Fienden har panikk fordi Maldonado er på vei? Når kristne ser seg blind på de store apostler

apostel-visjon-norgeHva skal vi med Jesus Kristus når vi har Maldonado? Det er knyttet mange forventninger opp til det kommende møte med den kjente autoriteten og apostelen  Guillermo Maldonado kommer til Norge. Mange har store forventninger til at besøket av den kontroversielle apostelen vil medføre noe helt spesielt for Norge. Maldonado har i følge de trofaste troende, makt både til å helbrede, bytte ut slitte kneproteser, hofteledd og alskens andre sykdommer mennesker lider av. I tillegg har gjerne Maldonado en profeti eller to på lur, som lover deg velstand, mer, nye biler og alt de troendes kjødelige hjerter kan begjære.

Det er forunderlig hvor mange kristne i Norge som syntes å sette sin lit til at de store og mektige apostler er det som skal til for å redde landet.  Noen tror endog at virkeligheten i Guds rike er slik at Gud rike er knyttet opp med den strøm av falske profeter og apostler som i disse dager flommer inn i landet via den religiøse tv kanalen TV Visjon Norge. Det er apostel-profetnesten som om man skulle tro at når Maldonado lander i Norge, er det Herren selv som unner oss et besøk,  …og en Maldonado troende skriver det slik: “jeg tror at fienden har panikk, og at vi i Norge nå er under attakk, fordi Maldonado er på vei.” Men hvem er vel Maldonado? Er han ikke bare en av mange falske profeter -som har besøkt  og igjen vil besøke vårt land med sin herlighetsteologi og tomme løfter om endeløs velstand og god helse? Hva makt har egentlig Maldonado som ikke den kristne har i bønn? Er ikke tiden nå kommet for Guds folk til å stole på Jesus og hans ord fremfor å flokke seg om slike superpredikanter og apostler som tilbyr oss sitt glitter og stas i bytte mot donasjon?  Det finnes dag verden over en rekke slike falske profeter som får fritt spillerom på TV Visjon Norge,og de andre religiøse kanalene som sender til Norge. En annen slik falsk profet som opererer i det tvilsomme religiøse markedet og som er en del av den ekstreme delen av NAR (Ny-apostolisk-reformasjon) er Torben Sondergaard og last-reformationhans “Last Reformation” som er en del av den ny-apostoliske forførelsen som vi ser brer om seg i dag. Denne retningen lærer sine tilhengere opp i å helbrede syke og videre forteller de at de kan døpe mennesker i Den Hellige Ånd. I følge Bibelen er det bare Jesus som kan døpe i Den Hellige Ånd og når Torben Sondergaard og hans tilhengere hevder noe annet -motsier de hva evangeliet tydelig sier om Jesus: “Luk 3,16 : “da svarte Johannes og sa til alle: Jeg døper eder med vann; men den kommer som er sterkere enn jeg, han hvis skorem jeg ikke er verdig til å løse; han skal døpe eder med den Hellige Ånd og ild;”  Det forundrer meg stadig hvor mange troende i dette landet som har fokus på personer og mennesker som hevder seg å være noe spesielt. Det er grunn til å rette en alvorlig advarsel til Gud folk mot den massive strøm av tvilsomme velstandsprofeter og falske lærere som flommer inn over Norge. Vi kan ikke få sagt det tydelig nok, i den tid trenger vi kristne forkynner sunn lære og ikke alle disse ulvene som fremmer et annet evangelium, en annen Kristus og som får mennesker til å ha forventning til ulike profeter og apostler i stedet for Kristus.

Skrevet av Kjell Andersen

 

6 tanker om “Fienden har panikk fordi Maldonado er på vei? Når kristne ser seg blind på de store apostler

 1. Maldonado hjelper Hanvold til å få mer penger i kassen. Med snedighet og bedrag får han folk til å gi, gjerne over evne.

  Virker som kristne ledere er så opptatt av penger at de går over lik. Dette fant jeg på nettet i dag: “Den kristne menigheten Filadelfia ønsker å samle inn 25 millioner kroner. De foreslår at folk som mangler kontanter, kan ta opp lån for å gi gaver.”

  • Fra Dagbladet: Den Kristne menigheten Filadelfia har investert store summer i en ny storstue i Kristiansand. Nå håper de menighetens tilhengere skal gi så det svir, for å dekke inn noen av summene som har gått med i 600-millionersprosjektet, skriver Fædrelandsvennen.

   Menigheten har satt som mål å klare å samle inn 25 millioner kroner. For å få til det foreslår de at folk som mangler kontanter kan ta opp lån for å gi gaver.

  • “FORSVARER PRAKSISEN: Hovedpastor Wiggo Skagestad i Filadelfia Kristiansand forsvarer praksisen. Han viser til at dette ikke er uvanlig i kristne menigheter og sier at de «overhodet ikke er interessert i at folk skal få problemer med dette». ”

   http://www.dagbladet.no/2016/05/02/nyheter/kristendom/filadelfia/kollekt/44076900/

   Innsamlingsaksjonene til Filadelfia Kristiansand ble sendt på Visjon Norge i forrige uke.

   Hovedpastor Wiggo Skagestad er også en varm tilhenger av nar-apostel Guillermo Maldonado, som ifølge ham selv har åpnet for nye dimensjoner i hans tjeneste.

   Hovedpastor Willem Skagestad`s anbefaling av nar-apostel Guillermo Maldonado kan ses litt ned på denne liken

   http://www.jesushelbrederidag.no/

  • “Hovedpastor Wiggo Skagestad i Filadelfia Kristiansand forsvarer praksisen”

   Han må være veldig desperat.
   Skam til han og banken!!!

 2. Merkelig at pastorer lar seg så villig forføre av sjarlataner. Vi husker vel alle den store “vekkelsen” i Lakeland med Todd Bentley i spissen. God channel overførte kveld etter kveld fra møtene. Kristne pastorer valfartet dit for å bli inspirert fordi det skjedde store “mirakler” der. Inspirert av hva? En tatovert fyllik som “helbredet” i Bams navn, som sparket ned personer som han “helbredet” fordi han påsto at Gud hadde bedt ham om det. “Vekkelsen” falt sammen da sannheten kom fram. Bentley hadde lurt alle. Han forlot kona, giftet seg igjen. En stund var han borte fra rampelyset.
  Det var slett ikke vanskelig å se at hovedpersonen i Lakeland møtene ikke hadde noe med Gud å gjøre, men en del norske pastorer så ikke det. Avisen Dagen eller Norge Idag (husker ikke hvilken) hadde en stor reportasje der Bentley ble rost opp i skyene.
  En tid etter dette ble Bentley invitert av en pastor i Stavanger til å tale i hans menighet. Hvordan er det mulig?

Det er stengt for kommentarer.