Donald Trump vil konfrontere Kina over Covid-19 viruset og situasjonen i Hong Kong -Resetts lesere hyller Donald Trump

President Trump som er blitt den kristne, vestlige kulturs fremste leder tar nå til orde for strengere grep overfor det kommunistiske regimet i Kina. Trump som faktisk er blitt en troende med mange kristne rundt seg som rådgivere. “President Trump hadde ALDRI klart å stå i den STORMEN han står i uten Bibelens Guds hjelp! Han hetses hele tida! Det er VOLDSOMME krefter som settes inn mot ham,” skriver Arnhild Gjendem. Trump er troende til å stå i mot all slags diktaturer for å forsvare de idealene som USA er bygget på. Den mannen kommer til å få et ettermæle som mannen som virkelig gjorde en forskjell. Han snakker både ofte og mye, den godeste Trump. Men det er fremfor alt det han gjør som blir lagt merke til. En handlekraftens mann hvor ord og handling går hånd i hånd.

“Trump er definitivt “one of a kind”, og det dukker ikke opp hans like hvert århundre. Men det skulle likevel være mulig også for andre kommende statsledere å ta lærdom av den jobben Trump gjør. Det resultatorienterte lederskapet Trump har stått for, viser at det går an å drive politikk tilnærmet like rasjonelt og fornuftig som enhver annen næringsvirksomhet. Noe som burde gi motivasjon også til andre bedriftsledere som kunne tenke seg å skape et helt land om til en suksessbedrift,” skriver Barkley. Sverre Høegh Krohn følger opp med: “Trump er smart. Han lar ikke 2. verdenskrig gjenta seg, han angriper før Kina har fått bygge seg opp militært. Glimrende! Well played. Han er en stor spiller. Han har mest sannsynlig forhindret 3. verdenskrig.
Trump er vestens Putin. Smart. Dyktig. Kald. Og uendelig mye smartere enn sine motstandere.” “Trump spiller 4D-sjakk, mens de andre tror spillet er kinasjakk :-),” skriver signaturen Stemme Fiskene og får følgende replikk av Høegh Krohn: “Helt korrekt. De har ikke peiling. Var sånn Putin spilte og. Han kom til makten ved å late som om han var på oligarkenes side. Når han fikk makten puttet han dem i fengsel. De aner ikke hva som foregår. De er Karius og Baktus. Trump er børsten.” “Trump gjør det som skulle vært gjort for lenge siden. Vesten har latt et diktatorisk kommunistregime få utvikle seg ukontrollert. Problemet er at dette vil bli reversert hvis han taper valget,” skriver Tore Andersen. Kjell Pettersen følger opp med “Og (Erna) Solberg kommer snart med en fordømmelse av Trump.” “.Regner med at Erna har sendt sin støtte til Kina og sagt at hun tar avstand fra alt Trump sier! Eller så er Søreide på vei dit nå for å forsikre Kommunistpartiet at vi lover å støtte de og ikke si et nagativt knyss om Kina! Jeg støtter Trump og det på tide å stå i mot de totalitære kreftene i Beijing.” skriver Everture..

Til Trumps kritikere i det politisk korrekte Europa

“Så sannheten skal skjules mener du. 1. Kina bryter avtalen at Hong kong skal være selvstendig politisk frem til 2047. Så det er jo Kina som bryter avtalen først og ikke Trump. 2. Covid-19 viruset oppsto i Kina, myndigheten i Kina stengte grensen innenriks til Wuhan men lot innbyggerne i Wuhan fly hvor de ville i resten av verden. 3. WHO annerkjenner ikke Taiwan og tok heller ikke advarslene fra Taiwan seriøst i slutten av desember, noe som hadde advart verden hvor alvorlig viruset var. WHO har også gjort sitt for å beskytte Kina,” skriver signaturen Tepanne. Hege Pedersen avslutter ytringsdebatten på Resett med følgende sanne ord: “Vi merker at løgnmedia har lagt ned kommentarfeltene, ja. Og at disiplene flytter over til tilgjengelige kommentarfelt. Det gjør trollene også..