Er det Guds Ånd, manipulasjon eller okkulte krefter som får kvinnen til å riste og skjelve?

Det er ikke alltid like lett å fange tilhørernes oppmerksomhet og da kan kanskje hjelpe å riste og skjelve ekstatisk på hodet? Møt Stacey Campbell som omtales som den “skjelvende profetinnen” men er den ekstatiske skjelvingen fra Den Hellige Ånd? Noen svarer ja, mens andre vil hevde at det er demonisk og noen rister på hodet og ler av det hele. Se og døm selv…

Facebook Comments

5 tanker om “Er det Guds Ånd, manipulasjon eller okkulte krefter som får kvinnen til å riste og skjelve?

 1. John & Carol Arnotts menighet!

  Dette er definitivt ikke Herren men forførende demoner.

  Hør på hvislelyden – minner meg om en slange!

 2. Dette er det same som me ser på møta til Rodney Howard Browne.
  Ekte djevelskap.
  Pengar er viktig for desse folka. Det finst opptak av Benny Hinn, der medhjelparen hans røykjer marijuana medan dei koser seg med å telja pengar.

  Sjå 2.08 ut i videoen
  https://www.youtube.com/watch?v=H-YJxWZAMAw
  A Great and terrible deception – DVD trailer

  Det er trist at Jan Hanvold og Visjon Norge frontar dette som Guds Ånds arbeid.
  På nokon av personane heng tunga ut medan dei ristar som galne.
  Det er viktig å advara mot dette svineriet.
  ————————-

 3. “Ja, blant dere selv skal det fremstå menn som fører falsk tale for å lokke disiplene etter seg” (Ap.gj. 20:30). Dette er Paulus advarsel til menigheten i Efesus. Men det som var viktig for menigheten i Efesus å være oppmerksom på, er like viktig i dag for oss. Bibelen taler om at mennesker må væer forberedt fordi når basunen lyder, er det ikke tid å forberede seg for Dommen. Bibelen taler mange steder om ting skal skje brått og uventet. Og da nytter det ikke å følge menn som fører falsk lære. Hvem kan utholde den dagen Herren kommer? (Mal 3:2). Videre, Mal. 3:5: “Jeg vil komme til dere og holde dom. Jeg skal være snar til å vitne mot trollmennene og horkarene..”

 4. Jeg fikk vondt i nakken av bare se hue hennes gå riste slik. Neppe fra Gud slikt nei, så vi taler her om demoniske åndskrefter. Slikt får kristne til å fremstå som idioter for verden, jeg mener ikke dårer for Kristus, men mentalt syke.

 5. “Er det Guds Ånd, manipulasjon eller okkulte krefter som får kvinnen til å riste og skjelve?”
  Er det egentlig noe å lure på? Gud opererer ikke på en slik måte. Det står ingenting om dette i Bibelen. Benny Hinns kone oppfører seg på akkurat samme måte og det har kommet fram at hun har store psykiske problemer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *