Dr Steve Turley: Joe Biden suspenderer alle offentlige opptredener mens Trump fosser frem på målingene

Mens spekulasjonene verserer overalt hva som egentlig skjer i Biden leiren. I følge Dr Turley har Joe Biden nå avlyst alle offentlige opptredener frem til valget, dette er kanskje ikke så dumt siden bare en håndfull tilhengere møter opp på valgkamp-arrangement i regi av Biden/Harris kampanjen. Mens Donald Trump samler tusener av mennesker og en entusiasme som ligner på den vi så i 2016, er Biden møtene pinlig folketomme.

Bidens valgkampanje er i ferd med å kollapse og selv ikke Barack Hussein Obama er i stand til å samle mer enn et femtitalls tilhørere når han forsøker å promotere Joe Biden og Kamela Harris. Samtidig fosser Trump fremover og selv blant svarte velgere, henter nå Trump inn velgere som vil styrke valgskredet 3 november.

Samtidig som Joe Biden leiren virker fullstendig paralysert av avsløringene omkring Biden familiens korrupsjon fortsetter Trump toget å fosse fremover for full speed. Verken angstbiterske fake news rapportere, frustrerte utskjellinger fra folk som kaller ham for psykopat, horebukk, lystløgner eller narsissist ser ut til å kunne hindre en ny valgseier for presidenten som holder rally i Martinsburg, Pennsylvania i kveld norsk tid fra klokken 2130

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *