tok del i den makabre velsignelsen-seansen ved  Bethesda abortion clinic, innebærer det at disse personlig skal stå til ansvar for de drap som blir utført ved slike dødsleier. Den sanne kristne kirke bør reise seg i protest og avsky mot de mange hundretusen fosterdrap som blir utført i den vestlige verden. Dette er handlinger som til sist vil nedkalle Guds dom over de nasjoner som legaliserer drap av ufødte barn.

3 tanker om “Fire geistlige og en rabbiner tok del i et religiøst ritual for å velsigne en abortklinikk som ufører sen-aborter

  1. Abort er en grusom handling. Hvorfor fornekter mange at dette er et menneskeliv og nekter å erkjenne at dette er galt? Dette er fælt å se.

  2. Flott at du tør å legge ut sannheten om hva abort er, det er et ømtåelig tema som de fleste skygger unna i kristen Norge.

Det er stengt for kommentarer.