Ettermælet etter Ulf Ekman og trosbevegelsen -Leser-vitnesbyrd fra Eva

En av våre lesere, som navngir seg som Eva, delte tidligere i dag sitt vitnesbyrd om ulf-ekmanAmerikansk trosbevegelse og Ulf Ekman. Etter å ha lest innlegget postet under den korte saken om dokumentaren omkring Ulf Ekman og Livets Ord, velger jeg å legge ut kommentaren til Eva i sin helhet i en egen sak: “-Motbydelig alt sammen. Jeg gav bort alt jeg noensinne har hatt av bil og bolig til amerikansk trosbevegelse hvor også Ekman var involvert i den del som gjaldt Israel. Ikke for å bli rik gav jeg – men for at Gud skulle åpne dører ifm mitt kall som norsk menighet hadde smelt igjen rett i ansiktet på både meg og DHÅ..” 

“Dette var deres triks nr 1. Deres neste triks var at de bad for mine ufrelste barn og familie. Og jeg gav og gav.. Siste triks og trumfkort de brukte var dette å gi til Israel for å ulfekman_ekonomiskfrihetbli velsignet. Jeg gav og gav atter. INGENTING ER BESVART ETTER OVER 20 ÅR!!! I tillegg har jeg i alle år gitt tiende der hvor jeg følte jeg fikk rett mat.. Fordi ordet sa så – og jeg har alltid trodd på hver tøddel der. Problemet er bare at ferske kristne ikke kjenner sammenhengen i Ordet og tror på enhver ulv i fåreham når de serverer en bit her og en bit der. Jeg har endog hørt kollektpreken hvor de ber deg gi for å vekke til live tidligere ubesvarte gavers resultat!.. Da kan man si du blir flådd til skinnet. Personlig har jeg ved Guds NÅDE overlevd som troende – nettopp som svar på mine rop til Han som gjorde alt FULLBRAGT på korset for oss alle!. Jeg er FERDIG med å gi både tiende og annet om ikke DHÅ taler uten tvil. Jeg lever ikke i noen bevisst synd og bekjenner mine synder underveis og er neppe verre eller bedre enn andre troende. Men ALL DEN FORFØRELSE VI OPPLEVER IDAG burde føre til en større kritisk vurdering av ALT – basert på gransking av Skriften ifm alt pengemas i enhver form. Min erfaring som sagt , innebærer også såkalte bønnebegjær og bønnesedler forbundet med gaver!! Her er mye å hente for aktørene!! Og lite for alle som søkte svar.. Jesus sa HVER DEN som ber – han får! Og forhenget i tempelet revnet og gav oss DIREKTE ADGANG da han ropte ut “det er fullbragt”! Å sette et menneske i hans sted for å få svar er ikke bare avgudsdyrkelse men også en fornærmelse mot Kristus og Hans sonoffer for oss.
DHÅ er heller ikke virksom under noen annen omstendighet enn Kristi kors fordi Ordet kenneth-copeland-jesus-jetsier at Hans oppgave er å herliggjøre Kristus Jesus. Så spør jeg alltid meg selv om det jeg eventuelt er en del av vil herliggjøre Kristus eller mennesket…! (Foto fra innsiden av trosforkynner Kenneth Copelands private jetfly)
Idag er det lite eller ingenting som kan lignes med Apostlenes gjerninger da det meste er tomt prat og ønsker om å bli sett og hørt av mennesker.. Og lederkurser og leder meg her og der selv om Order sier “DHÅ og vi har besluttet”.. Og “kristen coaching” og motivasjonsforktnnere! Si meg hvor dette står i Ordet!. Vi har byttet bort sannheten med psykologi og humanisme!
God helg!!  Skrevet av Eva

Facebook Comments

8 tanker om “Ettermælet etter Ulf Ekman og trosbevegelsen -Leser-vitnesbyrd fra Eva

 1. Forferdelig at kristne skal bli utsatt for spekulative ledere som bruker alle midler for å fylle egne lommebøker. Dessverre vet de så godt hvordan de kan loppe personer. Vi trenger ikke gå lenger enn til Visjon Norge for å se den kreative manipuleringen som finner sted for å få inn penger til en kanal som kontinuerlig er i økonomisk “krise”, et sultent monster som aldri blir fornøyd. Om personer sitter flådd tilbake bryr Hanvold og co seg lite om. Tvert imot synes Hanvold at disse spekulative innsamlingsmetodene er helt greit. Da Maldonado profeterte over Hanvold sa han at Hanvold ikke måtte være redd for å be seerne om mer penger. Mer, mer, mer…Med andre ord; Carte blanche for å bruke alle midler. Avskyelig er det!

  • Vanlege folk, som gjer ein fornuftig innsats i kvardagen, tener kanskje rundt 350.000 – 450.000 kr.

