En september vi ikke glemmer? Meteoritt eksploderte over Bangkok mandag

metoritt-bangkokVil dette bli et september vi vil huske lenge? Ja sier den velkjente You tube pastoren Paul Begley som i likhet med millioner av andre kristne mener at vi nå befinner oss i spesielle profetiske tider. Mandag kveld lyste en enorm ildkule opp himmelen over Bangkok som et illevarslende signal om at september er kommet og at vi lever i profetiske tider. Hør hva pastor Begley har å si om fenomenet som han anser som et tegn på himmelen som  indikerer at vi er i de siste tider.

 

 

Ildkulen fra ulike vinkler over Bangkok Thailand

Facebook Comments

5 tanker om “En september vi ikke glemmer? Meteoritt eksploderte over Bangkok mandag

  1. Intet nytt under solen. Ikke noe spesielt i forhold til hendelser tidligere. Søkelys driver haussing av hendelser som ikke er spesielle. Alt det som skjer nå har skjedd før, i nyere i tid og lenger tilbake. Virker som de prøver å underbygge at “noe” spesiellt skjer nå i september bare fordi noen såkalte profeter går rundt og tidfester noe slikt. Det tull og ikke i henhold til skriften.

    • Du kan så si Richard. Jeg hadde ikke sett dette.

      Jeg har lagd en liten oppdatering basert på dette med september hvor jeg gir det jeg mener er en nødvendig formaning til nøkternhet i forhold til dette med profeti.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *