En farget gutts bønn for en hjemløs rører tusener

gutt-berEn politimann i Maryland ble nylig vitne til et sjeldent syn som demonstrerer kristen omsorg på sitt beste. Mens politimannen satt å fulgte trafikken fikk han plutselig se en ung farget tenåringsgutt stoppe opp med en hjemløs som lå å sov på fortauet. Gutten bøyde seg så ned og la forsiktig sine hender på den sovende hjemløse for å be. Eric Gaines, en polititjenestemann ved universitetet i Maryland fikk tatt et bilde den unge gutten som satt å ba over den hjemløse og publiserte det på Facebook. Siden har bildet av den rørende scenen blitt spredd til titusener.

Det er Christian News Network som forteller den vakre historien: “Jeg satt å så på at denne unge gutten kom gående på fortauet, han stoppet opp og gikk bort til den hjemløse, la sine hender på hans sko, og begynte å be for ham, “skrev Gaines. Dette var et overveldende syn. Jeg ber om at denne gutten blir en lederskikkelse blant sine jevnaldrende og fortsetter på denne veien. Det er ikke alle ungdommer som er tapte. Bildet viser en ung afro-amerikaner som kneler ned på fortauet og med bøyd hode legger sine hender på den hjemløse mannens sko. Gaines sa til avisen Baltimore Sun at gutten etter sin vesle bønnestund gikk på en buss og forsvant. Han gjorde ikke dette for å bli bemerket eller få ros av noen, sa politimannen videre. (saken fortsetter)

gutt-i-bønn

“Jeg fikk ikke en sjanse til å si noe til gutten. Jeg ville ha sagt noe til ham, men det så ut som om han gjorde det han skulle å så gikk sin vei. Politimannen skrev videre at han virkelig ble velsignet av å se tenåringens handling og ønsket så å dele den med andre. Som kjent har Baltimore fått omfattende mediadekning på grunn av opptøyer og vold i forbindelse med begravelsen til  Freddie Gray. -Det var godt å se en ung svart mann, spesielt i dette samfunnet gjøre noe positivt, forklarte Gaines videre. “Det var derfor jeg tok bildet. Det var mektig å se på mange måter,” skrev politimannen videre. Guttens identitet er ikke kjent, men politimannen som tok bildet ønsker å møte ham. “Jeg håper gutten ser bildet og får vite at hans vesle handling har berørt livene til mange, -gjennom sitt eksempel. Hittil har bildet blitt delt av over 36400 personer. Det er ikke vanskelig å være enig i politimannen. En enkel liten handling i tro, i Kristi navn kan utrette mirakler vi aldri får høre mer om. Å legge et utslått liv i Guds allmektige hender, kan forandre et liv, snu situasjonen og bringe velsignelser til et menneske fullstendig slått ut. Et eksempel til etterfølgelse!