Er det Guds Ånd, manipulasjon eller okkulte krefter som får kvinnen til å riste og skjelve?

Det er ikke alltid like lett å fange tilhørernes oppmerksomhet og da kan kanskje hjelpe å riste og skjelve ekstatisk på hodet? Møt Stacey Campbell som omtales som den “skjelvende profetinnen” men er den ekstatiske skjelvingen fra Den Hellige Ånd? Noen svarer ja, mens andre vil hevde at det er demonisk og noen rister på hodet og ler av det hele. Se og døm selv…

4 tanker om “Er det Guds Ånd, manipulasjon eller okkulte krefter som får kvinnen til å riste og skjelve?

  1. John & Carol Arnotts menighet!

    Dette er definitivt ikke Herren men forførende demoner.

    Hør på hvislelyden – minner meg om en slange!

  2. “Ja, blant dere selv skal det fremstå menn som fører falsk tale for å lokke disiplene etter seg” (Ap.gj. 20:30). Dette er Paulus advarsel til menigheten i Efesus. Men det som var viktig for menigheten i Efesus å være oppmerksom på, er like viktig i dag for oss. Bibelen taler om at mennesker må væer forberedt fordi når basunen lyder, er det ikke tid å forberede seg for Dommen. Bibelen taler mange steder om ting skal skje brått og uventet. Og da nytter det ikke å følge menn som fører falsk lære. Hvem kan utholde den dagen Herren kommer? (Mal 3:2). Videre, Mal. 3:5: “Jeg vil komme til dere og holde dom. Jeg skal være snar til å vitne mot trollmennene og horkarene..”

  3. Jeg fikk vondt i nakken av bare se hue hennes gå riste slik. Neppe fra Gud slikt nei, så vi taler her om demoniske åndskrefter. Slikt får kristne til å fremstå som idioter for verden, jeg mener ikke dårer for Kristus, men mentalt syke.

  4. “Er det Guds Ånd, manipulasjon eller okkulte krefter som får kvinnen til å riste og skjelve?”
    Er det egentlig noe å lure på? Gud opererer ikke på en slik måte. Det står ingenting om dette i Bibelen. Benny Hinns kone oppfører seg på akkurat samme måte og det har kommet fram at hun har store psykiske problemer.

Det er stengt for kommentarer.