Dr: Michael Brown maner kristne velgere til ikke å stemme på Hillary Clinton, kan selv komme til å stemme på Donald Trump

dr-michael-brown-ytAdvarer Guds folk mot å stemme på Hillary Clinton: Dr Michael Brown, forfatter, taler, radiovert og spaltist gjennom sin spalte “In The Line of Fire” som publiseres blant annet i Charisma Magazine” er en av de karismatiske kristne  som virkelig våger å stå i ildlinjen i de åndelige slag, maner nå troende i Amerika til ikke å stemme på Hillary Clinton. “Jeg vil overtale deg det jeg kan til ikke å stemme på Hillary Clinton. Jeg kan ikke under noen omstendighet se hvordan vi kan stemme på henne. Hun er den mest radikale pro-abort kandidaten i vår nasjons historie. Hun vil gjøre alt for å hindre at Roe versus Wade vil bli overprøvd. Hun står sammen med dem som lar uskyldig blod flyte, Gud står i mot henne, og å stemme for Hillary Clinton, gir i mine øyne deg blod på hendene,” sier Dr Brown i sin klare advarsel til amerikanske kristne velgere

I tillegg vil hun også bli den mest radikale aktivisten for de homoliberale, sier Dr Brown videre i videoen enhver kristen bør ta til følge. Selv om flertallet av kristne i Norge er så til de grader formet av den sekulære tidsånd, er det ikke slik i Guds menighet i Amerika. Her finnes det ennå røster som tør si hva Guds ord lærer og sier, og selv om Michael Brown ennå ikke helt har falt ned for å gi sin stemme til Donald Trump, er det likefullt  sannsynlig at han gjør det. “Uansett om du stemmer på Donald Trump eller en av de to andre aktuelle kandidatene, -bare ikke gi din stemme til Hillary Clinton, syntes å være hovedbudskapet i Dr Michael Brown siste innspill i den pågående kampen om å bli president. Michael Brown er en av de mer sunne lederskikkelsene i amerikansk karismatisk kristenliv, og han er ern av dem som våger å tale der litt for mange tier. Hans råd er: Kristne kan ikke stemme på Hillary….

 

6 tanker om “Dr: Michael Brown maner kristne velgere til ikke å stemme på Hillary Clinton, kan selv komme til å stemme på Donald Trump

 1. Amen, Dr Browns advarsel er noe kristne her hjemme burde ta inn over seg. Er helt på linje med Michae Brown. Ingen kristen kan gi sin stemme eller støtte til denne onde og livsfarlige kvinne. I Michael Brown ser vi forskjellen på en levende og en død kristen. En død kristen støtter Hillary uten å bry seg med detaljer som abort og homofili saken, mens en levende kristen tør tale ut det som er sant.
  Håper virkelig at kristne ikke medvirker til å få Hillary til makten.
  Da vet de ikke at de kjemper mot Guds vilje.
  Sjeldent å høre så sterk tale fra en forkynner av Ordet. Her er Brown i særklasse,

  Burde jo fortelle her Godtfred (Ansgar Braut kanskje?) og Torodd Fuglesteg, at kanskje Andersen aner mer om hva som rører seg blant amerikanske kristne enn det de gjør.

  Syntes nå som om fler og fler kristne samler seg om Donald Trump. Her hjemme burde kristne samle seg rundt partiet De Kristne.

  • Kan IKKE stemme på DK, da de ønsker å samarbeide med FRP. FRP er på mange måter langt mer “rødt” enn de amerikanske demokratene, i tillegg til at de er populistiske/liberale.
   FRPs program strider mot Guds Ord på nær sagt alle områder. DK er dermed uten troverdighet.

 2. Kloke ord fra Dr Brown her.
  Det er helt avgjørende at troende ledere og forbilder gir sunn formaning.
  Noe herr Brown gjør i dette klippet.
  Det er ikke så veldig vanskelig å se at kristne i USA nå er begynt å samle seg om Trump.
  Hvilken gjenfødt kristen kan i det hele tatt stemme for en politiker som faktisk er for å drepe barn i mors liv?
  At kristne i Norge ikke forstår at dette også er åndskamp, at Hillary representerer det onde er over min fatteevne.
  Det finnes tydeligvis ikke mange norske kristne ledere som har åndens lys over dette med politikk og valg.
  En sann kristen kan vel ikke gå bort å gi sin stemme eller støtte til et menneske som er så radikal antikristen som Hillary?

  • Hvordan kan en sann kristen stemme på en kandidat som er for dødsstraff? For at alle skal få bære våpen(også på offentlig sted, inkl skoler)?
   For å gi mer til de rike og ta fra de fattige???
   En som mobber og sjikanerer de som er anderledes, minoriteter, kvinner, handikappede??????????

   Trump er en ufyselig mann, en krysning av Siv Jensen og Per Sandberg x 100!

 3. Underlig at kristne kan stemme på Hillary. Hvordan kan et kristent syn forenes med abort, homofili og fordriving av Gud fra det offentlige rom? Under Hillary vil religionsfriheten innskrenkes ytterligere. Kristne som stemmer på henne vil våkne opp til et mareritt dersom hun vinner.
  La forresten merke til at at CNN “tok tempen” ute på gata rett etter debatten. Som “representative” stemmere hadde de valgt seg ut utagerende homofile som jublet for Hillary. Det har forstått det, hun taler deres sak. En hver kristen bør styre unna denne dama.

  • Hillary er helt på linje med alle norske partier(unntatt KRF) i disse sakene..

Det er stengt for kommentarer.