   Som ein artikkel avslørte tener Hanvold omtrent alle pengane sine frå Visjon Norge si krukke.
   Pengane kjem mest frå naive kristne som let seg lura av dei sleipe orda hans.

   http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=20219

   “- Vi har gjort en feil. Det vil si at datamaskinen har gjort en feil, og lagt til tre nuller for mye på en giro. Den var på 2 mill mens den skulle vært på 2000,- Slikt skjer, sier Hanvold.”

   “Kjære Partner og Venn
   Jeg skriver til deg fordi Visjon Norge er i sin største krise noen gang. Men ikke større enn at hvis hver partner gir kr 3500, hver har vi løst den akutte krisa. Det er unødvendig for meg å nevne alt Visjon Norge gjør. Det vet du er partner og med i Visjon Norge familien. At folk blir frelst hver dag, at vi gir til de fattige og støtter Israel. Så derfor spør jeg frimodig om at du kan strekke din tro, å gi kr 3500 nå?”

 2. Dette stod tidlegare på nettet om den kjende mirakelmannen .

  “Helbredelsespredikant Svein Magne Pedersen kjøpte i 1995 et hus øst for Vancouver i British Colombia. Nå er verdien på huset rundt tre millioner kroner.
  Pedersen kjøpte huset i det eksklusive turistområdet Lower Sumas i Abbotsford like øst for Vancouver i British Colombia i 1995.
  Huset, som ligger noen få hundre meter fra den amerikanske grensen og like ved en flott golfbane og park, er i dag verdt rundt tre millioner kroner.
  Stiftelsen betaler
  Alle låne-, rente- og driftsutgifter til boligen, og en bil, betales med penger fra givere eller fra innringere til Pedersens helbredelses- og frelsetelefoner i Norge.
  Dette viser tall Fædrelandsvennen har hentet fra lokale myndigheter i British Colombia i Canada, norske registre og som Svein Magne Pedersen har lagt fram for oss.
  Pedersen får mellom 9000 og 10.000 norske kroner i måneden fra sin egen stiftelse for å leie ut huset. Stiftelsen har også kjøpt mye av møblene i huset. Ifølge regnskapene hadde møblene en nyverdi på rundt 210.000 kroner.
  I 1990 startet Pedersen stiftelsen Misjonen Jesus Leger i Vennesla, en bedrift som i fjor omsatte for nesten syv millioner kroner på teletorgtjenester innen frelse og helbredelse.
  I 1994 utvidet Pedersen med å opprette Jesus Heals Ministries i Canada, hvor han arbeidet som pastor på 80-tallet. Stiftelsen i Canada driver hovedsakelig med misjon blant indianere.
  Samme år endret han vedtektene i stiftelsen hjemme. Ved nedleggelse skulle ikke lenger verdiene tilfalle Vennesla misjonsmenighet, men overføres til stiftelsen i Canada.
  Alle inntekter til stiftelsen kommer som overføring fra moderstiftelsen Misjonen Jesus Leger i Norge, i fjor 92.381 canadiske dollar, eller cirka 450.000 norske kroner.
  Pedersen har overført mellom 400.000 og 500.000 kroner til Canada hvert år siden årtusenskiftet.
  Det er ulovlig for en stiftelseseier å ta ut penger av sin egen stiftelse. Men å ta ut penger gjennom husleie er lov.
  Reiser ofte
  Svein Magne Pedersen og kona Solveig reiser mellom to og tre ganger i året over til huset i Canada for å jobbe i Jesus Heals Ministries noen uker i slengen.
  Dermed er også flyreisene bort til ferieparadiset utenfor Vancouver betalt av giverne.
  – Da vi startet i Canada, et arbeid som er mitt hjertebarn, kunne vi ikke risikere å havne på gata. Derfor kjøpte jeg huset. Stiftelsen kunne ikke låne selv, men dekker utgiftene til huset gjennom leie. Det brukes som kontor. Både hybelleiligheten og hovedleiligheten brukes som losji for misjonærene vi sender over, forteller Pedersen om sitt eiendomskjøp.
  De siste fem-seks årene har Pedersens datter Annika bodd mest i huset, mens hun ledet Jesus Heals Ministries arbeid blant indianerne.
  Hun har også mottatt årslønn på 43.000 kanadiske dollar – rundt 220.000 kroner.
  Lønn til Pedersens datter og husleie til Pedersen utgjør om lag 70 prosent av Jesus Heals Ministries samlede utgifter.
  Svein Magne Pedersen tar ut 447.000 kroner i årlig lønn for å lede Misjonen Jesus Leger hjemme i Norge, en solid gasje til en ideell kristen organisasjon å være.

