En september vi ikke glemmer? Meteoritt eksploderte over Bangkok mandag

metoritt-bangkokVil dette bli et september vi vil huske lenge? Ja sier den velkjente You tube pastoren Paul Begley som i likhet med millioner av andre kristne mener at vi nå befinner oss i spesielle profetiske tider. Mandag kveld lyste en enorm ildkule opp himmelen over Bangkok som et illevarslende signal om at september er kommet og at vi lever i profetiske tider. Hør hva pastor Begley har å si om fenomenet som han anser som et tegn på himmelen som  indikerer at vi er i de siste tider.

 

 

Ildkulen fra ulike vinkler over Bangkok Thailand

https://www.youtube.com/watch?v=HijXdh4ntUg

4 tanker om “En september vi ikke glemmer? Meteoritt eksploderte over Bangkok mandag

  1. Intet nytt under solen. Ikke noe spesielt i forhold til hendelser tidligere. Søkelys driver haussing av hendelser som ikke er spesielle. Alt det som skjer nå har skjedd før, i nyere i tid og lenger tilbake. Virker som de prøver å underbygge at “noe” spesiellt skjer nå i september bare fordi noen såkalte profeter går rundt og tidfester noe slikt. Det tull og ikke i henhold til skriften.

    • Vi får nå Z, dette er en stor sak i deler av kristenheten og det er ikke tvil om at september 2015 er et hett tema innenfor profeti kretser. Vi får nå sjå da de nærmeste ukene om disse profetiene går i oppfyllelse. Søkelys har advart mot eksempelvis de som tidfester “bortrykkelsen” til 23 september men skal vi tro profetiene som det nå bare blir flere og flere som hevder er den kritiske perioden fra 11 september og ut måneden. Cahns shemitah er søndag 13 og de andre er i de påfølgende 3 uker. Vi får rett og slett vente å se.

    • Du kan så si Richard. Jeg hadde ikke sett dette.

      Jeg har lagd en liten oppdatering basert på dette med september hvor jeg gir det jeg mener er en nødvendig formaning til nøkternhet i forhold til dette med profeti.

Det er stengt for kommentarer.