Durham etterforskningen av demokratenes Russlands-hoax -blir nå ansett som etterforskning av straffbare forhold

Kan bli større enn Watergate Den pågående John Durham etterforskningen av dem som stod bak konspirasjonsteorien om at Donald Trump fikk hjelp av Russland til å vinne valget i 2016 er nå blitt en kriminal-etterforskning. Dermed kan statsadvokat John Durham innstevne vitner til å avlegge forklaring under ed, han kan nedsette en storjury og han kan ta ut tiltaler og stille dem som var ansvarlig for den uberettigede heksejakten mot president Trump for retten og søke å få dem straffet for lovbrudd. De amerikanske fake-news media som CNN, MSNBC og New York times har i det stor og hele valgt å forbigå denne nyheten i stillhet eller omtalt det i en linje eller to på grunn av sine egne fordommer i saken.

Det er nå full panikk i the Deep State sier Fox News kommentator Sean Hannity

Samtidig som John Durham nå mener at det er begått alvorlige lovbrudd under det sosialist-demokratiske partiet spionasje og heksejakt mot Donald Trump. Denne heksejakten har nå resultert i en hemmelig Sovjet-lignende “riksretts-undersøkelse” som skjer i det skjulte uten at det amerikanske folk får annen innformasjon enn den Adam Schiff og hans korrupte håndtlangere i kongressen ønsker å lekke til MSNBC og CNN fake news. John Durham etterforskningen skaper nå panikk i “the deep state” som målrettet jobbet for å bringe  Hillary Clinton til makten i 2016.

Det verserer nå stadig flere rykter om at “the deep state” igjen vil forsøke å fremme sin kandidat, Hillary Clinton -som kandidat til presidentvalget i 2020. Et valg hvor sosialistiske Elizabeth Warren ser ut til å være den førende kandidaten på demokratenes side. I følge en rekke kilder vurderer Hillary “Jesabel” Clinton å kaste seg inn i kampen om å bli Donald Trumps utfordrer i 2020. Denne gang ved hjelp av en Soviet-lignende hemmelig riksretts-prosess hvor republikanerne blir nektet tilgang til det mange omtaler som “Adam Schiffs kenguru-rettssak. Flere og flere amerikanere stiller nå spørsmål med demokratenes riksretts-teater og spør om dette virkelig er Amerika anno 2019. Sjekk ut siste nytt om utviklingen fra Fox-News

Lindsey Graham hardt ut mot demokratenes opptreden i riksretts-teateret

Kongressmedlem  John Ratcliffe snakker her med Fox News om den siste utviklingen i en sak som kan bli svært skadelig for demokratene og Obama adminstrasjonen som kan ha medvirket til straffbare forhold for å hjelpe Hillary Clinton i 2016

17 tanker om “Durham etterforskningen av demokratenes Russlands-hoax -blir nå ansett som etterforskning av straffbare forhold

 1. Helt utrolig, Trumps egne etterforskere har konkludert med at Russland påvirket valget. Trump presset Ukraina til personlig vinning. På toppen av et hav av korrupsjon, manipulasjon, spredning av fake news, tusener av løgner.
  Enten ryker han i riksrett, eller han taper valget, med god margin.

  10
  • Dette er globalkommunistiske, ateistiske muldvarper som tråler nettet for “Trump”-stikkord hvoretter de skriver nedsettende om alle nasjonalkonservative som våger å si noe positivt om de kristne republikanerne. Det er krig, og i krig er alle midler tillatte.

   9
   1
  • Denne varsleren som stod frem med annenhåndsinnformasjon ser ut til å ha koordinert sine innspill med Adam Schiff før det ble offentliggjort. Stadig flere undrer på om at dette er en ny konspirasjonsteori skapt av Adam Schiff og hans håndtlangere.
   Trumps samtale er offentliggjort og det var intet i samtalen som bekrefter konspirasjonsteorien Adam Schiff og hans kumpaner i det demokratiske partiet har satt i gang sin Sovjet-prosess mot Trump.
   En eventuell riksretts-avstemning mangler og når dette en eller annen gang kanskje kommer til sentatet, vil saken være død i løpet av få minutter. Senatet ser ikke ut til å være kontrollert av en lynsjende mobb slik Demokratene er blitt etter at “The Squad” har overtatt kontrollen i partiet.

 2. Venstresidens fastleger får mye å gjøre med å levere beroligende midler når det til slutt går opp for villedede sosialister at det er Hillary Clinton og hennes korrupte medarbeidere som med god grunn ender i riksrett.

  Da blir det også avslørt hvordan pressen er i lomma på etterkommerne til Marx og Lenin. Om ikke lenge vil skjelettene ramle ut av skapet i et magaplask verden aldri har sett maken til. Hillarys landsforræderiske e-mailer var allerede på plass i serverne så det hjalp ikke at hun forsøkte å knuse mobiltelefonen sin med en hammer.

  12
 3. Vel, Baldur, nå er ikke Trump kristen og kan neppe kalles konservativ. En populist som meler sin egen kake. Jeg syns det er flaut at det er enkelte nordmenn som ikke klarer å se FAKTA, selv om de ligger fremme i dagen… ?

  1
  7
  • https://www.document.no/2019/10/25/den-dype-stat-star-foran-et-stort-nederlag/?cn-reloaded=1

   Les deg ut av hjernevasken Ståle. Den usikkerheten du da føler er heelt naturlig etter år på global-sosialistiske stereoider. Men når abstinensene gir seg vil også du bli i stand til å nyte sannhet og frihet. Skulle det likevel bli for ille å leve med følelsen av å ha blitt narret trill rundt i alle år finnes det hjelp å få. Fortell det gjerne videre til de andre. Lykke til med oppvåkningen.

  • Dere som snakker om globalisme og sosialisme, med skjellsordsfortegn, har det til felles at dere aner ikke hva dere snakker om. Det er påfallende hvor enfoldige freppere og andre populistiske sauer er, der de vandrer i flokk etter konspirasjonshyrdene sine.

  • Tenk deg en ny global verdensregjering uten konkurranse som “tar en Adolf”. Hvem skal vi da ringe til og be om hjelp? Mannen i månen?

   Ståle lefler med sataniske krefter som vil være totalt ødeleggende – for ham selv. Du er narret Ståle, av maktsyke mennesker som vil dominere hele kloden. Islam er en bagatell i forhold til disse.

 4. Feil, flere og flere republikanske senatorer ligger an til å følge demokratene i å få dømt Trump, for allerede beviste kriminelle handlinger. Samtalen med Ukraina er nok i seg selv. Men, det er et hav andre ting.
  Mener du at det er ok at presidenten legger press på et annet lands statsleder, for privat vinning?

  • Løgn igjen, feil, feil. Dere Trump hatere på venstresiden har ikke lært en dritt. Glasstaket falt i hodet på dere da Trump vant. Hillary var ikke “kvinne” nok til å komme ut til de fremmøtte og takke for fremmøtet og støtten i valgkampen på valgnatten, denne feige hykleren hun viste seg å være. Hun tok seieren på forskudd noe alle venstremedier og venstresiden også gjorde.

   Riksrett mot Trump kommer til å falle død mot jorden og han vinner 4 nye år.

   Dere såkalte kristne eller ikke, kjenner ikke tidsånden. Trump er kommet for en tid som nå. En som setter kjeppene i hjulet for den sataniske globalismen som kjørte i full fart uten motstand. Trump har sine feil som alle andre, men han kom med en ny politikk som går i motsatt retning av mainstream og megastrømmen globalismen flyter i.

   Det er tre sataniske strømmer. Klima, globalisme og Islam. Disse tre vil omgjøre vesten til et fascistisk diktatur som vil ende med forferdelse.

   10
  • Enig i mye av dette. Z
   Clinton var så sikker på at hun skulle vinne med over Trump at hun ikke taklet det mentalt å tape.
   Trump gjør stort sett en god jobb, selv om jeg mener det var feil av han og trekke ut styrkene fra de kurdiske områdene i Nord Syria.
   Det skapte et inntrykk av at USA ikke var takknemlig for at kurderne stod på i krigen mot IS.

  • Det er tvilsomme nyheter. Det er intet som tyder på at Trump vil bli dolket i ryggen av det republikanske flertallet i senatet.
   Demokratene begynner å bli nervøse og angriper derfor med en Sovjet-lignende riksretts-undersøkelse som er et politisk teater.
   En riksretts-prosess blir først reell etter en avstemming i kongressen, og en slik prosess gir alle parter rettigheter.
   Siden Adam Schiff velger å kjøre sin inkvisisjon mot Trump i hemmelighet-er det åpenbart at det disse driver på med ikke tåler offentlighetens lys. Det amerikanske folk får sin mulighet til å avsette Trump i november 2020, men demokratene har så lite tro på egne kandidater at de ikke er villig til åla velgerne bestemme. Det demokratiske partiet i USA er i ferd med å ødelegge demokratiet. Dersom Trump ikke vinner i 2020 er USA dømt.
   Det profetiske ord i Bibelen forteller at Babylon (USA) skal brennes med ild, og det demokratiske partiet med all sin støtte til fosterdrap, lberale verdier, LGBT støtte og anti-Israelske policy vil fremskynde dommen.

  • Forøvrig er det ikke påvist annet enn at Joe Biden gjorde nettopp det for å få stoppet et etterforskning av sin sønn.
   Samtalen mellom Trump og den ukrainske presidenten er offentliggjort og det er intet i den samtalen som gir grunnlag for riksrett.
   Uansett om det demokratiske flertallet klarer å presse gjennom et forslag, vil en riksrett basert på Ukraina samtalen være død i samme øyeblikk den ankommer senatet. Sitat fra Lindsey Graham.

  • Hans Rustad er den i Norge som setter seg best inn i amerikansk politikk. MSM narrer deg trill rundt. Det vet jeg som gammel redaksjonssjef i Oslo-pressen og VG-journalist. Jeg var med å juge deg huden full selv. Inntil jeg ble kristen og ikke hadde samvittighet til å narre folk lenger. Så dette vet jeg ALT om. Våkn opp nå Ståle! Så slipper du å bli sistemann som ligger i grøfta etter globalsosialismen. Lykke til!

Det er stengt for kommentarer.