Ettermælet etter Ulf Ekman og trosbevegelsen -Leser-vitnesbyrd fra Eva

En av våre lesere, som navngir seg som Eva, delte tidligere i dag sitt vitnesbyrd om ulf-ekmanAmerikansk trosbevegelse og Ulf Ekman. Etter å ha lest innlegget postet under den korte saken om dokumentaren omkring Ulf Ekman og Livets Ord, velger jeg å legge ut kommentaren til Eva i sin helhet i en egen sak: “-Motbydelig alt sammen. Jeg gav bort alt jeg noensinne har hatt av bil og bolig til amerikansk trosbevegelse hvor også Ekman var involvert i den del som gjaldt Israel. Ikke for å bli rik gav jeg – men for at Gud skulle åpne dører ifm mitt kall som norsk menighet hadde smelt igjen rett i ansiktet på både meg og DHÅ..” 

“Dette var deres triks nr 1. Deres neste triks var at de bad for mine ufrelste barn og familie. Og jeg gav og gav.. Siste triks og trumfkort de brukte var dette å gi til Israel for å ulfekman_ekonomiskfrihetbli velsignet. Jeg gav og gav atter. INGENTING ER BESVART ETTER OVER 20 ÅR!!! I tillegg har jeg i alle år gitt tiende der hvor jeg følte jeg fikk rett mat.. Fordi ordet sa så – og jeg har alltid trodd på hver tøddel der. Problemet er bare at ferske kristne ikke kjenner sammenhengen i Ordet og tror på enhver ulv i fåreham når de serverer en bit her og en bit der. Jeg har endog hørt kollektpreken hvor de ber deg gi for å vekke til live tidligere ubesvarte gavers resultat!.. Da kan man si du blir flådd til skinnet. Personlig har jeg ved Guds NÅDE overlevd som troende – nettopp som svar på mine rop til Han som gjorde alt FULLBRAGT på korset for oss alle!. Jeg er FERDIG med å gi både tiende og annet om ikke DHÅ taler uten tvil. Jeg lever ikke i noen bevisst synd og bekjenner mine synder underveis og er neppe verre eller bedre enn andre troende. Men ALL DEN FORFØRELSE VI OPPLEVER IDAG burde føre til en større kritisk vurdering av ALT – basert på gransking av Skriften ifm alt pengemas i enhver form. Min erfaring som sagt , innebærer også såkalte bønnebegjær og bønnesedler forbundet med gaver!! Her er mye å hente for aktørene!! Og lite for alle som søkte svar.. Jesus sa HVER DEN som ber – han får! Og forhenget i tempelet revnet og gav oss DIREKTE ADGANG da han ropte ut “det er fullbragt”! Å sette et menneske i hans sted for å få svar er ikke bare avgudsdyrkelse men også en fornærmelse mot Kristus og Hans sonoffer for oss.
DHÅ er heller ikke virksom under noen annen omstendighet enn Kristi kors fordi Ordet kenneth-copeland-jesus-jetsier at Hans oppgave er å herliggjøre Kristus Jesus. Så spør jeg alltid meg selv om det jeg eventuelt er en del av vil herliggjøre Kristus eller mennesket…! (Foto fra innsiden av trosforkynner Kenneth Copelands private jetfly)
Idag er det lite eller ingenting som kan lignes med Apostlenes gjerninger da det meste er tomt prat og ønsker om å bli sett og hørt av mennesker.. Og lederkurser og leder meg her og der selv om Order sier “DHÅ og vi har besluttet”.. Og “kristen coaching” og motivasjonsforktnnere! Si meg hvor dette står i Ordet!. Vi har byttet bort sannheten med psykologi og humanisme!
God helg!!  Skrevet av Eva

6 tanker om “Ettermælet etter Ulf Ekman og trosbevegelsen -Leser-vitnesbyrd fra Eva

 1. Forferdelig at kristne skal bli utsatt for spekulative ledere som bruker alle midler for å fylle egne lommebøker. Dessverre vet de så godt hvordan de kan loppe personer. Vi trenger ikke gå lenger enn til Visjon Norge for å se den kreative manipuleringen som finner sted for å få inn penger til en kanal som kontinuerlig er i økonomisk “krise”, et sultent monster som aldri blir fornøyd. Om personer sitter flådd tilbake bryr Hanvold og co seg lite om. Tvert imot synes Hanvold at disse spekulative innsamlingsmetodene er helt greit. Da Maldonado profeterte over Hanvold sa han at Hanvold ikke måtte være redd for å be seerne om mer penger. Mer, mer, mer…Med andre ord; Carte blanche for å bruke alle midler. Avskyelig er det!

