Finsk reporter: Hamas skyter raketter mot Israel fra Shifa sykehuset i Gaza

Minimal oppmerksomhet og manglende internasjonal fordømmelse av at Hamas bruker Gaza-sykehus som rampe for rakett-angrep mot israelske byer

Etter 27 dager med intens krigføring ble en ny UNRWA skole igjen rammet av ett påstått hamas.shifa-sykehusisraelsk angrep og både FN og Det Hvite Hus fordømte søndag Israel på det sterkeste for det påståtte angrepet. Men både FN, vestlig presse, europeiske ledere og Det Hvite Hus er merkelig tause når det gjelder fordømmelse av Hamas bruk av FN skoler til rakett-lagre og sykehus og moskeer som rakett-ramper for de pågående rakettangrep mot Israel. En kvinnelig finsk nyhetsraporter raporterer i videoen nedenfor at en rakett nylig var blitt avfyrt fra parkeringsplassen til sykehuset og inn i Israel. Få våger å raportere sannheten som den er og de aller fleste “kjøper” propagandaen fra det mange oppfatter som ensidig dekning fra  reportere fra NRK og TV2 samt Hamas aktivisten, Mads Gilbert som ukritisk har fått boltre seg som “sannhetsvitne” for det norske folk.

Den pågående krigen mellom Israel og palestinske terrorister fra Hamas og islamsk hellig krig får stadig stor oppmerksomhet i vestlige medier. Søndag kunne nyhetene fortelle oss at både FN og den amerikanske administrasjonen i dag hadde fordømt Israel for et påstått angrep på en FN skole. Det media ikke forteller et at Hamas bruker slike områder og endog sykehus som utskytningsramper for raketter som skytes mot israelske byer. “Bare lørdag avfyrte palestinske terrorister 11 granater fra området til en UNRWA skole i Zeioun og Hamas bruk av UNRWA og i løpet av søndagen har Hamas avfyrt over 60 raketter mot Israel,” sier IDFs talsmann i en twittermelding. For noen få minutter siden ble tre raketter skutt mot Sdot Negev og den palestinske terrororganisasjonen er langt fra slått.

https://www.youtube.com/watch?v=Nu-e5qWXx-k