FBI vil likevel ikke etterforske epostene -dramatisk utvikling i den amerikanske valgkampen

Antyder sterkt press mot FBI sjefen, kan utløse en bølge av uro internt i FBI. FBIs raske beslutning om å avbryte etterforskningen av Clinton skandalen, har mest sannsynlig kommet etter press fra Obama’s justisdepartement. Dermed vil Donald Trump måtte ty til slegga igjen mot FBI sjef Comey som mest sannsynlig er ferdig etter dette.

Også You Tube personligheten Mark Dice har i kveld kommentert den siste dramatiske utviklingen og igjen ryster FBI sjef James Comey den amerikanske valgkampen. Etter først å ha avsluttet etterforskningen, for deretter å gjenåpne den og så avslutte igjen uten at epostene er gjennomgått, må tilliten til FBI sjefen nå være mer enn tynnslitt. Her er Mark Dice

En annen som i kveld har omtalt den siste utviklingen i dette amerikanske dramaet er Steven Ben Nun i Israeli News Live. Det vi ser i den amerikanske valgkampen er et spill vi aldri tidligere har vært vitne til. Makteliten jobber nå med alle hender på å rydde vei for Hillary Clinton og selv en FBI etterforskning var åpenbart ikke problematisk å få ryddet av veien. Dette er valget der alt kan skje…….

 

4 tanker om “FBI vil likevel ikke etterforske epostene -dramatisk utvikling i den amerikanske valgkampen

 1. Her har det gått litt for i svingene for deg, Kjell. En haug med FBI-medarbeidere har jobbet som noen helter i en uke, for å gjennomgå materialet, og funnet at det ikke er noe straffbart!
  Det er dermed slått fast at konklusjonen er den samme som i juli, da saken ble avsluttet. Clinton har ikke gjort noe straffbart(men har opptrådt skjødesløst).

  Trumps påstand om at “systemet er rigget”, faller på sin egen urimelighet. Dersom det var tilfellet, ville selvsagt aldri FBI tatt tak i dette, og sendt ut det brevet til kongressen forrige fredag!
  Men, Comley har sett behovet for å få avklart dette FØR valgdagen, og har heldigvis klart det.
  Jeg tror Clinton ville ha vunnet uansett, men dette gjør at jeg er helt sikker på at hun vinner, og jeg kommer definitivt til å sove godt i natt:-)

  • Selv du tror ikke det, i kveld kom beviset, dette er mer rigget enn mange tror. Jeg tipper at Obama administrasjonen har vært tungt inne med sitt press og for FBI sjefen vil dette være siste kapittel. Han vil antagelig være ferdig innen kort tid.

 2. The original investigation into Hillary’s emails took a year and a half. Now they finished this one in just a week! They’re amazing! Amazingly corrupt. Vote Trump on Tuesday and Drain the Swamp!! Thanks for watching my video. Subscribe to my channel if you’re new here because you’ll get new reports every day exposing the liberal tyrants and the manipulation of mainstream media. https://www.youtube.com/watch?v=rJuixYVjjX4&t=1s

 3. Jo, jeg tror det, Kjell. Det er bevist at Hillary har vært skjødesløs, men det stopper der. Det er ingen grunn til å tro at hun har hatt noe personlig gevinst av dette.
  Det var godt at dette ble avsluttet. Jeg tror Trump eller noen av hans allierte sto bak dette.

Det er stengt for kommentarer.