 2. Jan Hanvold driver akkurat likt. Han samler penger inn til de “fattige” i Moldova og han og kona tar ut ca. 5 Millioner hvert år fra Visjon Helvete som det egentlig er! 5 Millioner er omregnet til gratis turer til Israel, USA, rundt her i Europa og alt annet, gratis det meste!
  Snakk om å la seg lure, Hanvold er ikke et dugg bedre enn Ekman, helst verre da han er også gjengiftet.

 3. Også jeg mottok i høst en giro med såkalt håndskrevet tekst på hvor de bad om 3500kr. Det er jo ikke håndskrevet slik mange eldre tror fordi de ikke kjenner dagens teknologi.
  For det andre så ble jeg ganske forbauset – da det er ganske mange år siden jeg gav en gave eller to til Visjon Noege.. Altså har de “bevart meg” på et eller annet vis, på en eller annen disk – noe de benektet tidligere overfor Nettavisen. .
  Det var sendt til den adressen jeg hadde den gangen men posten hadde greid å
  finne meg.. (Da jeg fortsatt bor i området). Og om “apostel” Maldonado som de nevnte her – så hørte jeg (har opptaket her) han “profetere” over Hanvold:
  “Penger, penger og mere penger!! Osv.. “. Dette er ikke en profeti med opphav
  I Guds Hellige Ånd. Dette er av deres egen ånd og fører ingen steder hen, annet enn i verste fall en evig fortapelse. Jesus sa at ingen kan tjene to Herrer, Gud og mammon. Ordet Mammon har røtter i ordet Babel og sier derfor i grunnen at man kan ikke tjene Gud og samtidig et eller annet ANNET eller ANNEN. Idag kaller svært mange seg selv for både apostel og profet – men heller ikke det er i tråd med Ordets definisjon om disse tjenestegaver.

 4. Er det virkelig mulig aa overfore Hanevolds synder paa Ekman?
  Ekman var litt eksentrisk i begynnelsen, men normaliserte seg mye mot slutten. Han kunne faktisk ta selvkritikk og vitse som sin egen fortid. Faktisk hadde Ekman noen egenskaper jeg knapt har sett hos andre i en slik rolle som han hadde. For Hanevolds del tror jeg det er litt motsatt.

  Kan f.eks ikke huske aa ha hort at Ekman har sagt noe stygt om noen. Han skrev mange boker som Livets Ord tjente veldig mye paa. Selv hadde han kun en ganske vanlig lonn.

  Skulle ikke forundre meg om det var hatkultur av den typen vi ser paa denne bloggen som var med paa aa faa ham til aa miste troen paa det han drev med.

  Det er to ting med Livets Ord som jeg satte sporsmaalstegn ved. De snakket skjelden om omvendelse fra synd. F.eks slik synd som naar folk frotser i hat og fordommelse av andre. Og saa tror jeg de var seg alt for lite bevisst hva en aandskamp egentlig er. Det kan vere alt fra slike angrep som man ser her og fra kristendomshaterne i svensk TV og til et ganske merkbart negativt trykk som vanskelig kan defineres som annet enn ond kraft. Det er lett aa prove aa “smile bort” slik ond paavirkning, men over tid er det veldig nedbrytende. Mistenker at det var dette som skjedde.

  Ellers vil jeg si, det maa vere opp til enhver aa vurdere personer og virksomheter etter fruktene og eventuellt sotte dem okonomisk ut fra dette. Om noen gir bort alle pengene sine til pengeelskende predikanter, saa kan det tenkes at de setter en predikant hoyere enn Gud eller tror at han kan erstatte Jesus.

  Anbefaler alle og lese gjennom Bibelen fem ganger. Og saa ti ganger til. Tror Bibelen er det eneste sikre kontaktpunktet mellom Gud og mennesker.

 5. “Blodigen har to døtre og de heter Gi og Gi.
  Det er Tre som aldri blir mette, fire som aldri sier: Nok!…..
  Ordspråkene 30;15,

Det er stengt for kommentarer.