Fire fargede 18 åringer kidnappet, torturerte, tvang han til å drikke av toalettet og rispet hvit tenåring med kniv og streamet det live på Facebook

Fire afro-amerikanske 18 åringer kidnappet,  bandt, torturerte og rispet tilbakestående hvit 18 åring med kniv mens de bannet og kom med rasistiske utsagn både mot gutten og Donald Trump. Den 30 minutter lange volds-seansen ble filmet og streamet live på Facebook. Fire afroamerikanske tenåringer er i varetekt mistenkt for å ha stått bak en voldsseanse hvor en mentalt tilbakestående hvit 18 åring først ble kidnappet, deretter bundet, tapet igjen munnen til og så utsatt for tortur, slag og rispet til blods med kniv. Det hele ble så streamet live i en sending på Facebook samtidig som de bannet og sverget både mot Donald Trump og det vettskremte offeret.

Chicago: De fire afroamerikanske tenåringene som alle var i 18 års alderen sitter nå fengslet etter den grove volds-seanse de selv filmet og la ut som livestream på Facebook.  Det 18 årige offeret som var en mentalt tilbakestående hvit gutt ble kidnappet, deretter bundet med rep og så tapet igjen for munnen før seansen begynte. De fire pågrepne, to yngre menn og to unge kvinner har neppe vært begeistret for at Donald Trump slo ut Hillary Clinton, startet så volds-showet hvor den vettskremte mentalt tilbakestående 18 åringen ble torturert, fikk sine klær kuttet opp og rispet til blods med kniver mens de fire pågrepne bannet og kom med rasistiske utsagn mot både offeret og Donald Trump. Under seansen ble den tilbakestående 18 åringen som de kalte idiot og tufs tvunget til å banne og komme med rasistiske utsagn mot Donald Trump samt å fremsi “Jeg elsker svarte” mens de fire pågrepne lo, bannet og skrek ukvemsord mot Donald Trump og alle hvite.

I tillegg drøsset de aske fra sigaretter på gutten mens de skar opp hans klær med kniv og risset han til blods. Det hele ble filmet og lagt ut på Facebook. Den stakkars 18 åringen ble funnet virrende rundt i gata i Chicago og var så traumatisert at politiet brukte hele natta på å roe han ned, slik at han kunne snakke. Tenåringen ble så sendt på sykehus for å få behandling for sine skader og traumer. Hans foreldre hadde tidligere meldt han savnet til politiet etter at de hadde fått tekstmeldinger fra noen som holdt ham fanget, og disse skal ha holdt ham i 24 timer. En som nå i kveld har kommentert hendelsen er You Tube profilen Mark Dice som reagerte på at den homofile nyhetsoppleseren Shepard Smith i Fox News  avbrøt kanalens egen Washington korrespondent, Matt Finn midt i sendingen fordi han omtalte dette som et utslag av “Black Lives Matter” bevegelsen.

Overbetjent: Noe av det sykeste jeg har sett

Det hele ble etterhvert knyttet opp mot en tortur seanse som hadde blitt streamet live på
Facebook, og etterhvert klarte man å finne frem til hvem som stod bak. I en uttalelse sier politiet at de tror at kvinnene som er pågrepet skal ha stått for filmingen. (Den ene blir identifisert i videoen)  De fire 18 åringene er kanskje ikke voksne, men heller ikke mindreårige og man vurderer nå å tiltale dem for hat-kriminalitet samt kidnapping og vold. “Det var fryktelig å se og jeg undres på hva slags individer som behandler noen slik?” sa overbetjent  Eddie Johnson ved Chicago politiet. “Jeg har vært politi i 28 år og jeg har sett mye, og dette er noe av det mest syke,” sa overbetjenten videre. Den 18 år gamle litt mentalt tilbakestående gutten skal ha kjent en av de mistenkte fra skolen. På ulike nettsider har debatten etter hendelsen tatt av, og mange fargede tar avstand fra disse fire i sterke ordlag. “Jeg er selv svart, og skammer meg over å se slikt. Disse fire er kriminelle og må behandles deretter,” sier en mann som selv er farget i en kommentar til Christian News Network.

Det var på onsdag at en gruppe afrikansk-amerikanere kidnappet og torturerte en hvit utviklingshemmet mann i Chicago i USA. Hendelsen, som ble livesendt på Facebook-kontoen til Brittany Herring, ble senere lagt opp som en 25 minutter lang film på YouTube.I filmen kan man høre gjerningsmennene «(banning) ta hvite folk» og « (banning) ta Trump», samtidig som de ler av at mannen blir mishandlet med slag, spark og kniv. Få medier har omtalt hendelsen, og YouTube har begynt å slette videoen fra sin side. Ikke fordi den inneholder grov vold, men fordi den er blitt klassifisert som «nettsøppel, villedende praksis og svindel». Dette er antageligvis YouTubes versjon av paraplybegrepet «falske nyheter», som benyttes flittig av globalister og andre for å diskreditere ubehagelig informasjon. Stadig flere reagerer skarpt på det som har skjedd og spesielt på hvordan enkelte mainstream media forsøker å bagatellisere det gutten ble utsatt for. Blant annet skal den litt tilbakestående gutten ha blitt tvunget til å drikke fra toalettet og utsatt for en rekke andre motbydelige ting. Her diskuterer Paul Joseph Watson hva som egentlig skjedde med en gjest på sitt program.

Blant dem som reagerer på mainstream medias vinking av det hele er Infowars som kommenterer hvordan enkelte faktisk unnskylder og hevder at dette ikke er “hat-krim”.

 

Én tanke om “Fire fargede 18 åringer kidnappet, torturerte, tvang han til å drikke av toalettet og rispet hvit tenåring med kniv og streamet det live på Facebook

  1. Som jeg har skrevet gjentatte ganger, det er borgerkrigstilstander I USA idag. Det kommer i sterkere grad også til Europa, etter som innvandringen tiltar.

    Den eneste redningen er slike som Donald Trump og nye valg i Europa. Da kan disse svarte elementene bli levert tilbake til der de hører hjemme…

Det er stengt for kommentarer.