  Svein Magne Pedersens kone Solveig har også full jobb og styreverv i stiftelsen i Norge, og ifølge Pedersen tjener hun «litt mindre» enn ham.
  Pedersen tjener også rundt 100.000 kroner i året på royalties av sine helbredelsesbøker, som selges gjennom Forlaget legedom. Han vil ikke oppgi regnskap for dette.
  – Jeg gir deg ikke mer enn loven sier jeg skal. Hvorfor skal jeg det, sier Pedersen.
  Med leieinntektene fra Canada, gjør ekteparet Pedersen hvert år rundt millionen på sitt kristne arbeid.
  – Jeg jobber opp mot 80 timer i uka. Bare sist helg holdt jeg møter i over 20 timer. Jeg skriver ikke helgetillegg som dere journalister. Dere hadde tjent millioner, hvis dere hadde jobbet som jeg. Jeg har gjort suksess – og det skal man visst ikke i Norge, sier Pedersen.
  Han vil ikke treffe oss for intervju fordi det er så travelt på telefonlinjene til helbredelsessenteret i Hægeland.
  – Bare på de minuttene jeg har snakket med deg, har jeg sikkert tapt over 1000 kroner, avslutter mirakelpredikanten.

  Er denne helbredelsespredikanten en stor bløff? Bunner ikke alt ut og ned til penger og uvanlig jobb med gode penger som inntekt fra lettroende personer?
  Jeg vet ikke hva jeg skal tro, eller gjør jeg det, er han en smart kar med dollar i øynene? “

 3. Jan Hanvold driver akkurat likt. Han samler penger inn til de “fattige” i Moldova og han og kona tar ut ca. 5 Millioner hvert år fra Visjon Helvete som det egentlig er! 5 Millioner er omregnet til gratis turer til Israel, USA, rundt her i Europa og alt annet, gratis det meste!
  Snakk om å la seg lure, Hanvold er ikke et dugg bedre enn Ekman, helst verre da han er også gjengiftet.

 4. Også jeg mottok i høst en giro med såkalt håndskrevet tekst på hvor de bad om 3500kr. Det er jo ikke håndskrevet slik mange eldre tror fordi de ikke kjenner dagens teknologi.
  For det andre så ble jeg ganske forbauset – da det er ganske mange år siden jeg gav en gave eller to til Visjon Noege.. Altså har de “bevart meg” på et eller annet vis, på en eller annen disk – noe de benektet tidligere overfor Nettavisen. .
  Det var sendt til den adressen jeg hadde den gangen men posten hadde greid å
  finne meg.. (Da jeg fortsatt bor i området). Og om “apostel” Maldonado som de nevnte her – så hørte jeg (har opptaket her) han “profetere” over Hanvold:
  “Penger, penger og mere penger!! Osv.. “. Dette er ikke en profeti med opphav
  I Guds Hellige Ånd. Dette er av deres egen ånd og fører ingen steder hen, annet enn i verste fall en evig fortapelse. Jesus sa at ingen kan tjene to Herrer, Gud og mammon. Ordet Mammon har røtter i ordet Babel og sier derfor i grunnen at man kan ikke tjene Gud og samtidig et eller annet ANNET eller ANNEN. Idag kaller svært mange seg selv for både apostel og profet – men heller ikke det er i tråd med Ordets definisjon om disse tjenestegaver.

 5. Er det virkelig mulig aa overfore Hanevolds synder paa Ekman?
  Ekman var litt eksentrisk i begynnelsen, men normaliserte seg mye mot slutten. Han kunne faktisk ta selvkritikk og vitse som sin egen fortid. Faktisk hadde Ekman noen egenskaper jeg knapt har sett hos andre i en slik rolle som han hadde. For Hanevolds del tror jeg det er litt motsatt.

  Kan f.eks ikke huske aa ha hort at Ekman har sagt noe stygt om noen. Han skrev mange boker som Livets Ord tjente veldig mye paa. Selv hadde han kun en ganske vanlig lonn.

  Skulle ikke forundre meg om det var hatkultur av den typen vi ser paa denne bloggen som var med paa aa faa ham til aa miste troen paa det han drev med.

  Det er to ting med Livets Ord som jeg satte sporsmaalstegn ved. De snakket skjelden om omvendelse fra synd. F.eks slik synd som naar folk frotser i hat og fordommelse av andre. Og saa tror jeg de var seg alt for lite bevisst hva en aandskamp egentlig er. Det kan vere alt fra slike angrep som man ser her og fra kristendomshaterne i svensk TV og til et ganske merkbart negativt trykk som vanskelig kan defineres som annet enn ond kraft. Det er lett aa prove aa “smile bort” slik ond paavirkning, men over tid er det veldig nedbrytende. Mistenker at det var dette som skjedde.

  Ellers vil jeg si, det maa vere opp til enhver aa vurdere personer og virksomheter etter fruktene og eventuellt sotte dem okonomisk ut fra dette. Om noen gir bort alle pengene sine til pengeelskende predikanter, saa kan det tenkes at de setter en predikant hoyere enn Gud eller tror at han kan erstatte Jesus.

  Anbefaler alle og lese gjennom Bibelen fem ganger. Og saa ti ganger til. Tror Bibelen er det eneste sikre kontaktpunktet mellom Gud og mennesker.

 6. “Blodigen har to døtre og de heter Gi og Gi.
  Det er Tre som aldri blir mette, fire som aldri sier: Nok!…..
  Ordspråkene 30;15,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.